Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 5-6 dilim tam buğday ekmeği süt/yeşil çay peynir salatalık domates yiyorum 2 gündür de akşamları dün 1.5 bugün 1 tabak kavurmalı makarna yoğurt yedim bide arada 2-3 kere 1 dilim tahin bekmez yiyorum 115 kiloyum şu an boyum 208 adım samuel yaşım 25 yani süper diyet yapmıyorum ama 1 aydır abur cubur diyebileceğim 2-3 şekerpare 5-6 kurabiyeden başka bişey yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi kütle amaçlı beslenmede o kadar yemiyoruz. Naptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 boyumun 2 8 olduğu konusunda ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 20km koş o kadar şeyi yedikten sonra höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bak mesela peynir falan yedim iste diye gecmissin de 100 gr standart yagli beyaz peynir dedigin 300 kalori falan civari olmasi lazim kavurmali makarna diyorsun makarna turk usulu yag festivali mi yoksa sudan cikmis bir miktar mi ve KAVURMA hani rakamlara gore hesapla, az yedim zannediyorsun da ben 180/75'im ama disarida iki sandvic yersem yag yakmaya gore yaptigim planda gunluk kalori kotam doluyor, oyle soyleyeyim 10 20 sayfa geride cemkirmistim, bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sparkcaster said: boyumun 2 8 olduğu konusunda ciddiyim Hey maşallah diyorum o zaman, ama yinede yaktığından az yemen gerekiyor en basit mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 adamdan çok yiyorum ama yarısı kadarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 evet farkındayım onun da yeteri kadar protein almam için bu kadar çok beslenmem gerekiyor protein tozu yemediğim için aylarca evde yatıp bilgisayar oynadığımda da bu kadar yiyordum ve aynı kilodaydım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Protein tozuyeme abi zaten tatları genelde iğrenç,suyla nefessiz yutucaksın. Ağırlık çalışmıyorum dedin,ekstra protein ihtiyacın yok şu anda. Kaldıki ağırlık çalışsan bile o kilonun 2-3 katı protein olayı bariz yalan. Tavuk göğsü yağsızdır haşlama yada ızgara yapabilirsin,light ton balığı iyidir pratiktir. Yumurta ve beyazı aynı şekilde Kahvaltıda yiyebilirsen yulaf yemeni tavsiye ederim,tam buğdayda olsa ekmek son tercih olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 osbiri bile bıraktım protein gidiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 LOL troll kokan bir mesaj ama ciddiye alıp cevaplıyım; Mastürbasyon ve seksin zerre zararı yok spora. Psikolojik yorgunluk dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 zayıflatır olayı yalan mı çıktı lan limdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Seks sırasında yaktığın kalori yardımcı olabilir ama,boşalma sonucu? NO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 saat sürüyorsa zayıflatabilirde kaybettiğin protein 1 yumurtadan aldığın ile eş değer diye kalmış aklımda yani öyle boku yedik modlu birşey değil.Birde sivilce yapar olayı var o daha boNba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 et fiyatlari ne duruma geldi turkiyede bilemedim de tavuk makul seviyelerde seyrediyor olsa gerek 5 dilim ekmek yiyecegine tavuk gogus ye ? tok da tutar hem sabah spor sonrasi ucyuz gram yagsiz kiyma ve iki yumurta yahut domates+yogurt yiyorum 8 saat kutuphanede is yapiyorum ve acikmiyorum yanimda ton baligi getirmissem idareten dur 5 saattir bisey yemedim diye yiyorum 75 kiloyum, agirlik calismayla beraber 100-120 gr protein tutturduktan sonrasini proteyin olsun diye diretmeden sebze meyve ile kapatiyorum bir gun de ekstra tatli vs aliyorum sunu duzgun yaptigim haftalar cok guzel gidiyor ama ekmek alayim yea diye verdigin ornege benzer sekilde uzun sure civitirsam yaniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Çok çok çok daha az aslında,tabi oda kasların kullanıcağı protein değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 yumurta derken sindirildikten sonrası olması lazım sonuçta içeriği %100 almıyor bünye malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 %100 almasada yumurtanın emilim oranı gayet yüksek orta büyüklükte tam yumurtada 7gram protein var yamulmuyorsam,bunun yüksek miktarını alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bakındım bir Peter North değilseniz ~1gr kadarmış.Yumurtayı yiyip 5-6 kere yapabilirsiniz lsdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 adam karbonhidrat yüklü bulking tarzı beslenme yapıyor sonra niye kilo veremiyorum. bi de cardioya vakit var ağırlığa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 mesaj attık cevap vermedin gardaş ayrıca daha az beslenirsem ya ölürüm ya da kaslarım erir, sabahtan akşama kadar aç geziyorum zaten çoğu sabah kahvaltı etmediğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 günün en önemli öğünü kahvaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 spor yapanlar için X2 önem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sparkcaster said: mesaj attık cevap vermedin gardaş ayrıca daha az beslenirsem ya ölürüm ya da kaslarım erir, sabahtan akşama kadar aç geziyorum zaten çoğu sabah kahvaltı etmediğim için Kas öyle çat diye erimez merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sparkcaster said: mesaj attık cevap vermedin gardaş ayrıca daha az beslenirsem ya ölürüm ya da kaslarım erir, sabahtan akşama kadar aç geziyorum zaten çoğu sabah kahvaltı etmediğim için sorunu göremedim diye cevap yazdım sonra ses çıkmadı. ağırlık çalışırsan kaslar erimez, çalışmıyoken istediğin kadar protein ye yine eriycek kaslar(2 haftada erimez tabi). ki sen protein yerine karbonhidrata abanmışsın bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar