Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 uydunet 0.92 sdfdsjfhdskj teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 yalan o btk yavaşlatma felan ya türksat'ın işbirlikçiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Uydunet çağrı merkezi bugün içinde muhakkak eski haline dönmesini bekliyoruz dedi ama, ne biliyor da söylüyor muamma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 baydım yeminlen. ne dizi izleyebiliyorum nette ne bişey. paticik bile kasıyor. allahın belası memleket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://www.speedtest.net/result/5773699295.png ama yalan , pati eksi dısında site acılmıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 speedtestle bunlarn bir anlaşması var galiba. ya da yalan bilgi sağlıyorlar, mümkün değil çünkü. benim de ping 9 falan 25mbit sözde. 360p dizi izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 speedtest yaparken yurtiçi değil de us/eu server seçmeyi dene bakalım değişecek mi sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Neyse arşivi koyduğum yeri buldum idareeder neni bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 2009 dan beri falan 1mbit internet görmemiştim iyi oldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 artık bunndan sonra 1mbit olacak internetler derlerse hiç şaşırmam. ortada neden böyle olduğuna dair bir bilgi yok, herkes beklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Aluriel said: speedtest yaparken yurtiçi değil de us/eu server seçmeyi dene bakalım değişecek mi sonuç http://www.speedtest.net/result/5773768006.png http://www.speedtest.net/result/5773772747.png superonline fena değil gibi ya. facebook/twitter/youtube dışında normal bende hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Dün 1.4 mbit veriyorlardı şu ara 0.8'e falan indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 neyi engelliyorlar hız yavaşlatarak onu bi anlayabilsek. hadi sosyal medyayı kapatmalarında yada farklı sitelere erişim engeli getirmelerinde amaç belli ama hız yavaşlatmadaki amaç ne anlamak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 calimero said: Aluriel said: speedtest yaparken yurtiçi değil de us/eu server seçmeyi dene bakalım değişecek mi sonuç http://www.speedtest.net/result/5773768006.png http://www.speedtest.net/result/5773772747.png superonline fena değil gibi ya. facebook/twitter/youtube dışında normal bende hız. dl yapabiliyor musun peki o hızlarda? yada yüksek kalitede stream izlerken falan sıkıntı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 abi superonline'ı koydum. işte köylü interneti kullanınca böyle oluyor; ttnet, kablonet hükümete göbekten bağlı hizmetler, hükümet istemese dahi lan yaranalım diye böyle saçma bir işe bile girişebilirler. Ben sırf böyle salaklıklardan dolayı misal kablonet'e sayıyordum sövüyordum. Ev arkadaşım kablonet bağlatalım baskısı yapmasına rağmen gittim superonline bağlattım. Yani, 1 mbit alıyorum diyenler iss'lerini yazsınlar ona göre yorum yapalım. eğer hepsi kablonet ise örneğin kablonetin başındaki adam "makinalar soğusun az" diye yavaşlatmış olabilir. devlet kurumu gibi ennihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 insanı zorla törörörz yapacaklar sonunda. internetimi geri verin orospu çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Aluriel said: calimero said: Aluriel said: speedtest yaparken yurtiçi değil de us/eu server seçmeyi dene bakalım değişecek mi sonuç http://www.speedtest.net/result/5773768006.png http://www.speedtest.net/result/5773772747.png superonline fena değil gibi ya. facebook/twitter/youtube dışında normal bende hız. dl yapabiliyor musun peki o hızlarda? yada yüksek kalitede stream izlerken falan sıkıntı var mı? şimdi zamunda'dan bir dosya indirdim random ve yüksek seeder'li. Saniyede 2,5-3 mb ile indirdi. vimeo'dan random bir 1080p video açtım, bilmiyorum tabi ne kadar 1080p'dir yabancı bir kısa film. canavar gibi oynatıyor. sizin iss'de olabilir yani sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Gizli said: insanı zorla törörörz yapacaklar sonunda. internetimi geri verin orospu çocukları abi bi de bu arkadaşı küfür etti diye banlamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 @calimero Saçma sapan konuşma. Superonline fiber verdi de biz mi almadık. Ya ADSL-hipernet ya kablonet opsiyonumuz var, itibariyle simetrik ve tarifeleri daha uygun olan uyduneti tercih ediyoruz. Hizmetinde de normal şartlarda hiçbir sıkıntı yok, dün akşamdan beri devlet güdümünde hızı kısıtladılar sadece. Bugün bizim başımıza gelenin yarın senin başına gelmeyeceğinin de bir garantisi yok, superonline bulunmaz hint kumaşı değil. Müşteri hizmetlerinden de kimse memnun değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 tecavuzcell interneti kullanmaktansa koylu interneti kullanmayi tercih ederim. robert bosch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ttnet fullhız alıyorum ben. uydunet hep böyle, sansür geldiği zaman sonuna kadar yapıyor. sansürün kalkmasını bekliceğiniz mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 @bright olm şaka mısın aa, bana ne uydunet'ten superonline'dan. ben sevmiyordum abi uydunet'i bana kötüsü denk gelmiş olabilir. ancak tam tersi sizin için de geçerli, ya bizim muhitte sıkıntı yok diye siz de övgüler düzüyordunuz. da dediğim gibi biz mağdur taraftayız bizim birbirimize girmemiz saçma. geyik olsun diye yazmıştım köylü interneti diye, alınma yani hemen, ben de farkındayım fiber olmasa gidip ben de ttnet-uydunet'e domalacaktım. ha ama şunun da farkına varın, "düne kadar iyi hizmet alıyordum" değil işte olay. hükümetin hız kısıtlaması diye de bir şey yok. aha koydum rakamları. kablonet'in kafasına göre hız kısıtlaması var. O yüzden; REFUSE RESIST kabullenmek, aman aslında ne kadar iyi demek yerine. @bathory o zaman da işte böyle sana tecavüz ederler panpa. ttnet'te superonline'da bir şey yokken dial-up bağlantı sesini duyarsın yakında. bırakın bu küçük burjuva direniş kafasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 calimero said: Aluriel said: calimero said: Aluriel said: speedtest yaparken yurtiçi değil de us/eu server seçmeyi dene bakalım değişecek mi sonuç http://www.speedtest.net/result/5773768006.png http://www.speedtest.net/result/5773772747.png superonline fena değil gibi ya. facebook/twitter/youtube dışında normal bende hız. dl yapabiliyor musun peki o hızlarda? yada yüksek kalitede stream izlerken falan sıkıntı var mı? şimdi zamunda'dan bir dosya indirdim random ve yüksek seeder'li. Saniyede 2,5-3 mb ile indirdi. vimeo'dan random bir 1080p video açtım, bilmiyorum tabi ne kadar 1080p'dir yabancı bir kısa film. canavar gibi oynatıyor. sizin iss'de olabilir yani sorun. eyv sağol test için aynen bright'ın dediği gibi yapacak bişey yok. sol fiber yok hala sokakta. mecburen uydunete devam. first world problems resmen ya 480p netflix ne kötüymüş asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Hükümetin hız kısıtlaması diye birşey yoksa fetöcülükten BİMER'e şikayet edelim uydunet'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bunlar kafalarına göre yaranmak için yapmışlardır. ha işe de yarar bu arada yani biliyoruz tayyip'i. ya da köylü bir firma oldukları için (ulan uzaya uydu fırlatmışsın hala köylüsün) makina soğusun hazır yasak varken diye yapmış olabilirler, ashdahfhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar