Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Splinter Cell Sorunlarınız ve Görüşleriniz

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Oyun resmen aşmış yani. Zaten onu salla grafikler muhteşem ötesi havada ucan sineği görüon resmen. Yuhanna dedim. Herkese şiddetle tavsiye ederim hatta ve hatta ben netten orjinalini sipariş edecem değer abijim bu oyun için 100 - 200 milyon bayılmak.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun stealth oyunu, yani third person shooter, aama daha çok görünmezliok oöğesini kullanarak bölüm geçmeye çalışıyorsunuz. Tom Clancy'nin bir yerinde paarmağı olan oyunlar zaten genelde iyi oluyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu sorunsuz bi şekilde yükledim,tam hevesle açtım ki o da ne hata..şöle diyo;

"General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine"

ve bunu 3 farklı pc de denedim,hepsinde de aynı hatayı verdi..yardım pls!!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...