cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Geçenlerde bir alıntı yapıp eklemiştim konu başlıkları arasına bu kitaptan. Tamamını okumamış,bir arkadaşın gönderdiği bir şeyi paylaşmıştım. İran'a giderken havaalanı d&rdan aldım.İran'da 3 günde bitirdim. Adına Ergenekon denen örgüte inanan ya da içinde en ufak bir "acaba" olan insanların özellikle okumalarını tavsiye ediyorum. Soner Yalçın kendine özgü akıcı üslubu ile yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ergenekon'dan içeride olan adam "Ergenekon Var" diye kitap mı yazacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma troyn, oku, sonra konuşalım. Okumadıysan ve okumayacaksan seninle bu başlık altında konuşacak bir şeyimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 90larda devlet içindeki çeteleri yazmaya-araştırmaya cesaret edebilen yegane kişinin şimdi ergenekon falan diye yaftalanması ne acı bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma troyn, oku, sonra konuşalım. Okumadıysan ve okumayacaksan seninle bu başlık altında konuşacak bir şeyimiz yok. satın almama gerek yok. daha önce topikini açmıştın ama ilgi görmemişti. http://forum.paticik.com/read.php?13,6248820 içinde ne tür şeyler olduğu belli zaten koymuşsun birazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 throine said: cetoritto said: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma troyn, oku, sonra konuşalım. Okumadıysan ve okumayacaksan seninle bu başlık altında konuşacak bir şeyimiz yok. satın almama gerek yok. daha önce topikini açmıştın ama ilgi görmemişti. http://forum.paticik.com/read.php?13,6248820 içinde ne tür şeyler olduğu belli zaten koymuşsun birazını. ne demiş cenab'ı rab'bül alem-in? "OKU". B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ergenekon davası yokken ortalarda kendisi zaten bu konularda kitap yazan, araştıran insandı. Doğu ve Güneydoğu anadolu'da işlenen cinayetleri, adam kaçırmaları, JİTEM'i, JİTEM'in nasıl organize olduğunu, JİTEM'in PKK itirafçılarını tetikçi olarak kullandığını yazan, bunları kitaplarda toplayan gene kendisi. Cem Ersever'in anlattıklarını kitaplaştıran, Cem Ersever kendisine konuştu diye öldürüldükten sonra postayla Cem Ersever'in kanlı nüfus cüzdanı kendisine postalanan birisi Soner Yalçın. Bari bilgi sahibi ol ondan sonra konuş şu ergenekoncu, bu ergenekoncu diye. ODATV davasından yargılanıyor ergenekondan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 çetintaş abi sen bir gün bizim vakfa gelsene. çayımızı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sizin vakıf neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Gayet nefis bir kitap, okumadan bok atanlar bir zahmet uzaklaşsın hatta konuya 2 tane mesaj atıldığını görüp davul zurna eşliğinde halay çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 SAMİZDAT'ı ters çevirince TADZİMAS oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 tehlikeninfarkindamisiniz diyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Marty said: tehlikeninfarkindamisiniz diyo yani on puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 adam olacak cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: Sizin vakıf neresi? Anadolu aslanları gençlik, coşku, ateşgücü derneği çetintaş abi. Gerçekten senin gibi vizyon sahibi ağabeylere ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iyi geceler tatlı rüyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kitabı aldım, 50-60 sayfa falan anca okuyabildim şimdilik. Çok hızlı okuyamıyorum araya başka şeyler giriyor okulla ilgili ama her okuduğumda insan hayatının bu kadar kolay karartılabilmesi beni delirtiyor. Şu kitabı okumadan içindekiler hakkında yorum yapmaya kalkmak, hele hele Soner Yalçın gibi bir adam hakkında resmen büyük ahlaksızlık. Okuduktan sonra eğer vicdanınız sızlamazsa da öküzün davarın önde gideni olabilirsiniz. Ülkenin gidişatı sizi biraz bile olsa ilgilendiriyorsa alın okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dün aldım ben de. fırsat olmadı daha okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Aket-Atum said: Kitabı aldım, 50-60 sayfa falan anca okuyabildim şimdilik. Çok hızlı okuyamıyorum araya başka şeyler giriyor okulla ilgili ama her okuduğumda insan hayatının bu kadar kolay karartılabilmesi beni delirtiyor. Şu kitabı okumadan içindekiler hakkında yorum yapmaya kalkmak, hele hele Soner Yalçın gibi bir adam hakkında resmen büyük ahlaksızlık. Okuduktan sonra eğer vicdanınız sızlamazsa da öküzün davarın önde gideni olabilirsiniz. Ülkenin gidişatı sizi biraz bile olsa ilgilendiriyorsa alın okuyun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 başlığı her görüşümde tersden okuyasım geliyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sen bone'sun, ters düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 cetoritto said: Soner Yalçın kendine özgü akıcı üslubu ile yazmış. ben soner yalcinin bir tek efendi kitabini okudum, onu da bitiremedim. daha cok arastirma kitabi gibiydi. konu ilginc oldugu icin yarisina falan gelebilmistim. sonra baydim. tek baslayip da yarida biraktigim kitap olmustu. bunun icin de heryerde cok akici roman gibi falan demisler de, ayni akici uslupla yazildiysa hic bulasmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Allah allah ben Samizdattan önce Bay Pipo'nun yarısını (kitabın babam tarafından bir arkadaşına verilmesi ile araya giren zaman bitirtmemişti :) ) ve Teşkilatın İki Silahşörünü okumuştum. Her ikisi de cidden baya akıcı gelmişti bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar