Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bari Emre'yi savunma Zokora'nın ayılığı üzerinden. 2 dakka insan gibi mantıklı düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Zokora'ya insan olmamaktan ötürü sağlam bir ceza gelmeli, Emre'nin gerçekten f..n... dediği bile belli değil sadece Zokora'nın lafıylan ceza çekti kaç hafta haa evet emre bişey demedi, şike de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ahahaha Sahaya el bombası atmadılar çok centilmenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mokoko said: mabirand32gun FB buyuklugunu gosterdi. Trabzon cok ciliz idi. Trabzon seyircisi de tebrik edilmeye layikti. Taskinligi bir yerde sinirli tuttu. OHAHAHAHA oha uzaylı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Masquerade said: Yalniz timsaha yine girilmis? Ahahah. https://p.twimg.com/AsOzrrWCQAAdjGV.jpg Hic uslanmayacaksiniz.ASFSAHHGFJUASIB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Bari Emre'yi savunma Zokora'nın ayılığı üzerinden. 2 dakka insan gibi mantıklı düşün. Yanında mıydın Zokora'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hayır, açıklamaları haberleri falan takip ediyorum aksine, Emre çıkıp ben hakaret ettim dedi ya hani. Çok zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Fenerbahce taraftari konukseverlik dersi verecek herkese son mac. Hamsiler izlesin de feyz alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Hayır, açıklamaları haberleri falan takip ediyorum aksine, Emre çıkıp ben hakaret ettim dedi ya hani. Çok zor değil yani. Eee hakaret ettim dedi o da etti dedi işte, ırkçılık yaptım dedi mi Emre ya bırak takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Her konuşanı yendik ya helal olsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://dl.dropbox.com/u/18366514/PICB049.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 neyse emre dünyaya daha fazla zararlı getiremeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mokoko said: mabirand32gun FB buyuklugunu gosterdi. Trabzon cok ciliz idi. Trabzon seyircisi de tebrik edilmeye layikti. Taskinligi bir yerde sinirli tuttu. OHAHAHAHA aaaaağğğğğğbiiiiiii bu nasıl bir kafa ya, bi insan hiç mi utanmaz şunu yazarken. bi de belözoğlana da helal olsun, taş gibi top oynadı. selçuk reyis de oldukça iyiyidi şaşırtıcı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 adam hakli, sahaya inmediler mesela, tribunu yikmadilar, adam dovmediler, cekip vurmadilar. bi yerde durmus gercekten, ama durdugu yer nere asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumladığı iddia edildi. hürriyet faillerinden birisi asdhah yumlamak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 beyler diğer topikte escape var. oradan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Her futbolcumuza ayrı ayrı helal olsun... OOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aferin lan, fener ilk defa balı devreye girmeden maç aldı fsdfs tebirk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 TD)Pentagram said: Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumladığı iddia edildi. hürriyet faillerinden birisi asdhah yumlamak nedir Yumruk atacakmış elini kaldırmış ama indirmiş sonra fsdgsdgfdswgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yüzüne yansımamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 semih "güvenlik saldırıyo noluyo ya" demiş soyunma odasının oralarda. sadri'de küfretmiş semih'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi galatasarayı destekleyen iskoç elemanla kapıştıktan sonra kendi kendime düşündüğüm "ulan bu türk takımı, adama ne oluyor.." düşüncesi ile. kafa da ggüzel olunca I BAN THEEE diye bağırmam. ultima mı lan bu piç diye düşündüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aha küfür etti ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kendime ettim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 teorik olarak banlanabiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar