Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

50mbit/s superonline var, kafam rahat.
Taahutlu 69/79 lira, 2 yıl. Asus tablet hediye.

ben daha 2hafta önce geçtim, 2 yıl yaptım ama tablet veren olmadı,turkcelltv-25fiber var/75akk/ ve aylık 60tl ödeyecekmişim. uydunetten geçtigim için 400tl ödedim kapattırdım ve 6 ay fatura gelmiyecekmiş bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Arıza ID : 332836
Başlangıç Tarihi : 24.09.2014 17:13:33
Arıza Tipi : Kapsamlı Arıza
Arıza Departmanı : GÜVENAY TELEKOMÜNİKASYON
Hizmet Türü : UYDUNET
Lokasyon : ANKARA / YENİMAHALLE / ÇAMLICA MAH. /
Tahmini Süre : 10
Açıklama : Taşeron Belirtilen Süre İçinde Arızayı Gidermek Zorundadır
Sosyal ağlarda paylaş

Tırı vırı. Böyle bir şey olacaksa ilk SOL yapacaktır zaten. Min fiber hızı SOL'da 25mbit. 30 için hazırlanıyorlar

Türk Telekom Teknoloji Grup Başkanı Coşkun Şahin çarpıcı bilgiler aktardı. Eğer fiber İnternet bağlantısının kapınıza gelmesini bekliyor ve bu teknolojiye kavuşmak için sabırsızlanıyorsanız haberimiz sizler için.

Coşkun Şahin öncelikle 1-2 yıl içerisinde tüm Türkiye’nin fiber altyapısına kavuşacağını söyledi. Fiber İnternet konusunda hızlı attıklarını belirten Şahin, hedefledikleri hızın daire başı 300Mbit olduğunu belirtti. Bu hedef için Koreli bir firmayla ortak ar-ge çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen Şahin firma ismini söylemedi. 5G İnternet altyapısını fiber hatlar yardımıyla sağlayacaklarını vurgulayan Coşkun Şahin, mobiliteyle sabit İnternet hatlarının gelişiminin ilişkili olduğu gerçeğinin altını çizdi.

Sosyal ağlarda paylaş

25mbps internet paketi var. 2,3-2,8 arası indirme yapıyordum. Bugün hız 8,9-9,8 arası. Hemen baktım haberim olmadan üyeliği değiştirip faturayı geçirmesinler diye. Üyeliğim hala 25mbps duruyor.

Ne içmiş bu superonline tayfası da internet indirme hız 3 katına çıkmış ?

Edit: Bayram hediyesiymiş aradım sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...