Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

circular sawımıda aldım siparişleri daha hızlı yaparız artık:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
140milyon baydım
bayadır biriktiriyodum para
artık keserken parçalanmıcak tahtalar da baya riskli cihaz kullanması zor ve ağır baya

buraya niye yazıyorum derseniz hava atma falan değil işi düşen olursa yollasın bana istediği şeyi yapıp geri yollarım :)

böyle bişi

resim ve bilgi

esası öyle bişi diil tamamen öyle dwt adlı markadan aldım hem ucuz hemde black and deckerden daha iyi oluyor diyorlar parçaları
adamlar dıştaki çapakları temizlemeye kasmıyorlar ama içine koydukları parçalarıda düzgün yapıyorlar ondan ucuz
black and decker sırf dizayna bakıyo resmen silikonlu tutacaklı zımpara makinasıımı olur lan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
yannız normal testere ile kesilmeyen (3 saat sürüyomu ne) bi sopa vardı
1 saniyede harş diye aldı
ulan bi tarafını kaptırsan saniye sürmez
hele kemiksiz bi tarafınsa o_O amanin[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ekim 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gm oldukmu acaba şimdi :)
power scroll lazım yakında kendimi aşmayı denilyeim:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
Eskişehirde bi arkadaşım var.anadolu üniversitesinde okuyo.eskişehirde bi dükkan kiralamış marangozluk yapıyo dükkanda atolyeye çevirmiş.ulan napıyon ya dedim. afrika maskeleri yok bilmem masa sehpa yapıyo öğle vakit geçiriyo güzel uğraş..[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
çok sakat alet aman bi tarafını kaptırma[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
bu aleti kullanmak için mengeneli masa lazım
mengenem var
masam yok
mengene fiyatları 50 60 milyon neden bilmiyorum ama en ucuz mengene 20 milyon
bende çok küçük bi mengene var
sorunu küçük olması yüzünden tahtaya zarar veriyo ve 1 tane olunca yamuluyo ondan hiç kullanamıyorum :) ama ayarlanır bişiler

ulan bununla kendime masa yapacam
ee masasız nası bunu kullanıcam?
masasız bunu kullanamayınca masayı nası yapacam?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
hayirli olsun kemikılım. bi tarafini kaptirma dikkat et sen bize lazimsin. senden daha kral tasarimlar da beklemiyor degilim hani...

[gerci cizecem lightsaberı dedin photoshop coktu dedin ama neyse hadi bakalim.][signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
valla parmak sokmucaz demekki içine:P

ama kaza bu
olur

ama insan tehlikeli olduğunu düşündükce geriliyor ve daha dikkatli oluyor her adımını takip ediyor falan
asıl tehlike bana bişi olmaz diyip hava olsun diye rahat davranmaya çalışmak

farkeddinizmi birisi size bakarken ve "tehlikeli gidiyorsun" derken bisiklette ön kaldırmaya çalışırsanız ve aynı anda "ben uzmanı oldum bişi olmaz" derseniz
kesin düşüyorsunuz

bende diyorum
parmak gidebilir
dikkatli olmak lazım en çok kaza keserken değil fişten çıkarmayınca oluyor yerden alırken[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ekim 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ıhış içim gitti be parmak kesilmesi felan diyince.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
amanın dikkat parmaklara[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...