eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 TD)Pentagram said: TD)Pentagram said: evet ilk mesaj olarak söylüyorum, trabzon yenecek. gs berabere kalıcak gs kutlucak şampiyonluğu tüh ya ulan ts yenemedin yenseydin sanırım kehanet konusunda ticarete dökebilridim mete nerdesin olm sona kadar bekledin bu sefer yazmak için hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 EZDİK.. 2kupa geliyor gz wp bjk fu hakem noob gs nigga ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 digitürk bize bu heyecanı yaşatıyorsun çok teşekkürler mükemmelsin super final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 maçlar biter bitmez gsliler fenerin topaaa summonlanıyor direk asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Telegolde Erman ve Gökmen'in halini merak ediyorum asdadasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: TD)Pentagram said: TD)Pentagram said: evet ilk mesaj olarak söylüyorum, trabzon yenecek. gs berabere kalıcak gs kutlucak şampiyonluğu tüh ya ulan ts yenemedin yenseydin sanırım kehanet konusunda ticarete dökebilridim mete nerdesin olm sona kadar bekledin bu sefer yazmak için hahaha abi kıl payı kaçtı baksana. ts yamuk yaptı ya haha trabzon uzak ya ondan iyi hissedemedim skoru hueahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu takım şampiyon olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Khelben said: Maç sonu kavgası istiyorum.cikti da ligtv kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Seperate said: maçlar biter bitmez gsliler fenerin topaaa summonlanıyor direk asdasf Bütün maç burdaydık ki, daha neşeli. Boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 semih senturk sadri reyize dalmis diyorlar ahha dogruysa bombastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 fizban said: Khelben said: Maç sonu kavgası istiyorum.cikti da ligtv kesti Ya onu hiç sevmiyorum işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Futbolun çirkin yüzünü gösteremeyiz diye yayını kesmesi ayrıca komik LigTV'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 temiz futbol istiyoruz. bu ne ya saha çöplük olmuş resmen. toparlayın buraları. 3 golüde çıkarın kaleden. kokar sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 haftaya 2-2 şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Soyunma odasi koridorlarina trabzon taraftarlari girip saldirmaya calismislar fb li oyuncular? Inonu 2 mac kapanir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Burak'ın hevesi de kursağında kaldı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Trabzonspor taraftarı maçlarda desteklemiyor zaten, hiç duydunuzmu takımı lehine bir tezahürat! TS seyircisiz daha iyi oynuyor, inşallah şu olaylar yüzünden bi 20 maç felan ceza verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 TS'ye 5 maç Zokora'ya 3 maç verilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hem hakemi hem çirkef futbolcuları yendi Fenerbahçe.Helal size!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 TS taraftarı tam etkisiz eleman ya Hamsi tavada cızırdarken daha çok ses çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ya artık son maçı kim kazanırsa kazansın ama ts ye kupayı yollasınlar 1-2 haftalığına. yoksa bitmez bu olay seneye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora'ya insan olmamaktan ötürü sağlam bir ceza gelmeli, Emre'nin gerçekten f..n... dediği bile belli değil sadece Zokora'nın lafıylan ceza çekti kaç hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Allah'ın izniyle haftaya alacaz şampiyonlugu , Fenerbahçeli olmakdan bir kez daha gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Birand, trabzon seyircisini tebrik etmis, taskinliklar sinirli kalmis ahahahaha. #liselimedya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mabirand32gun FB buyuklugunu gosterdi. Trabzon cok ciliz idi. Trabzon seyircisi de tebrik edilmeye layikti. Taskinligi bir yerde sinirli tuttu. OHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar