Xaero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Oyun resmen aşmış yani. Zaten onu salla grafikler muhteşem ötesi havada ucan sineği görüon resmen. Yuhanna dedim. Herkese şiddetle tavsiye ederim hatta ve hatta ben netten orjinalini sipariş edecem değer abijim bu oyun için 100 - 200 milyon bayılmak.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 oha hehe bu nasıl bi oyun yaw türü nedir?[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sen ai den haber ver o nasıl asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Oyun stealth oyunu, yani third person shooter, aama daha çok görünmezliok oöğesini kullanarak bölüm geçmeye çalışıyorsunuz. Tom Clancy'nin bir yerinde paarmağı olan oyunlar zaten genelde iyi oluyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm yani thief gibi bisi sanirim[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Modern Thief diyebiliriz :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Metal Gear Solid formunda bir oyun ahan da incelemesi Tom Clancy danışmanlığında hep tactical FPS oyunları oynamıştık, bu türde de başarılı olmuşlar sanıyorum. Kardan kıştan fırsat bulabilirsem hemen alıp oynamayı düşünüyorum :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 çok kasış yahu şimdi geçiyorsun sonra bekliyorsun geçiyorsun bekliyorsun bulmacalar bayağa kasış olabiliyor gerçi pekte bulmaca sayılmaz ama ilk bölümde bayağa ilerledim (demosunda olan yere kadar geldik) ama mermi fln yetersiz geliyor kafayı sıyırttı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 thief in rogue spear i iste baya kasis hardda oynuyosan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ya grafikler iyi hoşta eğitim görevinde bazı yerlerde bozuluyor mesela başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 slayer_ oyunda merminin bitmesi normal, çünkü oyu önüne geleni indir ve bunu sessiz yap deil, önüne gelen kişilerden minimumunu indir ve sessiz kal oyunu[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hyr mesela çöpleri fln karıştıyıorsun ama adamların ellerindeki silahların mermisinin seninkiyle aynı olduğunu araştıramıyorsun bile bana koyan bu oldu :) ikinci bölümün ortalarına geldim kendimi aşmaya başladım galiba 4 mermi harcadım şuana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Infeqted derhal kopyaliosun bana yarın falna alırım senden :) kaç cd bu arada??[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 3 cd 2si kurulum 1ide oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThunderStorm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Walla sahsen ilk kez bir Tom Kılense oyunu beklemekteyim ama screenshotlarini falan gordum oyun harbi guzel ya. Bi de bende PC yok PS2 ye cikana kadar 'drool' olmaya dewam edeces. Hade hayirlisi... Selam bu arada, yeni uye olaraktan... :P[hline]Devils Never Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_durden Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Oyunu sorunsuz bi şekilde yükledim,tam hevesle açtım ki o da ne hata..şöle diyo; "General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine" ve bunu 3 farklı pc de denedim,hepsinde de aynı hatayı verdi..yardım pls!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 3 ayrı bilgisayarda da aynı sorunu veriyorsa sorun senin kopyandan kaynaklanıyor olabilir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tyler o kesinlikle cozunurlukle hatali simdi oyun uninstalli ama splintercell.ini mi ne bi cfg dosyasi var onu notepad le ac resolution degerlerini 640x480 yap olmasi lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 cia üssüne kadar geldim acaba bitiren yada burdan ilerde olan var mı :) cia üssüde bitti bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bende denizdeki rafinerideyim ama palmda hic gorev bilgi fln gostermiyor bende. bide o rafinerinin başlangıcında kaplamalar bi siyah oluyor bi eski haline dönüyor sizdede oluyor mu? [Bu mesaj EarS tarafından 23 Şubat 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bi sn ilk load kısmının sonlarında patlama oluyor ve boruya giriyorsun orada mı siyah oluyor? eğer öyleyse orda petrol akıyor ondan öyledir yoksa ayarlara bak kartın sürücülerine flnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hayır oyuna ilk girdiğin tahtalar ve demirler üzerindeki kaplamalar gidip gidip geliyor tüm şeçenekler en yüksekte.Bu arada bu kaplamaların gidip gelmesi eğitim görevinin başlangıcındada oldu. [Bu mesaj EarS tarafından 23 Şubat 2003 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 fazla bilgim yok ama texture ar trilinear sa bilinear yap, yani ayarları biraz düşür, bnilgisayar çok zorlandığından textureleri yüklemekte zorlanıyor olabilir...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya bu olay sadece eğitim ve rafineri görevlerinin başlarında oldu daha sonrada olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sanırım ışıklandırmada bir sorun var.bazı ışık alan mekandaki gölgeler bir aydınlanıyor bir gölgeli haline geri dönüyor.ışığı patlatınca sorun ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar