vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şu zamana kadar dikkatimi mi çekmedi ya da sarmadı mı bilmiyorum ama bir türlü alıp oynama gibi bir şansım olmadı Diablo serisini. Şimdi bu 3'e baktığımda geriliyorum. Çıksa da alıp oynasam modundayım ancak gameplay/story üzerinde bu oyun için zerre bilgim yok. Bana ve benim durumumda olan (kaldıysa artık...) ama hevesli akadaşlara ne yapmasını önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 al oyna veya alma oynama? bizden ne istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Al oyna, bir şey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cod oynayacağına bunu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 d3 ü alır oynar ve sararsa illaki eski oyunları oynayacaksın bu durumda yerinde olsam d1 i indirir oynamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Spark, istediğim şey "bu oyun gameplay açısından piyasadaki hangi oyunlara daha yakındır? Hikayesi nereden öğrenilebilirim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hack and slash oyunlara yakın, torchlight, diablo 1-2 sacred vs, hikayesine öğrenmene gerek yok yaratık dövüyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 devil and bros , dünyaya salça oluyolar, gidiyosun, kesiyosun.hikaye bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 diablo gibi bir pure hack&slash oyununda eminim bir çok kişinin hikaye ilgisini çekmiyor ben de dahil olmak üzere. ancak diablo 2'de hell'i de bitirirsen ister istemez tüm hikayeyi ogrenmiş oluyorsun aynı video'ları üçer kez izlediğini, herşeyi baştan üçer kez yaşadığını düşün, fikrin oluyor. sözüm şu ki: hikayeyi takma diablo'da al oyna, plug&play beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Seru said: diablo gibi bir pure hack&slash oyununda eminim bir çok kişinin hikaye ilgisini çekmiyor ben de dahil olmak üzere. ancak diablo 2'de hell'i de bitirirsen ister istemez tüm hikayeyi ogrenmiş oluyorsun aynı video'ları üçer kez izlediğini, herşeyi baştan üçer kez yaşadığını düşün, fikrin oluyor. sözüm şu ki: hikayeyi takma diablo'da al oyna, plug&play beybi. normalden sonraki seviyelerde videolar çıkıyor muydu?sanki çıkmıyordu diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 çıkıyor esc ile geçebiliyorsun. video'dan ziyade oyun içindeki konuşmalar vs. bunlar da etken tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masakari said: d3 ü alır oynar ve sararsa illaki eski oyunları oynayacaksın bu durumda yerinde olsam d1 i indirir oynamaya başladım. D1'e bi goz attim az once de, direkt D2'den baslamak daha mantikli sanki gorsel ve goz sagligi acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Seru said: diablo gibi bir pure hack&slash oyununda eminim bir çok kişinin hikaye ilgisini çekmiyor ben de dahil olmak üzere. ancak diablo 2'de hell'i de bitirirsen ister istemez tüm hikayeyi ogrenmiş oluyorsun aynı video'ları üçer kez izlediğini, herşeyi baştan üçer kez yaşadığını düşün, fikrin oluyor. sözüm şu ki: hikayeyi takma diablo'da al oyna, plug&play beybi. Oyle degil ya. Hikayeyi adam akilli anlatsalar cok daha guzel olacak bence. Tur olarak alakasiz fakat WC3'teki Orc Campaign'i takdire sayan bir yapit mesela. Oynarken aglayani bile var "hepsinin mina koycam Thrall reisss" diye. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 grom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Dogru diyosun. Thrall sonraki elemandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oynamak zorunda değilsiniz hacı, youtube'da wt videolarını izleyin dizi gibi sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 vaperon said: Şu zamana kadar dikkatimi mi çekmedi ya da sarmadı mı bilmiyorum ama bir türlü alıp oynama gibi bir şansım olmadı Diablo serisini. Şimdi bu 3'e baktığımda geriliyorum. Çıksa da alıp oynasam modundayım ancak gameplay/story üzerinde bu oyun için zerre bilgim yok. Bana ve benim durumumda olan (kaldıysa artık...) ama hevesli akadaşlara ne yapmasını önerirsiniz? diablo serisi oyun piyasasında kendine has bir tür başlatmıştı. action-rpg gibi düşün, ama rpg yönü sadece level atlayıp karakter güçlendirmekten ibaret. hikaye felan yok. kısaca hack&slash işte. diablo 1 klonu olarak nox, sacred, diablo 2, clans, dungeon siege gibi oyunlar çıkmıştı. şimdi de diablo 2 klonu olarak diablo 3 çıkıyor. diablo 1'in hikayesinde, kralın oğlu kaçırılır, tristram denilen köyde katedrala götürülür. kralın oğlu şeytanlar tarafından Diablo'ya çevrilirken, kral da aklını kaçırıp skeleton king'e dönüşüyor. biz de kat kat inip Diablo'yu kesiyorduk. ilk oyunun sonunda Diablo'yu kesen adam, Diablo'dan kopardığu soul stone'u kendi alnına takıp hapsetmeyi amaçlıyor. ama şeytan orduları geri dönüyor ve diablo 2'de daha geniş çapta bir savaş başlıyor. greater evil'leri tek tek kesip meze yapıyoruz. üçüncü oyunda ize lesser evillerden Azmodan ile iblis orduları geri dönüyor felan. hikayenin bir önemi yok aslında. birilerini kesip öldürüp duruyorsun. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Eyvallah Bone. kirikterazi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar