Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Alex'e yapışan Ernst bu seferde Selçuk'a yapışırsa bişiler olabilir, yoksa Bjk'nın direnmesi baya zor.

iyi bir forvetimiz olsa biz yine maçı alırdık semih çok sıçtı o maçta yani sırf alex tutuldu diye kaybetmedik bence forvetimiz yok resmen.
Mesaj tarihi:
whitecloud said:

arenaya sampiyonluk turu icin gidiyorum ama besiktasla berabere kalip, fenerbahce trabzonu yenerse bugun acayip son maclar izleyecegiz

şu olay galatasaraya daha çok yarar bence,beraberlik fenere yeterse 90dakka yatmaya kalkarlar,ilk maçtaki kadar şanslı olabileceğimizi sanmıyorum ama yenmek için oynarsak belki bişeyler olabilir
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Alex'e yapışan Ernst bu seferde Selçuk'a yapışırsa bişiler olabilir, yoksa Bjk'nın direnmesi baya zor.
Açık yeke yek oynamaya kalkarsa 3 yer Bjk

ters manyeller başladı :D
Mesaj tarihi:
4Ever said:

webtv ile aynı browserda 2 maç izlenebilio ya

eet bi maçı monitöre verdim diğer maçı tv ye

ama tek pencerede değil 2 farklı pencerede

ayarlardan silverlight'ın focuslanmadığında maximize a izin verme diye bi ayar var onu allow diyin iki ekranda da maximize izleyebilirsiniz
Mesaj tarihi:
RRa said:

fenerliler rahat olsun güzellik yapmaya geldik arenaya

Q7 15 maçta bir parlama olayını yaptı, cdye girdi o iş yaş

Tolga GS maçında Paf kalecisi gibi ikramlar yapıyordu millete, bugün yine Real'in listesine girer lol
Mesaj tarihi:
eXistenZ said:

eet bi maçı monitöre verdim diğer maçı tv ye

ama tek pencerede değil 2 farklı pencerede

ayarlardan silverlight'ın focuslanmadığında maximize a izin verme diye bi ayar var onu allow diyin iki ekranda da maximize izleyebilirsiniz

Bende cift monitor kullanıyorum 2 monitor e verdim :)
  • Yeni Oluştur...