Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Semih'e onca laf edildi önceki maçtan ötürü ama şurda Sadri yakasına yapışıyor 20 kişi araya alıyor adamı ama Semih hala karşılık bile vermiyor
Sadri üstüne birde kanal kanal gezip ağlıyor kanalları bile suçluyor falan lol

İşin en rezil kısmı Zokora denenin Türk milli takımı kaptanı ve en kariyerli oyuncularından birine öldürmeye kadar gidecek yaptıklarından sonra ceza almaması.
Irkçılığın I'sının olmadığı ülkeye onuda getirecek bu Zokora, seneye Kadıköy'de veya sert hareket yaptığı bir deplasmanda neler olacağı belli
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ne belli Emre'nin Zokora'ya pis zenci dediği?
Ortada sadece Zokora'nın açıklaması var ve açıklama yaparken hiçte o öldürücü tekmeyi attığı andaki gibi hırs küpü canavar gibi değil Zokora, belli ki sonradan doldurulmuş veya cesaretlendirilmiş.

Belki de Emre'nin dediği gibi Zokora Emre'nin annesine küfretti, Emre'de ona küfretti, bi tarafta milli takım kaptanı ve TR'nin en kariyerli adamlarından biri var, diğer tarafta da (eğer edildiyse) bir laf için adam öldürmeye kalkan canavar gibi biri var.
Ben niye elin Zokora'sına inanayım da kendi milli oyuncumu ezdireyim.

O yüzden öyle kendi adaletini verdi falan geçiniz, asıl Zokora'nın şu hareketten sonra 8-10 maç yemesi lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Hayır ne belli Emre'nin Zokora'ya pis zenci dediği?
Ortada sadece Zokora'nın açıklaması var ve açıklama yaparken hiçte o öldürücü tekmeyi attığı andaki gibi hırs küpü canavar gibi değil Zokora, belli ki sonradan doldurulmuş veya cesaretlendirilmiş.

Belki de Emre'nin dediği gibi Zokora Emre'nin annesine küfretti, Emre'de ona küfretti, bi tarafta milli takım kaptanı ve TR'nin en kariyerli adamlarından biri var, diğer tarafta da (eğer edildiyse) bir laf için adam öldürmeye kalkan canavar gibi biri var.
Ben niye elin Zokora'sına inanayım da kendi milli oyuncumu ezdireyim.

O yüzden öyle kendi adaletini verdi falan geçiniz, asıl Zokora'nın şu hareketten sonra 8-10 maç yemesi lazımdı.

emrenin demis olabilirim diyerek sinyal vermesi bir de gayet net agzinin okundugu kamera kaydi var mactan. dedigi kesin zaten. ki onceden de bu konuda ingilterede genel olarak da gittigi her yerde vukuati var. aa emre yapmaz oyle sey diye de kurtarilmaz yani. goruntuler zaten net. suphe yok.

ha ama zokora da irkindan ve ten renginden bagimsiz olarak cok pis bi adammis onu da gorduk. en basta bu kadar olay yaratacaksan sahada emreyle barismayacaksin ilk basta once orada sarilip opusup sonra kamerada 180 derece donmek sacmalik. ikinci olarak ikinci macta attigi tekmenin hic izahi yok. ona da bol yuklu bi ceza gelmeliydi. savunulacak yani yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

zokoraya yapılanı cezasız bırakırsan adam cezayı kendisi keser.

yapma yahu öyle mi yapar zokora,gelsin kadıköydeki arabaları yakıp kurukafa yapsın

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI5NjcwMTQxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwODg5ODkwNQ@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

teksas mı sanıyorsunuz burasını,kendi cezasını kendi kesermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

emrenin demis olabilirim diyerek sinyal vermesi bir de gayet net agzinin okundugu kamera kaydi var mactan. dedigi kesin zaten. ki onceden de bu konuda ingilterede genel olarak da gittigi her yerde vukuati var. aa emre yapmaz oyle sey diye de kurtarilmaz yani. goruntuler zaten net. suphe yok.

