Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Oyun iyi de hala germans with armored doctrine owp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mortar feci op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mortar hep öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lag'tan multi oynamak mümkün değil gibi.. botlarla mı takılıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ben hep 3vs3 ve 4vs4 yapıyorum. Arada laglı adam oluyor, ama öyle oynanmayacak düzeyde lag seyrek görüyorum. Zaten o düzeyde olunca da lag yapan adam oyundan kickleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 evet bende 4vs4de arada lag oluyor da 3vs3 sorunsuz denk geldi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Iyiki lag oluyor da mortar spamleyen adamlarin spot larini tespit ediyorum stop motion da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 mortar ağır op, 6 man squadları oneshotladığı oluyo. onun dısında abzürdlükler var oyunda cok. mesela flamethrowerlı engi dısında hiç bir anti building infantarysi yok sovietin. öle bos bos mg nest falan flanklıyorum hıc bısey yapamıyorum. iki saat sıkıyo mosinlerle adamlar. en azından anti tank rifle'lar yakından falan hasar versetydi binalara, veya dismantle falan olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Atmosferi nasıl oyunun? Üretim, oynanış, birim konrolü vs.. Önceki oyundan farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 butun üniteler herita kenarındaın geliyo mesela, o hoş bi detay. hatta önceki betada zırhılı araclar veya katyushalar falan harıtanın daha ortasına dogru bı yerinden geliyolardı. o noktayı dusmana kaptırdıysan sorun oluyodu falan. bu betada o harıtalara denk gelmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Cuce said: butun üniteler herita kenarındaın geliyo mesela, o hoş bi detay. hatta önceki betada zırhılı araclar veya katyushalar falan harıtanın daha ortasına dogru bı yerinden geliyolardı. o noktayı dusmana kaptırdıysan sorun oluyodu falan. bu betada o harıtalara denk gelmedim hiç. Sağol Cuce, birim konrolünde varmı bir gliştirme peki? İlk oyunlarda birimleri makro anlamda kontrol ederken güçlük çekiyordum. Birbiri üstüne takılıp kalıyorlardı falan :D Betada nasıl bu durum? Sıkıntı yaratıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 öle gözle görülür bi gelişme yok ama dow2 rezaleti gibide değil. retreat bug'ı falan görmedim pek mesela. bitek soviet weapon teamleri birazx hantal, cok adamdan olustukları ıcın onundısında bı sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Cuce said: öle gözle görülür bi gelişme yok ama dow2 rezaleti gibide değil. retreat bug'ı falan görmedim pek mesela. bitek soviet weapon teamleri birazx hantal, cok adamdan olustukları ıcın onundısında bı sorun yok. Parmakların dert görmesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Anti tank rifle range i artmali. Squad ilerliyor, yanasik duzen e giriyor bir parti bosuna duz rifle la tank a ates ediyorlar, ardindan bi zahmet anti tank li abi range i dusuk oldugu icin hareket edip ikinci sortide ates ediyor. Hani spamlesin demiyorum tabii ama ates artik allah belani versin nidalarindan daral geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 O söylediğin sebeple, birimleri direk başka birime saldırtmak yerine mümkün olduğu kadar pozisyona yollayarak kullanmayı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bazı noktalarda artık focus fire gerekiyo o zaman bela oluyo pozisyon tek basına. bide button ederken anti-tank rifle'la saatler sürebiliyo adamın gidip pozisyona girmesi falan. iki saat kosuyo pozisyon alıyo ates eedicek falan derken ölüp gidiyo, taa rkadaki adama geciyo rifle o kosuyo vs vs vs. skill atarken en azından squadın beraber ilerlemesi falan lazım bu tür durumlarda. panzerschreck vs vs de yok zaten soviet tertiplerde, bina temizlemek imkansız direk. barı penalsquadlar kalkmasa command infantary gelincede 1 tanede penal squad gezdiririz flamethrower için. denge sorunu değil zaten, ama abzürd bi durum oluyo. anti tank gun veya t34 falan getirmediğin sürece istediğin kadar flankle bunkerları indiremiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 rus at'si artillery barrage yapamamali at gun nasi artillery barrage yapiyo? infantry gorur gormez atese basliyolar bu da olmasin, mortar sq. cift tikladigimda mg'ler de dahil oluyo bu kaldirilmali, bi sure sonra saha artik araclarin ilerleyemeyecegi boyutlara geliyo artillery ve mortar yuzunden bunu biraz azaltabilirler, araclarin hareketleri duzenlenmeli karsiz duz yolda (hakikaten yolda) ilerleyen arac bi durup tekleyip sag sol ileri geri manevra yapiyo geri cekilirken mundar oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Theater of War modunun nasıl olacağı açıklandı: http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-29-relic-unveils-company-of-heroes-2-theater-of-war Düzgün bir coop modu eklemeleri güzel. Screenshotlardan görüldüğü kadarıyla, campaignin aksine, Almanlar olarak da oynayabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fml6xelGWHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Open beta bu akşam başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 digital collector's editiona değer mi bilemedim ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Daha önce hiç oynamadım da betayı denemek istiyorum ,şimdi sc gibi matchmaking sistemi mi var bunda da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 var var. 1v1 biraz bayık ama kotu değil matchakingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 valla bu tarz oyunları baya severim ama bugüne kadar neden denemedim bilmiyorum ,inşallah şu 2 ayı götürür iyi çıkar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 beyler GUI hala kafam kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar