Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Niye abi digiturk'un müthiş işine geliyor bunlar. Niye oynanmasına izin versinç BBG evinde çıkan kavgalar gibi prim yapıyor. İddia ediyorum şu an gs-bjk maçından öte daha çok fb maçına yoğunlaşışmış durumda ortalıkta kızışmış ben bile fb maçını izliyorum.

Böyle böyle öldürecek millet birbirini.
2-0 oldu
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

BlackRose said:

Zokora ne kadar "medeni" oldugunu göstermiş :) hoş farklı bir şey de beklemiyorum zaten, arkasında duran gaz veren zihniyet belli

Gayet medeni adam.

Emre özür dileme gereği bile duymadı. Yobo'yu alıp benim de zenci arkadaşlarım var mesajı verdikten sonra kariyerinin ne kadar muhteşem olduğundan bastı gitti.

Raporlarda var açıkça küfür etmiş adama 2 maç ceza verdiler. Rezillik. Zokora gereğini yaptı.
Biraz vicanınız olsun yorum yaparken. Taraf olacaksınız diye Irkçı hakaretleri bile savunur oldunuz.

vicdanen rahatsız değilim çünkü emrenin hatalı olduğunu, ilk olmayan ırkçı tavırlarının şiddetle cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum

ama bu zokoraya emrenin bu hareketini bir kez daha yedirmek ve ezmek için eline geçen böyle bir fırsatta emrenin yaptığı kadar olmasa da hiç de medeni olmayan bu davranışı göstermesi ve bunu yaparken de o büyük başkanının sözlerini harfiyen yerine getirmesi şeklinde sonuçlanmamalıydı

taraf olacağım derken yiğidi öldürüp hakkını da vermeyi unutmayalım, zokoranın yaptığını kınarken nasıl emrenin ırkçı hareketlerini savunmuş oluyoruz onu da bir zahmet anlatırsan sevinirim, sayın düşünemeyendusuncelihayvan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...