Valla Emre'nin dudağını okumadı kurul, çünkü eğer 1 kez okursak bundan sonra her olayda okumak zorundayız ve bunlan başa çıkılmaz denildi.
O yüzden Emre kesin ırkçılık yaptı diyemez kimse

Ayrıca Zokora açıklamaları yaparken gayet pasif ve uslu pusluydu nooldu bunca zaman sonra canavarlaştı?
Bence asıl onun toplantısındaki hareketlerini analizciler incelemeli yalan mı söylüyor diye

Son olarak Yobo gibi bir beyefendi sporcu Nijerya kaptanı adam Emre'ye hem kendi olayında İngiltere'de, hem de burda arka çıkmışsa ben Yobo'nun dediğine güvenirim
Emre'nin Fener'den ayrılacağı neredeyse kesin ve Yobo ise sadece kiralık, ne diye Emre'yi koruyup tüm Afrika'yı karşısına alsın, demekki yok bişey
Sosyal ağlarda paylaş

kurul okumadi ama maci izleyen ya da sonradan videoyu goren milyonlar cok net okudu. her olaydan yaaa olsa da yakalanmadik ki diye siyrilmaya calismaya basladin tatar. dogru ve etik bir davranis degil seninki de. hersey ortadayken kasmanin alemi yok. ortada irkci bir soylem dondugunu herkes gordu biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Rew ben izlemedim uzmanların o pozisyonda dudak okuduğunu ve kurulun ağzından yazdım yukarıda, ama kanıtlanmış ise o zaman alsın kitapta ne ceza yazıyorsa ona kimse bişey demiyor.
Ancak Zokora'nın da pek insan olmadığında ısrarcıyım

Ya Sabonis üstüne oynayıp oynayıp banlata banlata şurda son mohikan gibi 3 Fenerli 2 Beşiktaşlı bıraktılar. TR'de hiç biryerde olmayan bir orandasınız burada adeta ordu gibisiniz, daha ne el insaf artık 2 farklı yorum görünce hemen tepki, neyse maç sonrası konuşuruz tekrardan
Sosyal ağlarda paylaş

bence olayin tanimi itibariyle soyle bir fark var. irkcilik yapmak, cezayi hakettirir. bir irka hakaret etmek de oyle. ama mesela bir serefsize irkci hakaret yapmak, o insanin irkci oldugunu gostermiyor.

emre irkci hakaret yapmistir bence de, katiliyorum. ama emre irkci bir insan oldugundan degil, kufurbaz bir insan oldugundan yapmistir bunu. 4 mac ceza almaliydi, ona da lafim yok. ama hicbirseye ceza veremeyen bir pfdk varken, 4 yerine 3 mac ceza almis emre'ye hic mi hic sasirmamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

zokoranin yaptigina yorumumu zaten dedim. irkindan ten renginden bagimsiz olarak hareketin bizzat kendisi dolayisiyla kim yaparsa yapsin hayvanlik o.

emrenin icinde irkcilik oldugunu ben de sanmiyorum. ama cirkin bir adam. olabildigince bel alti vurmak en agir hakareti etmrk en cok sinirlendirmek icin icerigini bile dusunmeden soylemistir bana gore zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabotage, monocle gibi futbolla pek alakası olmayan medya bızbızlarında bile Zokora ırkçılığa karşı kahraman ilan edilmiş durumda. Twitterda alakasız ülkelerden adamlar bile hashtag yapıyor. Hani ben de çok aşırı haksız bulmuyorum Zokora'yı ama kötü imaj açıkçası. UEFA'da dava sayımız 3lü hanelere ulaşmıştır, Asya'ya şutlasalar bari, safi dert çıkarıyoruz adamlara
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de adam gözlemci değil mi ne güzel gözlemlemiş işte görevini yapmış :)

O değil de fenerbahçenin "mama" mevkiinde mücalede eden semih ne demek oluyor :D

kim refret kusmaya devam, inceden hakarete aşağılamaya devam, sonra da yükümlülük görev komuoyu vs vs

nasıl manipüle etmiş ayrıca? arada çaktırmadan birbirlerine mi iteklemiş adamları lol

edit:
maniple Fr. manipulé
Telgraf işaretlerini göndermek için bir devredeki akımı kesmekte veya yeniden vermekte kullanılan araç, manipülatör.

anlamadım vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...