LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 overpop + expansion vs diye happiness penalty yemek istemiyosanız lava vs gibi gezegenleri hemen colonize etmeyiverin zaten. aslında bu moo3 deki gibiher ırkın ayrı bi sweetspotu olsa çok daha iyi olurmuş bi gezegenlerin değeri vs değişirdi, çok detaylıydı onun terraformingi senin çöp sistemin adamın rüyası oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 pilgrim oldum diye explorer kafası aşağı teche abandım ben, mutluyum şu aralar. filoyu nası büyütüyoz onu sorayım? birde, ilk kapışmamdan önce 3 tip gemi yapmıştım, full tank arada tank-gank ve rep full gank. endişeleniodum nası olcak die, saolsun oyun hızı falan katıyor combata, en ağır gemi en arkada falan kalıo o dmg alıo. Haliyle tanklar dmg aldı hep (tu) bitane scoutum var, hız + dürbün lü. bitanede rep+gelen füze deflect etmesi için yaptım. Baya kombinasyon yapılabilio sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bende pilgrim oynuyorum ve aynı taktik sayılır..full tech abanma.. filo buyutmek icin command pointe ihtiyacın var.. o da trade and diplomacy agacının icinde..yaklasık 5 tane falan var..tabi bazı ırkların kendilerine özgü cp leri olabiliyor misal su diplomasi özürlü gezegen yiyen tipler..cravermı ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben de başlayacağım da karar veremedim, barışçıl insanım ama craver olsam mı diye düşünmeden edemeiyorum lol http://images.wikia.com/starwars/tr/images/5/5f/Darth_Nihilus_(2).jpg everyday i'm cravin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bende pilgrim havasi yasiyim dedim ilk oyunumda..soldaki tree ye abandim kek gibi mutlu mutlu colonize olurken, bir anda AI ustumden gecti.. zorluk seviyeleri hakkinda ki gorusleriniz nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 fleet command solda, 3 tane direk veren var birisi treeinin dibinde, bide her unlock ettiğin gemi cesidi için 2 veren var. en ykaındakini ve onu almak uzun sure yetiyo. bide direk tek tip gemi abanıyorum ben. üşenmezsem 1 fleet repair modlu gemi gerisi tek tip. menüler ufacık ayarlamak zor oluyo. zorluk seviyesi büyük ölcüde sansa bağlı. galaksinin sistemelerin nasıl denk geldiğiyle ilgili cok. cok rahat ettiğimde oldu imkansız olduğuda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bu arada oyun iyi ya, hanı civ 5 kadar refine değil ama baya iyi. özellikle ırklar cok iyi. baya hepsi baska türlü gameplay'e sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Oyun süper valla ben bayıldım. Arkadaşla multi yapıyoruz, bizim gibi işsiz varsa bekleriz : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 barrier nasıl op nasıl op anlatamam of tek jugger fleetle bütür craver armadasını aldım resmen. counterlansa bile durdurulamıyor. hero ability olarak gelen dust ile basılan daha op versiyonu var bide defense 1 den sonra geliyor galiba oyunu kırmak istemiyorsanız kullanmayın valla hiç zevki kalmadı space battleların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bana biri nasıl dust basılır anlatabilirmi yau. Yada 6-7 turnde 4000 dust biriktirebilmek çokmu büyük bir beklenti? Soldaki techlerde hep trade techleri var bi noktadan sonra, ve ben genelde tüm sınırlarımdakilerle savaşıyor oluyorum : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 400 küsür turn oynadım bir günde. çok iyi gidiyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 4000 bence biraz fazla beklenti gibi. şans eseri dust üretecek huge gezegenleri çok olan birden fazla sistemin olacak,ticaret ağlari geniş olacak ve hero'n o konuda yardımcı olacak. ama bişi diyemem sandbox gibi oyun illa birileri yapmiştir ya da yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Yani full dust üzerine gitmezsem olucak iş değil anladım. Ben kendim beceremiyorum sanmıştımda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gezegeni nasıl bırakıorz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ben 300. turn civarında 150k dusta falan sahiptim kapitalistlerle fleet upkeep çok düşük olduğu için dust baya birikiyor. pek bir işe de yaramıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ırk özelliklerinde bişi var unuttum adını da onu alınca gezegenlerin dost düşman herkesle ticaret yapıyor savaşta olsan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 zorluğu arttırıp mapi büyütücem. baya kolay oldu default ayarlarda ilk oyunu kazanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sağ ctrl ye basınca combat anında gemıler duruyor, basılı tutunca nos açmış gibi takılıolar. nedir esprisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 aa acaba oyunun hızınımı arttırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gemilerle ilgili bi durumu var ama bulamadım nette soruşturdum falan sdsfs bu arada beamler çok güçlü nan, hem long range hem med range Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sen beame güçlü diyorsan torpidoları görme asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 önceleri torpido spam yapıodum, ama yoo beamler + chaff ler, long range de canına okuyor zaten. Med range e gelince beamden iyiside yok. daha fazla hero rec. edebilme şeysini bulamadım hala ben ya :/. bi sonraki oyunumda close range denicem, chaff + anti beam kalkanlar ve tatatatata turretler. Bakalım nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 istediğin kadar kartla destekle hatta istersen warfare tech üstünlüğün olsun, torpidoyla yüklenmiş bir fleet 3. faza geçmeden siliyor seni gayet tecrübeyle sabit. geçen bir oyunu bitirirken son kalan pilgrims üstünde denedim nasılsa oyunu aldım diye. normal barrier kartını bile kırıp 2/3 hpsini aldı fleetimin tek torpido salvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hmmm, set up ın neydi peki? bisürü chaff kullandın mı? bi denicem o close range olayını ama baya tech istiyor. Bu arada beam i dene hakkaten, rocketlar daha 2. salvolarını atamadan çakıçakıveriyor bazen, ana gemimin set up ı chaff + beam + dmg veren nane + ağırlık azaltan şey + reactive armor spam. dust barrier yoksa, short circuit veya weapon dist. kullanıyorum başta. Zaten çoğu dmg veremeden yok oluyor chaffler saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dust barrier atıp ikinci salvo gelmeden kesebilirsen kazanıyorsun. 1 adım yüksek chaff teknolojisi bile kurtarmadı beni gerçi oyunu zaten kazandığım için sırf ağır torpidoya karşı bir setup yapmadım torpidoların travel timeı çok yüksek ve hedefe ulaşmadan kaynaklarını patlatırsan hasar vermiyorlar. en temizi 2 kartı da counterlamaya dua edip 1. fazda defans, ikinci fazı allah ne verdiyse girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar