TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Meksika'nın ABD sınırında bulunan Nuevo Laredo kentinde önce bir köprüde dokuz asılı ceset bulundu. Şehirde birkaç saat sonra da gövdelerinden ayrılmış 14 kafa bulundu. http://www.hurriyet.com.tr/planet/20485605.asp ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 meksika da yaşamak lazım ya aksiyonu bol ankara da en aksiyonlu şey behsat ç setini görmek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yuh bu ne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 gerçek meksika bu değil, min 20 kişi olmalıydı, adamlar yetememiş, kıdemsiz çete üyeleri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 adamlar kurtlar vadisini bizzat yaşıyor yani. aslında tam türk insanına göre yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Öldürülenler de son nefeslerinde; bizi bulduklarında aksiyonun dibine vurmuş diyecekler diye mutlu mesut gitmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cartel 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi yalnız şeyi görmek çok mutluluk verici. meksikalı ile konuşuyorsun. çok doğal bi şekilde "olm sizde acaip olaylar oluyor lan! feci aksiyon!!" diyorsun. eleman alınıyor. "yok abi öle değil. aslında meksika çok güzel".. koreli'ye diyorsun ki, "ya kuzeyliler dert olmasa daha iyiydi.." "ama aslında şimdi de güzel, hem kuzeylileri biz çok seviyoruz, onlar bizi sevmiyorlar sanırım. ama hükümet yüzünden yoksa bizim kuzeyden kaçmış arkadaşlarımız da var.." abi bi "bizim oranın yoğurdu var ya. çok iyidir abi, köylümüz cana yakın, koyunlarımız beyaz ve temiz, kızlarımız güzeldir" demedikleri kalıyor. özetle dünya üstünde konuşulan problemlere hassasiyet gösterilmesi güzel bişi lan. bize özgü değilmiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 adamın tekine çinde çok çalışmaktan millet intaar ediyor dediydim herifin bi fui-sin tekmesi atmadığı kaldıydı. hassasiyet güzel bişi tabii ki. sonra marketingçi çinliyle benzer bişi konuştuk, fakirler intaar edio yeaa dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 rambo V virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bana nedense Walking Dead i hatırlattı. Mesaj kimeyse sağlam verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 arkadaşım ceset görmek zorunda mıyız burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 adam haklı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Walking Dead de de ne izliyorsun palyaçomu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 spoiler bunlar için icad edildi. kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Uyuşturucu karteli iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Oha bir garip oldum yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Curunir said: Walking Dead de de ne izliyorsun palyaçomu? :) ay bu ne saçma mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Saeros said: Curunir said: Walking Dead de de ne izliyorsun palyaçomu? :) ay bu ne saçma mesaj 2 resim görünce tepki oluyor da dizide izleyince irkilmiyorsun ironik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bak sen de söylemişsin dizi diye. hayır bide kusura bakma, spoiler içine alsam iyi olcaktı desen olay bitecekti ama hala saçma bir şekilde uzatıyorsun gerçeklikle diziyi ayıramadığın kuşkusu uyandırıyorsun bizlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Curunir said: Saeros said: Curunir said: Walking Dead de de ne izliyorsun palyaçomu? :) ay bu ne saçma mesaj 2 resim görünce tepki oluyor da dizide izleyince irkilmiyorsun ironik... gözünün önünde adam parçalasalar "ben saw izledim ki hehehe" diceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Daha beter şeyler de gördüm xenocide her gün kocaeli-istanbul gidip geliyorum ceset görmediğim sene olmuyor. Ha arasında fark var da bana doğal geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o yüzden bizde görmeliyiz forumda ceset diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 güne cesetle uyanın zinde kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar