escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sistemde bi abukluk oldugunu yeni mi anlyısoun sıgıl bizde soruın yok, sırf daha fazla para kazanmak için insan hayatı hiçe sayılmıştım her zaman. bu neredeyse senelerdir var... sadece burda bugün türkyiede olmuş bi olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/4/31915/0/1/gs-li-bir-taraftar-kalp-krizi-gecirdi.aspx haberin görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 fizban said: allah rahmet eylesin. benim anlamadığım olay, genç ölümleri bu kadar niye çok bu aralar. gdo abi başka hiç bir sebebi yok... daha yeni başlıyor sıkıntısı dahada artıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genç adam kalp krizi geçirince kurtulma şansı azmış , yaş ilerledikce kalp yeni damarlar açıyormuş yaşama şansı daha yüksekmiş diye duymuştum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Gdo kaç yıllık olay abi ne bileyim alakasız geldi. Zaten insanlar da stres vs hep var, bu sefer aşırı yük bindi sisteme sanırım. Altta yatan bir neden olmalı diye düşünüyorum da çok yazık. Düşününce futbol bu ya. Ne hale getirdiler sporu bu ülkede, bırak futbolu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 durun lan bi hemen yaygaraya vermeyn https://twitter.com/#!/fcnblog/status/199240849643671553 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 haftaya ben de ölebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 haftaya ölünecek birşey yok, fenerbahçe final maçını ne zaman kazanmış da kupa almış ? (lig, türkiye kupası farketmez ehue) direk gs alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bırak şimdi totemi de hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 escape said: durun lan bi hemen yaygaraya vermeyn https://twitter.com/#!/fcnblog/status/199240849643671553 inşallah doğrudur yahu.. ikinci olcauk bu arenada olay çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hehe beraberlik yetmese GS ye kesin FB sampiyon derdimde, GS az umutlandı son kadıkoy maclarında berabere kaldıgı icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben haftaya gs'ye para basayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 seren en son totem yaptığında suya düşmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 berabere bitince fener şampiyon arkadaşlar. herkese böyle söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 totem değil gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Tamam o zaman ben de en son ne zaman Fener Kadıköy'de GS'ye karşı final oynayıp kaybetti derim. Finalden kastım şampiyonluk maçı... İki türlü bakılabilir bu durumda ikincisi daha ağır basıyor. Ha bizimkiler ne yapacak, çıkıp takır takır topunu oynayıp neden bu ligi hakketiklerini bir kez daha kanıtlayacak, kanıtlayamazsa zaten haketmiyormuş deriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bizim türkiye kupası her türlü gidiyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 GS yeni takım olduğu için korkusuz oynuyordu sezon başında ama sezon sonunda ve playoffta Fener'in gerçek yüzüyle tanıştılar, korku bedene girdi bikere Kuşaktan kuşağa geçen Fenerbahçe korkusu virüsü tecrübeli Necati'den tüm takıma yayıldı...sonuç şimdiden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bence bu sene fener ne türkiye kupasnı alacak ne de ligi... yazın biz denize falan girerken onlar şikeyle falan uğaşacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kadıköyde beraberlikle şampiyon olabilecekken beraberlik de alamazsak bu noktada zaten fener haketmiştir. Playoff'un son haftasında yenilip de AMA PILIYIF demek saçma olur. Evet PILIYIF başından beri kötü dediğimiz bişey ama kaçış yok. O yüzden de GS'nin şampiyonluğu kaçırma gibi bi lüksü yok, kaçarsa bahanesi yok. Zaten bu sezon domine ediyoruz feneri oyun olarak. Ama skora yansıtamıyoruz 2 seferdir. 3. kez de aynı hatayı yaparsak şampiyonluğu hakeden fener olur bu koşullar altında. O yüzden bahane olmadığını bilerek çıkması lazım hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: GS yeni takım olduğu için korkusuz oynuyordu sezon başında ama sezon sonunda ve playoffta Fener'in gerçek yüzüyle tanıştılar, korku bedene girdi bikere Kuşaktan kuşağa geçen Fenerbahçe korkusu virüsü tecrübeli Necati'den tüm takıma yayıldı...sonuç şimdiden belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu gife hepsi yakışıyo da aykut yakışmıyo ya ahahaha Adam burda bile emanet duruyo takımın başında durduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gökhan gönülün kafayı becerememiş yapan asıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar