Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu ana kadar olan diablo hikayesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tristram zordu ya ama asıl Durance Hate 2'ye gelince kasıyordu o lightning enchanted lar..
Ama en zoru Normal Duriel'di valla Single'da. Hele bazı karakterlerle...
Mesaj tarihi:
lore isteyen book of caini alsın, bayaaaa bi bilgi var öle resim kitabı da değilmiş sadece çok beğendim ben. bolca demon/angel concept artı da var içinde, 50 sayfa posterlik conceptler, 100 sayfa civarı lore var.
Mesaj tarihi:
Sotto said:
Ama en zoru Normal Duriel'di valla Single'da. Hele bazı karakterlerle...

ilk "dur biraz şuna verim biraz da buna verim" amazonumla duriel ve diabloda o kadar zorlanmıştım ki 56k ile arkadaşın nekrosundan yardım almak zorunda kalmıştım

normal zorlukta

;_;
Mesaj tarihi:
Mob'lar sanırım yaptığınız builde göre çıkıyor. Biz D2'de Summon Necro ve Hammerdin ile oynadık, özellikle nightmare'de 5.köyde her mob ranged'dı. Fakat Hell'de 5. köye kadar hiç lightnin enchanted uzaktan atan garip tiplerden hiç gelmedi. 4. Köyde bile yoktu, bakalım 5'i de bitiricez bugün neler olacak.
Mesaj tarihi:
Seru, herşey random Diablo 2'de. Zone'ların mesela belli bir yaratık poolu var. Onlardan random geliyor. Oyunu tekrar tekrar oynayıp aynı bölgeleri oynarsan farklı mobları göreceksin ama her haritada gelebilecek mob çeşitliliği fix. Bilmem anlatabildim mi. Yani her zone'da diyelim 4-5 yaratık türü var sen her oynadığında rastgele 2 tanesini görüyorsun gibi...
  • Yeni Oluştur...