Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Şöför nasıl kaçar lan ahaha

taraftar stadı basmış soyunma odalarına doğru gidiyormuş ahah

tırtmış adam :D
abi çok komik olaylar yaa ne hale geldi güzelim futbol ya
Mesaj tarihi:
said:
ömer çavuşoğlu: sen nasıl emre ve semih'e provakator diyorsun yahu ?
şadri şener : "yahu niye diyorsun yahu"
ömer çavuşoğlu : sen niye yahu diyorsan o yuzden yahu diyorum..
şadri şener : "ben yahu demem"

bu nasıl bir muhabbetmiş ya ahahah
Mesaj tarihi:
heh, bir hakemin serefsizlik sınırlarını zorladıgı mac olarak literature gecmesi lazım bu macın.

ulan tırsak seref yoksunu hakem, madem kart veremeyeceksin, madem karı gibi korkuyorsun trabzonlu hamsi beyinlilerden affını iste ben bu macı yonetemem de.

ilk 45 dakika 9 kisi kalması lazımdı TS nin, allahsız kitapsız colugundan cocugundan cıkar umarım aldıgın paralar.

SEREFSIZ.

hakemle beraber, zokora denen kara marsıgınıda yendi fenerbahce. taraftarından TD sine, yoneticisine kadar dusuk ekalı hamsi kafalara da iyi bir ders oldu, HADDINIZI BILIN.

zokoranın, colemanın hareketine kırmızı veremiyorsan hakemlik yapma, karaktersiz.

semih senturkte sadri şener ağlağının agzına vurmuş diyolar koridorda, ellerine saglık.
Mesaj tarihi:
Off şu Trabzonspor taraftarı ne kadar geri kalmış lan! Facebook tan sayfalarını okuyorum da, yok böyle dangalaklık. Kadın-erkek fark etmiyor hepsi ayrı kafaların insanı.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bu sarı kart hakem eğitimlerinde falan gösterilir ilerde, Dünyayı Kurtaran Adam'ın kült film olması gibi bişey olabilir bu pozisyon lol

gülüyor bir de
kırmızı bile beklemiyor hakemden
Mesaj tarihi:
Zegna said:

GS yalakası hamsileri tokatlaya tokatlaya bi hal ettik yahu, sadri senerinde agzını kırmış semih, pek guzel.

Nasıl bir fanatiksin sen ya. Hem trabzonun yaptığı şiddet olaylarını eleştiriyorsun(Evet, eleştirilmesi gerekir) hem de övdüğün şeye bak.
  • Yeni Oluştur...