Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Açıkcası çok geniş bir anime ve manga kültürüm yok. Ancak izlediklerim ve okuduklarım elbetteki olmuştur. Manga ve Animelerde genellikle beni yakalayan taraflar akıcı senaryolar ve özgün çizimler olmuştur. Forumda bir çok anime ve manga fanı var. Peki bu ikisinde onları çeken şey ne?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 çizgi karakterler yönetmen ve senaristlerin onlardan tam olarak bekledikleri performansı sergileyebiliyorlar, "bu oyuncu kotaramamış işi" durumu yok. hikayenin çizgiyle anlatımı zaman ve mekan kısıtlamalarını aşabiliyor, yüzlerce milyon dolarla gerçekleştirilemeyecek efektler vb yapılabiliyor. senaryolarda çeşitli kısıtlamalar sözkonusu değil. anime'in kendi has bir çizim ve çekim tarzı var, çok etkileyici sahneler yaratılabiliyor. senaryolar alışılagelmişin çoğu zaman çok dışında, hemen her zaman şaşırtacak birşeyler bulunuyor.. özetle, etkileyici hikayelerin etkileyici görsellikle anlatıldığı yapımlar anime'ler, çizgiye karşı önyargısı olmayan her insanın kendine göre birşeyler bulabileceğine inanıyorum ben..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 anime sevmenin nedeni mi olurmuş ?? :D sam ne diosa altina bende imzamı basarim ... diyebileceiğm herşeyi söyemiş[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sam ve hired_gun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hot asians :P.[signature][hline]our lives, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sam'in de sööylediği gibi animelerdeki özgürlüğü beyendiğimiz için anime seviyoruz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: arcane, 25 Ekim 2004 10:03 tarihinde demiş ki: hot asians :P. auauh ben bunu imzaya alırım =P[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kurgu,görsellik,sürükleyiçik vede....hatunlar :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya valla başta özgün bir çizim olmakla beraber sürükleyicilik karakterleri sevmem ve içerdiği öğeleri sayabiliriz hele konuda biraz da fantastik öğe varsa deymeyinb keyfime[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 arcane +1 >:P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar