reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 2-0 ondeyken falan adamlar basliyolar mi lan yine kagni gibi oynamaya falan.. logitech controller alcaktim bende almiyimmi lan acaba 30 dolarlik aleti parcalamiyayim :) http://www.amazon.com/Logitech-PlayStation-3-Cordless-Precision-Controller/dp/B000O3E05Y/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1349781810&sr=8-5&keywords=logitech+ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ya herkes bu olaydan şikayetçi. hiç yok mu olayın tersi başına gelen? ben mesela bu hafta sonu kupa finalinde uzatmalarda 1 0 geriye düştüm. 118de sabriyle kafa golu attım 120de eboue ile kaptırıcağım anda early cross açtım, sercan uçan kafa attı ea cup'ı aldım :D asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende dün ilk maçımda bütün maçı 0 1 yenik götürürken 88 ve 90da torres'le 2 gol atıp kazandım. insan seviniyo falanda max 3 4 maç sora aynısı başına gelince kafayı yiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1 0 yeniyorken adamın son dakikada boş kaleye kaçırdığı flnda oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: DarKRideR said: TOTNIM harbi akıyormuş ya, 5 maçtır 4 galibiyet 1 beraberlik, o da Brezilya'ya karşı beraberlik. Doğru yolu bulmana sevindim. Bildiğim multide orjinal kadrolarla oynuyamıyorsun ama orjinal kadroda sugi...sen'in yerine dembele'yi koy süper oluyor. daha hızlı oluyor takım. yok kuruyorsun, Lloris Walker-Kaboul-Verthongen-Ekotto Parker-Dembele Lennon-Dempsey-Bale Defoe şeklinde oynuyorum, akıyor akıyor. dempsey yerine adebayor daha iyi bence, adebayor cf oldugu için cam de oynayabiliyo. iyi top tutuyo dribbling falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Adebayor iyi top tutuyor da ağır öyle dripling filan zor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok canım dribblingi 82, sprint speed i 76 gayet ideal, ara paslarada iyi kaçıyo uzun bacaklarıyla skdjfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 onu bunu birakinda lig kurun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hacı nasılsa bitmeyecek, niye kuruyoruz ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben zaten oyunu bile alamadim daha, anca o zamana kurulur diye simdiden yolunu hazirliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hacı kuracaz, birkaç hevesli ki onlarda tahminen sen ben red tinu falan olur aramızda maçları tamamlar, diğer maçları bekleriz. Onlarda hiçbir zaman gerçekleşmez falan sadfsda ama içimizde kalmasın, kuralım yine de derseniz kurayım bir ara ama bu hafta oynayamam ben tahminen arada kafa dağıtmak için vs. girersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fifa 10 ve 11 de bir sürü kupa düzenledik biz bu forumda. biter ya niye bitmesin ? http://forum.paticik.com/read.php?37,4670823 http://forum.paticik.com/read.php?37,4659167 http://forum.paticik.com/read.php?37,4634344 http://forum.paticik.com/read.php?37,4511546 http://forum.paticik.com/read.php?37,4446702 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 en son red kurmustu, adamda organizator ruhu olmadigi icin maclar yarim kaldi sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aiko o liglerden sadece 1 tanesi bitti galiba.onun harici siz kendi aranızda 4-5 kişilik oyunlar oynuyordunuz onları saymıyoruz. ben suana kadar patideki bütün ligelere girdim.hiçbirinin sonunu göremedim. reyo öyle diyosun ama millete diyoruz da adamlar kayıp.bazı adam var turnuvaya giriyor ne patide ne psnde aktif değil.bu adamın neyini organize edicen sdfs ha bide psnye girip başka oyun oynayan sonra gelip vaktim yok oynayamadım diyenlerde oldu hep. sanki zorla sokuyoruz milleti.oturup 10-15 maç yapmıcaksan girme aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 us psnden alınca patlıyo muyuz tr de oldugumuz için ? uk 59 pound us 59 dolar cunku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben direk tr'den aldım valla riske girmeden hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tr psn kartı kabul etmiyor ya psn card olarak tl satış yok galiba pound ekleyince tl ye çeviriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben kredi kartından aldım tr psn'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 beceremedim ya. account management kısmında başka bi kartım kayıtlıymış.degiştireyim dedim bikaç gün sonra dene dedi. direk storedan istediğimiz kartla alamıyor muyuz.illa hesaba kayıtlı bi kart mı olması lazım anlamadım.storedan deneyince kart bilgisi yanlış diyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 mokoko sen pes oynamiyonmu yau,o baskasimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 us den alabilirsin us psn card alman lazım istersen sadece key satan bi websitesi biliyorum yazabilirim. aklımda yok o yuzden yazamıyorum su an. ve ayrıca benim düzenlediğim liglerin hepsi bitmişti bok atmayalım lütfen. fizbanınkilerinde bitmiş olması lazım hatırlamıyorum bakmadım topiclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 direk eleme usulu turnuva lazim lig modeli olmuyor. maç kaybedince insanlar soguyor lig sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hep ilk maçtan elenen birisinin bunları söylemesi hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bulent uygundan umit kayihan a dogru ilerliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 şimdi eski turnuva topiclerine baktımda, bayaa drama dönmüş ya ahaha. 2. turnuvanın ise final maçı oynanmamış. oraya kadar gelmesi bile başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar