nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 throine said: dildo yaşanmışlıkların adamısın throine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 SÖYLESENE SEN PAYLAŞIR MISIN KARDEŞ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 copry said: barnacle said: copry said: odullusoru said: Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler. Gelin itiraf edelim. Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler. kadınların %83'ü böyle Erkekler çok farklı sanki %78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 copry said: barnacle said: copry said: odullusoru said: Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler. Gelin itiraf edelim. Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler. kadınların %83'ü böyle Erkekler çok farklı sanki erkek anında kızıyor sonra yavaş yavaş unutuyor hatırlamıyor. ama kadınlar en ufak tefek şeyleri bile yıllarca taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bir de yıllarca taşımak derken o anda sorun etmiyor, çok kızar diyeceğiniz bir şeyi tamam hayatım önemli değil deyip geçiştiriyor hafızaya atıp 2 yıl sonra önünüze şak diye koyuyor, duvara çarpmış gibi şaşkına dönüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bazi kadinlar daha dirdirci olup surekli dile getirdikleri icin bu boyle saniliyor erkek unutuyor diye bisey yok bence ; sadece her firsatta bidi bidi yapmadan daha can alici zamanlarda fatality yapabilme yetenegi var . Yasadigi kavgalari not alip sevgilisine ' sen boyle boyle demistin soyle soyle yapmistin ' seklinde reminder kullanan erkekler de gordum gerci , ama unutmaktan ziyade ispatlamak icin lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ondan daha önceki bir kızla olan biten herşey, hele ki kötü bir anı falansa ayrılınca direk kakar başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 eski kiz arkadasin lafi bile edilmemeli sadece cinsel hayat degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 "nutella yerim" said: throine said: dildo yaşanmışlıkların adamısın throine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 copry said: Bazi kadinlar daha dirdirci olup surekli dile getirdikleri icin bu boyle saniliyor erkek unutuyor diye bisey yok bence ; sadece her firsatta bidi bidi yapmadan daha can alici zamanlarda fatality yapabilme yetenegi var . Yasadigi kavgalari not alip sevgilisine ' sen boyle boyle demistin soyle soyle yapmistin ' seklinde reminder kullanan erkekler de gordum gerci , ama unutmaktan ziyade ispatlamak icin lol :) mecbur not defteri tutuyor tutmazsa adam unutuyor. hatun üste çıktığı için sürekli tartışmalarda karşı yöntem geliştirmiş. bi ara bunu ben de düşünmüştüm not defteri tutmayı. bi tartışma oluyor aklıma savunma yapacak argümanlar gelmiyor ya da sen de şöyle yapmıştın gibisinden şeyler. daha doğrusu geliyor ama o an hemen gelmiyor baya bi düşünmem gerekiyor açıklar neydi diye bulmak için. adam da böyle bi çözüm geliştirmiş. kincilikten değil haklı olduğu halde altta kalmaktan bıktığındandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 küçükken münazara takımlarına girseydin çekmezdin böyle sorunlar haksız olduğun halde kendini haklı çıkarmak dünyanın en güzel hislerinden biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ha bide bol bol demogoji çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paticik nick'i. Hatta mümkünse komple paticik. Hayatım nasılsın? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 eski kız arkadaşların adı bile söylenmemeli, sonra paranoya yapıp facebooktan sinsice bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kadınların haksızken haklı cıkma konusunda güzel perkleri var. şöyle başımdan 324943 kere geçmiş örnek bir tartışma ; ->kadın cok malca bir şey hareket yapmıştır,sinirlerimi zıplatmış ve asabiyetim tavan yapmış halde bu yaptıgının ne kadar sacmasapan bir şey oldugunu anlatmaya calısırken ; argüman1 -lütfen biraz sakin olur musun ? argüman2 -bu söylediklerin çok kırıcı argüman3 -seni hiç böyle sinirli görmemiştim beni çok korkutuyorsun argüman4 - bence bunu konuşarak çözebiliriz argüman5 - konuşmak yerine bağırırsak bu sorunu çözemeyiz argüman6 - bi iliskide hiç bir zaman suç sadece bir tarafa ait degildir,ikimizinde bu konuda biraz suçu vardır. argüman7 - bunu konuşarak halledebiliriz (tekrardan) argüman8 - şu an kendimi gerçekten çok üzgün hissediyorum. yemin ecerim yazsam 20 ye kadar giderim,kız bunları dedikten sonra ben ağzımdan köpükler çıkarak genelde ortamdan uzaklaştım iliski süresince,ağzı laf yapmak insanları haklı cıkarıyor malesef,ama böyle ufak hesapların peşinde koşunca bir süre sonra kıçınıza tekmeyi yiyiyorsunuz,sabır da bir yere kadar degil mi anam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 oha hiç duymadığım argümanlar sevindim sdfkhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 -kesinlikle kendinizle, ailenizle ilgili detaylı bilgi anlatmayın. Bu en klasik erkek davranışıdır, hemen nesi var nesi yoksa anlatır. Oysa hatun kısmı sadece dinler. -kesinlikle ailenizden herhangi biri ile ilgili olumsuz düşüncelerinizi paylaşmayın ya da onun yanında ailenizden herhangi biri ile tartışmayın. -kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır. -kesinlikle para hesabınız ayrı olsun,aldığınız maaşı bilmesin,ille bir şey söylemeniz gerekirse yalan söyleyin,ücretinizi olduğundan düşük söyleyin. -kesinlikle eski sevgililerinizi anlatmayın. -kesinlikle geleceğe dair evlilik ile ilgili düşüncelerinizi paylaşmayın, önce onun bu mevzuları açmasını bekleyin, açtığı zamanda temkinli yaklaşın, hemen atlamayın, yani sizin de ona karşı "evlenilir lan bu kızla" şeklinde düşünceniz varsa bile bunu hemen belli etmeyin. Ağırdan satın kendinizi işin kısası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: -kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır. Evleneceğim kızın bazı arkadaşlarımın onayından geçmesi lazım. Bu argümanın bence doğru değil ya da sizin arkadaşlar arkadaş değil =) Aynı şekilde o kızın bazı arkadaşlarımı da kabul etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bence sen yazdığımı anlamadın, mevzunun benim ya da herhangi bir erkeğin erkek arkadaşlarımın arkadaş olmaması ile ilgisi yok. mevzu kadınların sevgililerinin erkek arkadaşları ile birlikte vakit geçirmesinden nefret ettiği gerçeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Az önce edikledim görmemişsindir bi önce ki mesajı, beni kabul edecek hatunun yakın çevremi de kabul etmesi lazım. Her arkadaşı değil tabi ki ama veletlikten beri beraber olduğum insanlar var benim ay ben bu çocuğu sevmedim diyip ittiremez köşeye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 said: -kesinlikle para hesabınız ayrı olsun,aldığınız maaşı bilmesin,ille bir şey söylemeniz gerekirse yalan söyleyin,ücretinizi olduğundan düşük söyleyin. şu o kadar das ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 @ceterilli sen sanki onun kız arkadaslarıyla vakit geçirmesini çok seviyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aşk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar