Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Küfür etmeyin paso topic açıyorum die ama çok sıkıştım , yardımınıza ihtiyacım var Şu topicdebahsetmiştim bi e-commerce stratejisi yazmam gerekiyordu ödev için, ve bitince 15 sayfalık prototip bir websitesi hazırlamam gerekiyor sadece HTML, CSS ve Java kullanarak. Java optional kullanmak zorunda değilim zaten bunları bilmiom doğru düzgün hehe Neyse konum KFC, UK'de online delivery yok. Ben de strateji olarak bunu yazdım bitti. şimdi prototip websitesi hazırlamam lazım ve cambridge'De bugun son tam günüm (çarş) bugun bunu bitirip yarın sabah da teslim edip gitmem gerekiyor artık . O yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Mantık şu minimum 15 sayfalık prototip websitesi hazırlanacak. Indexi , company info vs hepsi dahil , 10 tane kfc menusu koysam ayrı ayrı zaten okdir fotoları, bilgileri hep KFC websitesindenden alıcam. Sonunda da rar içinde pages, images ve index.html die cdye koyup teslim edecem. Ödev bu. Sitenin genel işleyişini anlatiim (klasik yemeksepeti kafası) üst menude company, tarihçe, yok işte contact ve ürünler kısmı olacak ürünlerden atiorum menuler, sandviçler, salatalar , snacks die ayrılacak drop down olarak ben menulere basacam, sonra body'de liste halinde zinger menu, supercharger menu hasan menu çkacak fotolarıyla birlikte, ben zingere basınca yine başka sayfada . Zinger in içindekiler zingerin fotosu kalorisi vs yazacak , Bi de yanında 2-3 drop down menu ile büyük boy patates, yanındaki snack ne olsun gibi seçenekler olacak. Yanında bi de "Like" butonu olacak. ve aşşağıoda da comment yapabilecien bi kısım olacka.Ama bunların bi yere bağlanması gerekmio orda dursa yeter. Like a tıklayınca bişey olmasa da olur. Comment kısmında bişeyler yazılabilsin send buttonu olsun yetio, altına eklenmesine gerek yok. Neyse, sonuçta BUY diince de yandaki sepete atacak. Yanda sepet sürekli sabit tabi, orda da alt toplam yazacak ürün detayları ile birlikte yemeksepeti gibi aynen Sonra sepete ok diince İsim soyad adres ödeme şeklide kredi kartı no formu vs çıkacak şekil icabı, doldurmadan ona da OK diince son olarak sparişiniz alınmıştır teşekkürler diecek. bunların hepsi zaten 15 sayfa eder die düşünüyorum 10 tane ürün koysam. Böle bir siteyi öncellikle HTML ve CSS kullanarak yapabilir miyim sırf? Bi de böle bi template nerden bulabilirim? Tasarımı falan çok önemli değil, basit olacak, renkler vs zaten kfc nin renkleri olacak Yardım lütfen! ^________^ Paticiğin web programcıları, web tasarımcıları UNITE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Java değil de Javascript olabilir mi? Java'nın pek weble işi yok çünkü. İsimler de benziyo falan sdf JS olduğunu farzedersek sadece HTML, CSS ve JS ile yapılabilir istediğin. Sonuçta gerçek bi satış olmicak. Hatta gerçek bi senaryoda da sitenin ziyaretçilere görünen kısmı bunlarla yapılıyo. Satış işini yapan, sitenin sunucuda olan kısmı. PHP, ASP.NET falan. Özetle bu kısımlara çok girmeden (en azından sepet kısmını yaparak) işin içinden çıkabilirsin. Çok havada yazdım ama telefondan anca bu kadar sdf. Gurularr gelir şinci zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 cms kullansan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Şuan işyerindeyim bir iş verdiler ona kasıyorum eğer extra birşey çıkarmazlarsa boşa düşersem yaparım örnek birşeyler ama bütün ümidin bu olmasın o ara http://www.w3schools.com dan html vs css basiclerine göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 okdir abi saol zatne ona bakmaya başlamıştım bakalım ama 0 dan kod yazamıcağım için bomboş sayfada her türlü bi template dan giriş yapacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Abi sana gerizekali deyip dusa giriyorum. Dun tatildi bildigin uzre, danalar gibi yattik can sikintisindan patlaya patlaya. Dun soyleyeydin ya ? Okula gidip gelicem. Halledemezsen aksama el atayim bir. Skype neyim goruselim bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ok DI çok saol abi akşam görüşelim ben o zamana kadar uğraşacam şimdi tezimle ilgili supervizorumle görüştüm onu halletim yarın gidiom hojam ben dedim neyse şimdi sabaha kadar vaktim va rşu websitesini halletmem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 şu an di benim için sitemi yapio resmen 0 dan ben burda ellerim kollarım bağlı oturuorm efsane bi adam Dİ söliim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yine beleşe konmuşsun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 NE ZAMAN beleşe kondum abi başka onu söle! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ibo'dan geliyor, ben nerdeeeee yanliss yabdimmmmm ... adsasasad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mortis said: şu an di benim için sitemi yapio resmen 0 dan ben burda ellerim kollarım bağlı oturuorm efsane bi adam Dİ söliim asd candir lan di, tektir yeri baskadir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 adam şaka maka yaptı valla bütün siteyi bana ^_^ şimdi ben de son ayarları çekecem yazıları vs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 upload et de bakalim neymis asdf. bu hocalarin alakasiz seyler istemesi olayina da ayri sinirleniyorum, marketci adam niye websitesi filan ugrassin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.timucingelici.com/mortis/index.html huehue Di'nin kendi websitesinde şu anki durumu böle daha yazıları falan eklicem düzelticem falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 of anca bitti ya eheh http://www.timucingelici.com/mortis/index.html son hali ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Vay yui jquery falan güzel iş çıkarmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 di ve kharon abi... bu iki adam kraldır. onu bilir onu söylerim. başın derde düşse bu ikisini alıcan yanına. misal adaya mı düştün? ikisi bu olacak. 3.sü kate upton ve üstünde de dasaaa'ya aittir tabelası.. abi mr hand'de var ama onu da alrsak kate upton'u alamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 evet kendisini bir Diablo 3 ile ödüllendirmeyi düşünüyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahahahah direk dasaa dogru tespitlemis.. tim bitanedir la.. ama bu adamlarin indexledikleri datalar farkli dikkat etceksiniz ona.. mesela di ye sorulacaklar; linux, web, hosting, ivir zivir diger konulari bilir zaten.. kharon a, gadget larla ilgili herseyi sor veya teknolojik herhangi bir aletle ilgili fikir sorabilirsin veya genel hayat gorusunu falan sor.. ahahah herbokolog dur kendisi :D mr hand e henuz soru sorma firsatim olmadi sanirim cok bilgim yok.. ama mesela sharky vardir efsanelerden onu da unutmayalim linux, unix, bisey kurdunuz calismadimi, direk bi acc acin.. biraz yalvarin.. kraldir halleder.. Gerge var la onu da unutmayalim :D internetle ilgili bisey yeni bir servis, hirt zirt pipe mipe bisey lazim oldumudu direk sorunuz.. nerde hipster bi servis var bilir ahahahah.. ustalara saygi kusagi gibi oldu bu da :D ama olsun.. saygilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 sadece tech soru değil yalnız. aç sor abi "şöle bi sıkıntım var lan. ne yapsam?" de. adam kendi derdi gibi düşünsün taşınsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 açılmış başlığı var ortaya sorayım, başka bi websitesinden - misal paticik.com - kendi siteme feed almak istiyorum. Feed dediğim rss gibi olcak deil illa, yani mesela işte güncel başlıklar çıksın bende yada sadece konu dışı. heh, şimdi bunları jquery, js le falan yapabilio muyuz? yoksa php muabbetileri mi lazım? bide googlelanıcak keywordleri kapayım kaçıcam patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Biraz curl biraz regexp ve php. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Eye of the Tiger esliginde okudum konuyu. Okula kosarak gidiyorum. Anca harcarim bu gazi. adsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar