Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Incursion nerfinden sonra bir boşluk oldu bende :) saatte rahat 120-160 mil yapıyorduk. Su siralar sürekli Low secte takılıyorum. Arada bir plex falan yapıyoruz 2 kisiyiz. Class 2-3 WH falan denedik. Ama bir incursion kadar getirisi olmuyor hiçbirinin. Ded plex cikarsa c type birşeyler düsüyor 150 mil civarı güzel de onlarda cok nadir spawn oluyor. Radar site lar az cok birseyler veriyor ama yine de az. PvP den de çok para gelmiyor aynı şekilde. 0.0 alliance larında olmayıp böyle solo yada birkaç kişi takılan varsa onlara sorayım nasıl para yapıyorsunuz. Şu an en karlısı 0.0 plexing heralde ama alliance lar regionları tutmuş zaten girip plex yaptırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 lvl 5 görev. 5-10 dakkada yaklaşık 60-80m isk değerinde lp ve reward isk geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 lvl 5 görevlerini hiç denemedim de millet carrierla falan yapıyormus. Şu an bana biraz uzak thanatos. Nasıl yapılır en efektif şekilde sub cap gemilerle? marauder, bs, t3 cruiser falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ben 0.0 da belt'lerde dolanıp faction rat arıyorum genelde... maximum 1 saat falan yapıyorum, bölgeye göre değişiyo bulduklarım. Bazen hiç bulmuyorum bazen 3-4 tane. Averaj olarak her seferinde 2 tane falan buluyorum. 100-300m arası bıraktığı oluyo, averaj 200m diyebiliriz. Plex almak içinse eohpoker.com :) poker'in iyiyse gayet güzel para yapabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 peki bu poker olayı accountu tehlikeye düsürecek herhangi bir duruma koyarmı bizi, yani oynamak istiyorum yeni oyuncuyum elimdeki parayi katlama sansım var en azından skiller kasana kadar takılabilirim. biraz daha bu poker hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 koymaz da ben 1.5bil kaybetmiştim ufak ufak oynayarak hehe zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 npc 0.0 gorev stain veya curse iyi bolgedir Curse region biraz dolu ama empire'a yakin Stain bolgesi ise uzak,ama red bulman biraz zor bounty'ler empire gorevlerden az iyi, ama asil para LP store'dan cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yok yav great wildlands e gittim adamlar 35 kisi beni kovaladi sistemde. Diger sisteme atlayabilmek icin 15 dk adamları bölmekle ugrastim. incursus icin ugrasiyor adamlar ya o kadar ümitsizler yani. sabah saatlerinde belki daha sakin oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Aridia da adamlar gece gündüz kapıyı kamplıyorlar container lar ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 eolos said: peki bu poker olayı accountu tehlikeye düsürecek herhangi bir duruma koyarmı bizi, yani oynamak istiyorum yeni oyuncuyum elimdeki parayi katlama sansım var en azından skiller kasana kadar takılabilirim. biraz daha bu poker hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim. www.eohpoker.com 'a giriyosun hesap açıyosun. Hesabını API key kullanarak açıyodun galiba... API key'ini kullandığın karakterden daha sonra açıklamarda sana belirtilen corp a para yolluyosun. 1000 chips = 100m... ben 100m göndermiştim bi ara... ana param duruyo arada hala, 500 chip le giriyorum büyük oynanan masalara, 2000-4000 arası chip olunca çıkıyorum, 1000 chip içerde bırakıp geri kalanı tekrardan hesabıma istiyorum. Siteye girersen neyi nası yapacağına dair bilgi var. Gaza gelmezsen para iyi geliyo. Ben üyelik bitmeden 1 hafta önce oynamaya başlıyorum, 1-2 plex parası çıkarıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Poker i iyi bilmek lazım. ben bir ara zygna ın poker oyununa girmiştim adam elimde 150 chip varken adam 400 chip koyuyor bid olarak bir açıyor pat diye elindeki tüm chip i süpürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Noob sorusu, ben de staine geçicem 1-2 güne, oradaki ratler zorluyormu? 6-7m sp var halihazırda, t2 fitli bs ile yapılabilir mi? Çok mu gözümde büyütüyorum? :) Birde normal ratden ne farkı var fictionun, yani nasıl ayırt edilir? Aslında karakter almak istiyorum hızlı para kazanmanın peşindeyim. 1 ayda anca 1.2b biriktirebildim onun da nerdeyse yarısı plexe gidecek :/ 1 saatte 100-300 çok çok iyi tradermax said: ben 0.0 da belt'lerde dolanıp faction rat arıyorum genelde... maximum 1 saat falan yapıyorum, bölgeye göre değişiyo bulduklarım. Bazen hiç bulmuyorum bazen 3-4 tane. Averaj olarak her seferinde 2 tane falan buluyorum. 100-300m arası bıraktığı oluyo, averaj 200m diyebiliriz. Plex almak içinse eohpoker.com :) poker'in iyiyse gayet güzel para yapabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 0.0da t2 fitli bs beltlerde biraz agar kacabilir ama olabilirde uyanik olup align takilirsan ama evede genelde 10 saat lokale bakarsin bisi gecmez kapi calar bi gidersin, gemide gider. 5-6mp spde varsa drake akar beltlerde hani dread kovalicaksan sadece t1 cruiser felan bile guzel dpsi olan yapabilirsin yada destroyerlerin 650dpsi oluomus onlar bile olabilir. Factionlarda isimleri biraz afili olur bountysinden cozersin Dread guristas gibi yada googledan arattir eve faction rat names diye zilyon dokuman vardir illa, ah arkadas su dreadlerden cikan resistleri invulmu lan acaba diye bi gazla tiklama ne husranlara yol acti valla 1 dreadle 2 aylik oyun parasini cikaranda olur dread candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Pure amarr gittim hep, oyüzden drake falan uymaz bana. T1 cruiserın da yeteceğini sanmıyorum zira empireda l4 görevleri bs ile solo yaparken baya uzun sürüyordu. Öyle süper über skiller yok dediğim gibi en fazla 7m sp var. Aslında yaklaşık 20 güne legion + t2 med laser açılacak ama işte ozamana kadar boş oturmak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 t2 cruiser dene? rahat yeter. aslında af le de yaparsın belt rat ama biraz uzun sürer, hmm düşman olduğun ratler amaar ratleriyse stealh bomberlada yapabilirsin he. shield fit pvp harbingerda çözer işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 af-sb açıldı, yeni açtım hatta amaa beltlerde bs falan geliyo diye hatırlıyorum ben yanlışmı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 tamam işte onlara karşı çok rahat, ufaklar biraz sıkıntı yaratabilir sadece. ratlerin türleri ne? bloodraiders falan mı? Abi adamların zayıf yönü neyse o tarz takılıcaksın, afle çok rahat tanklıyorsun orbitle vuramıolar zaten yakında.ama dps az sb de rangeden tanklarsın olmadı ab+shield fitleyip yakından orbitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 çok şaşırdım valla, frig ile bs-bc tanklamak/patlatmak.. e çok iyiymiş :) canavar gibi af/sb yaptım 3-4/10 plex yapıyordum hi secte retri ile. npc türünü hatırlamıyorum ama region stain, muhtemelen sanhadır. gidince bi denerim bunlarla.. pekii bu ratler yukarda bahsi geçen saatte 100m kazandıran ratlermi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ratting olayı öyle kolay degil ama. Officer rat i 400 500 spawnda bir geliyormus. Spawnlar da belt sayısının yarısı kadar oluyor ortalama. 22 belti olan bir sistemin 14 tane falan spawnı oluyormus. Ama 3 belti olan bir sistemin 3 tane spawnı oluyor mesela sayı arttıkça bu sekilde degisiyor. Normal spawnda gelen bs leri t1 frigate le bile patlatırsın sıkıncı yasamadan sadece biraz zaman alıyor. Ama special spawn gelirse ne gerekir bilmiyorum. Bazen carrier geliyormus mesela 4 bs le birlikte. 30 küsür milyon tritanium düsürüyormus. Yani her türlü officer spawnı AS ile patlatmak zor olabilir diye düşünüyorum. HAC daha kullanisli olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bir konvoy geliyor belte 40m ISK lık maden bırakıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 o 30 kusur milyon tritaniumu patlamak deil tasimak zor yani o secenek biraz duzeni olan veteran oyuncular icin yada corpun yardimi gerekir, 5-6m spli adam icin en guzel is belt chain yada faction avlamak, anomallyde bir secenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar