Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5Muc3EDYwN4 http://www.youtube.com/watch?v=IKKf_FW0xYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 çatır çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bence çok itici bir reklam olmuş pek bir espriside yok daha önce kırk kere kullanılmış bir konsept "merhaba dikkat çekmek için meme koymaya karar verdik ama biraz zorlama oldu idare edin. Markafoni!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bol meme popo. çekimler kaliteli. ne kadar konsept dandik olsada bunlar götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 tv'de yayınlanıyor mu bu? rtuk anında yasak getirmistir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kamera arkasından izlemek lazımmış reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2 dakika 24 saniye, sence tv'de yayınlanabilir mi? göt göbek gösterelim nası olsa internette yayılır diye çekmişler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sex satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kate upton un car daddy videosunu yasaklayan youtube buna nie izin veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 calimero said: 2 dakika 24 saniye, sence tv'de yayınlanabilir mi? göt göbek gösterelim nası olsa internette yayılır diye çekmişler işte... halkbank'ın bile 3 bucuk dk'lık reklamı var, feysbuk sehir olmus falan. turkcell'in var yine o kadar uzunlukta, bayık otesi. ayrıca tamamını degil de bir bolumunu yine reklam olarak yayınlayabilirler, neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 safi süre değil de erotizm/süre oranı calimeronun dikkat çektiği nokta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Masakari said: kate upton un car daddy videosunu yasaklayan youtube buna nie izin veriyor? bunu yarım saat izlesen aynı etkiyi yapmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 pati de bile tahtacılar silikoncu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 NolaxThensbane said: sex satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yabancı ülkede bir site veya marka için yapılmıştır bunlarda alıp sonuna kendi isimlerini yapıştırmıştır işte dandik bişi Ayrıca bu sitelere çok gıcık oluyorum, bi salak anımda 2-3 tanesine üye oldum ve 10larca mail bombardımanı yaşıyordum, listelerinden çıkamıyorsun, telefonla arasan bile çıkamıyorsun, çıktın gözüksen bile çıkamıyorsun, hepsini blokladım kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 markafoni, limango, trendyol. bu ucunden de alısveris yaptım, hepsinden de memnunum. mail istemiyorum secenegi var ve hicbirinden reklam maili gelmiyor. diger fırsat siteleri falan les zaten. bi tanesine uye olmak yetiyor. benzer butun sitelerden mail yagdırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Çook uzun çook gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dükkanlarda da aynı indirimler oluyor. tek olayları internetten takip etmesi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yok ya hepsi oyle degil. eastpak canta aldım mesela 47 liraya geldi kargo dahil. beyaz converse her yerde 120 lira. denk getirirsen 80 liraya alabilirsin. daha once 4-5 tane eskittigim icin sorun olmuyor. ama daha once denemedigim, kullanmadıgım kıyafeti kolay kolay internetten gorerek almam. hele ayakkabıyı hayatta almam. ama bi angry birds tshirtu aldım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sex burda bile satmamis o derece kotu. lan adamlar bunu hic dusunmemislermi abi bu reklam 1231232142334 defa konseptlendi ve yapildi diye. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çok dandik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 birinci video'yu gereksiz uzatmışlar sanki biraz ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çok Zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar