Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5.Hafta |Trabzon - Fenerbahçe | 06.05.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Zokora'ya insan olmamaktan ötürü sağlam bir ceza gelmeli, Emre'nin gerçekten f..n... dediği bile belli değil sadece Zokora'nın lafıylan ceza çekti kaç hafta

haa evet emre bişey demedi, şike de yok zaten.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

mabirand32gun
FB buyuklugunu gosterdi. Trabzon cok ciliz idi. Trabzon seyircisi de tebrik edilmeye layikti. Taskinligi bir yerde sinirli tuttu.

OHAHAHAHA

oha uzaylı var
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Hayır, açıklamaları haberleri falan takip ediyorum aksine, Emre çıkıp ben hakaret ettim dedi ya hani. Çok zor değil yani.

Eee hakaret ettim dedi o da etti dedi işte, ırkçılık yaptım dedi mi Emre
ya bırak takıl sen
Mesaj tarihi:
mokoko said:

mabirand32gun
FB buyuklugunu gosterdi. Trabzon cok ciliz idi. Trabzon seyircisi de tebrik edilmeye layikti. Taskinligi bir yerde sinirli tuttu.

OHAHAHAHA

aaaaağğğğğğbiiiiiii bu nasıl bir kafa ya, bi insan hiç mi utanmaz şunu yazarken.

bi de belözoğlana da helal olsun, taş gibi top oynadı. selçuk reyis de oldukça iyiyidi şaşırtıcı şekilde.
Mesaj tarihi:
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumladığı iddia edildi.

hürriyet faillerinden birisi asdhah yumlamak nedir
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumladığı iddia edildi.

hürriyet faillerinden birisi asdhah yumlamak nedir

Yumruk atacakmış elini kaldırmış ama indirmiş sonra fsdgsdgfdswgsd
Mesaj tarihi:
abi galatasarayı destekleyen iskoç elemanla kapıştıktan sonra kendi kendime düşündüğüm "ulan bu türk takımı, adama ne oluyor.." düşüncesi ile. kafa da ggüzel olunca I BAN THEEE diye bağırmam.

ultima mı lan bu piç diye düşündüm şimdi
  • Yeni Oluştur...