copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ardeth said: http://www.sissa.it/mp/ burdayım italyanın kuzeyinde trieste diye bir şehirde okul baya güzel italyanın durumuna rağmen para sorunu yok hatta zenginler baya, maaşımız yeni 100 avro arttı sdf. ama avrupa birliği çökerse okul da çöker çünkü desteklerin çoğu avrupadan hehe o yüzden avrupanın 3 seneden önce çökmemesi lazım ben doktoramı bitireyim önce hehe ahanda http://www.math.cmu.edu/PIRE/img/sissa-0083-600x450.jpg neden omurboyu okudugunu artik anliyorum sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 neden olcak matematik ve fizik çok zevkli olduğu için ben boğaziçinin betonarme kuzey kampüsünde de şikayet etmeden taş binaların içinde matematiğimi fiziğimi yaptım. bugün çok şükür kuşların şarkı söylediği ormanlık bölgelerde çalışıyorum sdf
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bi kutu mısır, bi bardak nescafe, bi tane yogurtlu kurabiye
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Filav, yoğurt, bira yaptığım oldu daha önce. Pilav, şalgam da olur.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ardeth said: neden olcak matematik ve fizik çok zevkli olduğu için ben boğaziçinin betonarme kuzey kampüsünde de şikayet etmeden taş binaların içinde matematiğimi fiziğimi yaptım. bugün çok şükür kuşların şarkı söylediği ormanlık bölgelerde çalışıyorum sdf abi matematik ve fizik bi insana nası zevkli gelir ya network desen telekomünikasyon desen anlarım ama fizik ı-ıh :/
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 akşam yemeği olarak ne yenir şimdi hafif bir şeyler, ekmeksiz filan?
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: Ardeth said: neden olcak matematik ve fizik çok zevkli olduğu için ben boğaziçinin betonarme kuzey kampüsünde de şikayet etmeden taş binaların içinde matematiğimi fiziğimi yaptım. bugün çok şükür kuşların şarkı söylediği ormanlık bölgelerde çalışıyorum sdf abi matematik ve fizik bi insana nası zevkli gelir ya network desen telekomünikasyon desen anlarım ama fizik ı-ıh :/ Zevk için fizik okumuş adamım sdf
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 "Hoca lab lazim" dediginde elindeki elektronik hobi kitabini gorup "Hobi mi ? Hobi ne lan hobit misin sen hehehe" diyen, "hoca iskence ediyosun bana, 11 kere aldim dersini 11 kere gectim, birak geceyim artik devam zorunlulugum yok" dediginde "sabah namaziyla kalkip saatinde geliyorum ben sen de geleceksin yoksa gecemezsin" diyen tiplerle zevkli degil pek tabi.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 anlamıyor ben işte ben de fizik2den 6kez kalmış adamım bi dönemim fizik denen lanet şeye gitti ama yazılım öyle mi mis gibi çok güzel.
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ha yazilimdan anliyosun yani? adsada
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 di said: "Hoca lab lazim" dediginde elindeki elektronik hobi kitabini gorup "Hobi mi ? Hobi ne lan hobit misin sen hehehe" diyen, "hoca iskence ediyosun bana, 11 kere aldim dersini 11 kere gectim, birak geceyim artik devam zorunlulugum yok" dediginde "sabah namaziyla kalkip saatinde geliyorum ben sen de geleceksin yoksa gecemezsin" diyen tiplerle zevkli degil pek tabi. sdfsd ulkemizde universitelerin yukse lise kafasinda olmasi sorunu var malesef said: ama yazılım öyle mi mis gibi çok güzel. yazilim da guzel gayet zevkli. hatta bilgisayar cocugu oldugum icin bilgisayar basinda kod yazma konsatrasyonum masa basinda calisma konsatrasyonuma gore kat kat daha fazla ama hayat bu hic bisey kolay degil sdrf
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 avrupada kahvaltı kültürü mü var? mısır gevreği vs şeylerden başka yani bu adamın kahvaltıda pilav şalgam isteğini yadırgamamak lazım
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 wastyrx said: Subway cinsi bişiler yok mu sizin yakınlarda abi? Kurabiyesi olsaydı da yeseydik dedim şuan mhm subway cookie kadar rezil bisey yok lan
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 di said: Ha yazilimdan anliyosun yani? adsada yok, maden mühendisliği okudum ben.
Öne çıkan mesajlar