Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 140milyon baydım bayadır biriktiriyodum para artık keserken parçalanmıcak tahtalar da baya riskli cihaz kullanması zor ve ağır baya buraya niye yazıyorum derseniz hava atma falan değil işi düşen olursa yollasın bana istediği şeyi yapıp geri yollarım :) böyle bişi resim ve bilgi esası öyle bişi diil tamamen öyle dwt adlı markadan aldım hem ucuz hemde black and deckerden daha iyi oluyor diyorlar parçaları adamlar dıştaki çapakları temizlemeye kasmıyorlar ama içine koydukları parçalarıda düzgün yapıyorlar ondan ucuz black and decker sırf dizayna bakıyo resmen silikonlu tutacaklı zımpara makinasıımı olur lan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yannız normal testere ile kesilmeyen (3 saat sürüyomu ne) bi sopa vardı 1 saniyede harş diye aldı ulan bi tarafını kaptırsan saniye sürmez hele kemiksiz bi tarafınsa o_O amanin[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ekim 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 GM Carpenter.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 gm oldukmu acaba şimdi :) power scroll lazım yakında kendimi aşmayı denilyeim:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 birde kar maskesi al üstüne tam olur[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Kar maskesi mi ? :)[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bi filmde vardı elinde testere falan kesiyodu onu kastedio:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Eskişehirde bi arkadaşım var.anadolu üniversitesinde okuyo.eskişehirde bi dükkan kiralamış marangozluk yapıyo dükkanda atolyeye çevirmiş.ulan napıyon ya dedim. afrika maskeleri yok bilmem masa sehpa yapıyo öğle vakit geçiriyo güzel uğraş..[signature][hline]i love this game! tractor pulling
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Aha Üzeyir !!![signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy..
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 her ne şartta olursa olsun makine müendisi olman lazım chem :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Predator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 çok sakat alet aman bi tarafını kaptırma[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bu aleti kullanmak için mengeneli masa lazım mengenem var masam yok mengene fiyatları 50 60 milyon neden bilmiyorum ama en ucuz mengene 20 milyon bende çok küçük bi mengene var sorunu küçük olması yüzünden tahtaya zarar veriyo ve 1 tane olunca yamuluyo ondan hiç kullanamıyorum :) ama ayarlanır bişiler ulan bununla kendime masa yapacam ee masasız nası bunu kullanıcam? masasız bunu kullanamayınca masayı nası yapacam?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hayirli olsun kemikılım. bi tarafini kaptirma dikkat et sen bize lazimsin. senden daha kral tasarimlar da beklemiyor degilim hani... [gerci cizecem lightsaberı dedin photoshop coktu dedin ama neyse hadi bakalim.][signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Chemical dikkatli ol. bi hafta sonra "İş Kazası aka parmağım koptu" topicleri istemiyoruz!!![signature][hline]i love this game! tractor pulling
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 valla parmak sokmucaz demekki içine:P ama kaza bu olur ama insan tehlikeli olduğunu düşündükce geriliyor ve daha dikkatli oluyor her adımını takip ediyor falan asıl tehlike bana bişi olmaz diyip hava olsun diye rahat davranmaya çalışmak farkeddinizmi birisi size bakarken ve "tehlikeli gidiyorsun" derken bisiklette ön kaldırmaya çalışırsanız ve aynı anda "ben uzmanı oldum bişi olmaz" derseniz kesin düşüyorsunuz bende diyorum parmak gidebilir dikkatli olmak lazım en çok kaza keserken değil fişten çıkarmayınca oluyor yerden alırken[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ekim 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://www.dwtsys.de/garden/model/chainsaw.php?model=ks-2000 şöyle birşey alsam mı diye düşünüyorum zevkli olur, ağaç felan keserim..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Allah korusun dikkatli kullanın o tip aletleri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ıhış içim gitti be parmak kesilmesi felan diyince.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 chemical yazdıklarından tek kelime anladıysam allah beni okulsuz bıraksın.. (amin) :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 40) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Chemical alışır yapmaz öyle dikkatsizlik.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 amanın dikkat parmaklara[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://www.dwtsys.de/main.php?suffix=tr&lang=tr burada arka palndaki el ve tuuttğu şey nedir? bu chemical hayırlı olsun da aman dikkat et[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Öne çıkan mesajlar