Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik cezası yemişim ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
florya hız koridorunda 78 ile giderken radara yakalanmışım ve 154TL ceza kesmişler ...

hız limiti 70'miş.

hız aşımı %11miş...

lan 78 lan 78

120 falan olsaydı namımızla aldık derdik, 78'den ceza yenir mi lan ?
  • Admin
Mesaj tarihi:
pes pese 2 ceza yemistim ben tatilde. giderken 1. kademe donerken 2. kademeden astigim icin.

bankaya gidip pasa pasa yatirmistim cezayi. ikiside sacma sapan noktalarda olmustu.

giderken bolu dagindan iniste dik yokus yol. sagda tir var sola dogru ittiriyor beni. inerken zerre kameradir, hiz siniri 70 diyen bir tabeladir vb bir sey gormedim. zaten tiri anca gectim ve sag seride gectigim gibi polis durdurdu. 100 metrelik yerde 70 degil 90 yaptigim icin yedim cezayi.

donerken de otobanda kopru yolunda sapak var normalde 120 hiz siniri orda bir anda 70 e dusuyor ki sanirim biten yol calismasindan oturu kalan 70 hiz sinirini de artirmadilardi. orda 130 la mi ne geciyordum yedim cezayi heh

omrum boyunca yedigim ceza da budur. yillar oldu tabi.

bu arada senin 77 ile kurtaricakken 78 le gecip ceza yemende fenaymis be...
Mesaj tarihi:
Bende geçen strbuckstan çıktım caddede U döndüm 5 metre girdim kemerden ceza yedim,sabahın köründe bide delimi sevdi naptıysa bu polisleri, 500 tane kemersiz sürücü geçti 2 kişiyi durdurdu sadece biri bendim,sonra söyleyince yüzlerine 2-3 araba daha durdurdu onlarada kesti..
Cezaya eyvallah 72 lira zaten bişi değil ama 500 kişiden random3-5 kişiye kesmeleri koyuyor adama
Mesaj tarihi:
bir sefer 140 ytl (o zamanlar ytl idi) ceza geldi eve, işgüzar bi fahri trafik şeysi kesmiş. sebebini yazmamış dingil, işin ilginç yanı kağıtta yazan tarihte de evdeydim. fekat uğraşamadım nasıl itiraz edileceğini bilmediğimden, evin altındaki bankaya para yatırmak daha kolay geldi.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

nomsaR said:

Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonun sunduğu..

neydi lan o kırmızı bi röno19 (bordo da olabilir)

trafik canavarina donusen baba.

o değil ya

fark yok
az bir fark var
FARK VAR

falan bişey vardı. otobüse bi çarpıyo meğersem bezdenmiş falan
Mesaj tarihi:
bugün ben de ankara-samsun arası 2 kez radar yedim. ilki ankara çıkışı mamak'ta, 100 ile girdim. 70 sınırdı, 319 lira kilitlediler.
ikincisi ise samsun'un girişinde, 121 sınır, 126 ile girmişim. 154 lira da oradan kilitlediler. bir kaç saat arayla şaka gibi.
Mesaj tarihi:
ben o floryadaki kameraların altından her geçişimde hareket çekiyorum bi gün başıma bi şey gelicek ama du bakalım çünkü hayvan gibi iyi o kameralar arabanın içini suratını falan gayet net gösteriyo
Mesaj tarihi:
reyou said:

bende parktan yedim bikac defa $38

neymis efenim her ayin 2. sali gunu oraya parkedemezmisiz.

dunyanin en kotu sacmaliklarindan sonran 3.su budur sanirim.

ahaahhahahhahaha bu şaka gibiymiş hakkaten sdflkjhsdf. belgesi falan var mı bunu yazan, komikresim.com gibi dandik sitelere atılır iyi gider.
  • Yeni Oluştur...