Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 koca bir kışı sapasağlam geçirip de, bahar gelince hastalanıp perişan olmak sux. 1 haftadır çok kötüyüm, hapşırıp öksürüp duruyorum. bazen rahatlıyor, azalıyor. ama bazı saatler öksürmekten boğazım parçalanıyor. hele yatıp uyumak isterken nefes alamaz bir hale getiriyor. sıcak süt, çay, pastil vs gibi şeyler denedim ama daha geçmedi. dışarda güneş var, çıkıp dolaşmak, dondurma felan yemek çekiyor canım. dışarıya çıkacak bir halim yok. bari dışarıya çıkamıyorum, film izleyeyim desem de, film izleyesim bile gelmiyor. halsizlik yaratıyor feci şekilde. şu bahar güzel bir şey de, pat diye de çarpmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 su iç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kışın hasta olursan bahar dirençli girerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 uğraşmadım değil aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hastalıktan geberirsem diye vasiyetimi yazıyorum. oyunlarımı ve steam hesabımı silph'e, çizgi romanlarımı ve kitaplarımı cuce'ye, evdeki boş kutuları ammo'ya bağışlıyorum. cesedimi de ardeth'e bırakıyorum, üstünde bilimsel deney felan yapar, zombi olarak kaldırır belki beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Dondurma yiyebilirsin. Aksine iyi gelecektir. Ve yakında hamam ya da sauna varsa(hamam kesinlikle tercih) git hemen. Çıktığında hastalık mastalık hiçbişey kalmaz. tecrübeyle sabittir. Geçtiğimiz kış hasta olur gibi oldum bi de arkadaşlarım hastaydı dedim yürüyün, nereye? haymanaya 45 km zaten ankaraya. Bastık gittik arabayla kaplıca + hamama bi bayıldık 13er lirayı. Attık hastalık mastalık kalmadı. Sapasağlam geldik akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar