Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dusuncelihayvan said: Şöför nasıl kaçar lan ahaha taraftar stadı basmış soyunma odalarına doğru gidiyormuş ahah tırtmış adam :D abi çok komik olaylar yaa ne hale geldi güzelim futbol ya
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 said: ömer çavuşoğlu: sen nasıl emre ve semih'e provakator diyorsun yahu ? şadri şener : "yahu niye diyorsun yahu" ömer çavuşoğlu : sen niye yahu diyorsan o yuzden yahu diyorum.. şadri şener : "ben yahu demem" bu nasıl bir muhabbetmiş ya ahahah
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dasaaa said: fazla hamsi.. OMEGA-67 KAFASI! ahahahahaha
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 heh, bir hakemin serefsizlik sınırlarını zorladıgı mac olarak literature gecmesi lazım bu macın. ulan tırsak seref yoksunu hakem, madem kart veremeyeceksin, madem karı gibi korkuyorsun trabzonlu hamsi beyinlilerden affını iste ben bu macı yonetemem de. ilk 45 dakika 9 kisi kalması lazımdı TS nin, allahsız kitapsız colugundan cocugundan cıkar umarım aldıgın paralar. SEREFSIZ. hakemle beraber, zokora denen kara marsıgınıda yendi fenerbahce. taraftarından TD sine, yoneticisine kadar dusuk ekalı hamsi kafalara da iyi bir ders oldu, HADDINIZI BILIN. zokoranın, colemanın hareketine kırmızı veremiyorsan hakemlik yapma, karaktersiz. semih senturkte sadri şener ağlağının agzına vurmuş diyolar koridorda, ellerine saglık.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 benjani said: rezalete gel takım çıkamıyor daha bursaya takım giremedi?: ahahfggadf
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 karaktersiz serefsiz erman toroglu neler diyecek bakalım, ankara cafe kahve de dayaktan son anda kurtuldu 2 gun once lol.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hahahahahah troll ya
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Off şu Trabzonspor taraftarı ne kadar geri kalmış lan! Facebook tan sayfalarını okuyorum da, yok böyle dangalaklık. Kadın-erkek fark etmiyor hepsi ayrı kafaların insanı.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kurtlar vadisi gibi memleket lan. Stadyum'da gösterdiler otobüsü giderken bi ara dedim bazuka ile falan biri gömecek üst geçitten herhalde.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bu sarı kart hakem eğitimlerinde falan gösterilir ilerde, Dünyayı Kurtaran Adam'ın kült film olması gibi bişey olabilir bu pozisyon lol gülüyor bir de kırmızı bile beklemiyor hakemden
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hasan Yener konuşuyor trt'de Şener'den daha efsane fsdfds
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 GS yalakası hamsileri tokatlaya tokatlaya bi hal ettik yahu, sadri senerinde agzını kırmış semih, pek guzel.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 said: SON DAKİKA// Kafilemizi taşıyan otobüsün yanına yaklaşan bir araçtan silah çekildi. e oha be artık
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 sasırmamak lazım abicim SEREFSIZLIK diz boyu.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 haha adamlar ne diyo trabzonlu yonetıcı ne dıo haha. hakan ünsal: haberi bizmi yazıyoruz internet sitesinde? ahahf
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zegna said: GS yalakası hamsileri tokatlaya tokatlaya bi hal ettik yahu, sadri senerinde agzını kırmış semih, pek guzel. Nasıl bir fanatiksin sen ya. Hem trabzonun yaptığı şiddet olaylarını eleştiriyorsun(Evet, eleştirilmesi gerekir) hem de övdüğün şeye bak.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokoranın emreye yaptığı hareket, Beşiktaşlı bünyemi bile sinirlendirmiştir efendim. O hareketi sarı kartla geçiştiren adama bir daha hakemlik yaptırılmamalı kanısındayım.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokoranın emreye attığı tekmeyi gördüm uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. içimin yağları eridi
Öne çıkan mesajlar