Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Abi daha önce de yazdım, TS, Bursa gibi biz psikopatın kralıyız, sizi kesip kanınıza ekmek doğrarız zihniyetinde olan taraftar guruhunun defolup gitmesi lazım bu ligden. Kimse ufak bir taraftar grubunun yaptığı kulube maledilemez demesin. Yöneticisine kadar bir düşmanlık ortamı yetiştirmeye çalışıyor takım.

Fener'i günahım kadar sevmem ama böyle popisinden ezeli rekabet, hatta onun da ötesinde kan davası summonlayan bir takım olan TS hakettiğini buldu çok da güzel oldu

Son maça kalsın istiyordum öyle oldu. Hakeden kazansın diyeceğim ama geçen seneki olaylardan (masumiyet karinesi ffs çekmeyin hemen kendi şahsi görüşürüm) sonra Fenerin şampiyon olmasını istemiyorum bu sene.

İnşallah temiz maç olur, insanlar çileden çıkıp cinnet geçirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Galatasaraylı olarak yorum yapayım. Emre karakteri oturmuş bir adam değil. Düzgün bir adam değil, dengesiz bir adam. Olayların en başta giden adamlarından, Hasan Şaş ve Volkanla aynı sınıfta bir adam. Hepsi aynı karakteri oturmayan adamlar.

Ama bugün ona üzüldüm. Bu ne abi? Adamı öldürmeye geliyorlar. Bu adam bizim oyuncumuz yani, hadi bizim oyuncumuzu geç. Bu vahşi yamyama böyle bir hak veriyor mu Emre'nin sözleri ? Yaptığı şeyin adı yamyamlık, adamın rengi ne olursa olsun. Zorla ırkçılığı tırmandıracaklar ülkede. Bi bu eksik ya ülkemizde.

Zokora ve Colman'ın yaptığı şey resmen barbarlık. Ve hakem de direk yetoydu. Katlettiler maçı.

Fenerbahçeye tebrikler, çok iyi oynadılar. Dileğim odur ki son maç temiz ve centilmen bir havada geçsin. Futbol oynansın. Ben bir futbolsever olarak netice ne olursa olsun Galatasarayımı başarılı buluyorum. Çünkü tüm sezonu ele alırsak yıllardır en çok gözüme hitap eden ve hoşuma giden futbolu oynadılar. Bunu tüm takımlardan da iyi yaptılar. Son maçta da kendine yakışanı yapmasını bekliyorum. Zaten şampiyon olmayı beceremeyecek güçteysek de Fenerbahçe'ye helal olsun derim. Hakederler.

Trabzon seyircisine çok ağır cezalar verilmesi gerekiyor. Böyle iğrenç manzaralardan bıktık artık.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlık onuru,fanatizm duygularının önüne geçmemiş her insanın açıkça görebileceği türkiye tarihinin en rezalet en şerefsiz maçıdır bu maç.bu maçın bu hale gelmesinde sorumlu olan başta hakem,ts oyuncularının ve yönetiminin bir daha futbol sahalarında olmaya hakkı yoktur.

fb tarafından da maç öncesi gerilimi arttıran aykut kocamanın da maçın bu hale gelmesinde parmağı malesef var.

ts taraftarının yaptığının nazi ırkçılığından bir farkı yok,sarı lacivert gördüğü her şeyi yok etmeye çalışan,nefretle yaklaşan bir şehrin ne futbolda ne de özgürce yaşamak isteyen bir toplumda yeri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada eğer Aykut Kocaman şu onurlu duruşuyla bu takımı yine şampiyon yaparsa, onu deli gibi eleştiren ve söven tüm Fenerbahçeli kardeşlerimin seslerini kesip oturduğunu izlemek de ayrı bir ironi olucak. Gerçekten başarılı olduğunu herkese gösterdiği için ben de kendisini tebrik ederim. Hele şu ortamda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...