Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 5-6 dilim tam buğday ekmeği süt/yeşil çay peynir salatalık domates yiyorum 2 gündür de akşamları dün 1.5 bugün 1 tabak kavurmalı makarna yoğurt yedim bide arada 2-3 kere 1 dilim tahin bekmez yiyorum 115 kiloyum şu an boyum 208 adım samuel yaşım 25
yani süper diyet yapmıyorum ama 1 aydır abur cubur diyebileceğim 2-3 şekerpare 5-6 kurabiyeden başka bişey yemedim
Sosyal ağlarda paylaş

bak mesela
peynir falan yedim iste diye gecmissin de
100 gr standart yagli beyaz peynir dedigin 300 kalori falan civari olmasi lazim

kavurmali makarna diyorsun
makarna turk usulu yag festivali mi
yoksa sudan cikmis bir miktar mi

ve KAVURMA hani

rakamlara gore hesapla, az yedim zannediyorsun da
ben 180/75'im ama disarida iki sandvic yersem yag yakmaya gore yaptigim planda gunluk kalori kotam doluyor, oyle soyleyeyim

10 20 sayfa geride cemkirmistim, bak istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Protein tozuyeme abi zaten tatları genelde iğrenç,suyla nefessiz yutucaksın.

Ağırlık çalışmıyorum dedin,ekstra protein ihtiyacın yok şu anda. Kaldıki ağırlık çalışsan bile o kilonun 2-3 katı protein olayı bariz yalan.
Tavuk göğsü yağsızdır haşlama yada ızgara yapabilirsin,light ton balığı iyidir pratiktir.
Yumurta ve beyazı aynı şekilde

Kahvaltıda yiyebilirsen yulaf yemeni tavsiye ederim,tam buğdayda olsa ekmek son tercih olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

et fiyatlari ne duruma geldi turkiyede bilemedim de
tavuk makul seviyelerde seyrediyor olsa gerek

5 dilim ekmek yiyecegine tavuk gogus ye ?
tok da tutar hem

sabah spor sonrasi ucyuz gram yagsiz kiyma ve iki yumurta yahut domates+yogurt yiyorum
8 saat kutuphanede is yapiyorum
ve acikmiyorum

yanimda ton baligi getirmissem idareten dur 5 saattir bisey yemedim diye yiyorum

75 kiloyum, agirlik calismayla beraber 100-120 gr protein tutturduktan sonrasini proteyin olsun diye diretmeden sebze meyve ile kapatiyorum
bir gun de ekstra tatli vs aliyorum

sunu duzgun yaptigim haftalar cok guzel gidiyor
ama ekmek alayim yea diye verdigin ornege benzer sekilde uzun sure civitirsam yaniyor iste
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

mesaj attık cevap vermedin gardaş

ayrıca daha az beslenirsem ya ölürüm ya da kaslarım erir, sabahtan akşama kadar aç geziyorum zaten çoğu sabah kahvaltı etmediğim için

sorunu göremedim diye cevap yazdım sonra ses çıkmadı.

ağırlık çalışırsan kaslar erimez, çalışmıyoken istediğin kadar protein ye yine eriycek kaslar(2 haftada erimez tabi). ki sen protein yerine karbonhidrata abanmışsın bi de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...