Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Gdo kaç yıllık olay abi ne bileyim alakasız geldi. Zaten insanlar da stres vs hep var, bu sefer aşırı yük bindi sisteme sanırım. Altta yatan bir neden olmalı diye düşünüyorum da çok yazık. Düşününce futbol bu ya. Ne hale getirdiler sporu bu ülkede, bırak futbolu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam o zaman ben de en son ne zaman Fener Kadıköy'de GS'ye karşı final oynayıp kaybetti derim. Finalden kastım şampiyonluk maçı...
İki türlü bakılabilir bu durumda ikincisi daha ağır basıyor. Ha bizimkiler ne yapacak, çıkıp takır takır topunu oynayıp neden bu ligi hakketiklerini bir kez daha kanıtlayacak, kanıtlayamazsa zaten haketmiyormuş deriz....
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköyde beraberlikle şampiyon olabilecekken beraberlik de alamazsak bu noktada zaten fener haketmiştir. Playoff'un son haftasında yenilip de AMA PILIYIF demek saçma olur. Evet PILIYIF başından beri kötü dediğimiz bişey ama kaçış yok. O yüzden de GS'nin şampiyonluğu kaçırma gibi bi lüksü yok, kaçarsa bahanesi yok.

Zaten bu sezon domine ediyoruz feneri oyun olarak. Ama skora yansıtamıyoruz 2 seferdir. 3. kez de aynı hatayı yaparsak şampiyonluğu hakeden fener olur bu koşullar altında.

O yüzden bahane olmadığını bilerek çıkması lazım hepsinin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

GS yeni takım olduğu için korkusuz oynuyordu sezon başında ama sezon sonunda ve playoffta Fener'in gerçek yüzüyle tanıştılar, korku bedene girdi bikere
Kuşaktan kuşağa geçen Fenerbahçe korkusu virüsü tecrübeli Necati'den tüm takıma yayıldı...sonuç şimdiden belli

:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...