cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 adsl yurtiçi ping (istanbul-istanbul) 70'den aşağı inmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 30 ms ve 70ms arasındaki farkı anlayabiliyorsun sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Superonline fiber fena sıçızlamış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Benimde biraz önce netim gitti geldi. SOL fiberde min hızı 30mbit yapmak için hazırlık yapıyormuş.(Saha elemanı duyumu)Onların denemeleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 SOL fiber'den ttnet fiberimsiye düşen bi insan olarak, kıymetini bilin abi. Superonlinedan kopmasız arızasız hizmet aldığım günleri göz yaşlarıyla arıyorum. Ama yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kablonette sıkıntı yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 50mbit/s superonline var, kafam rahat. Taahutlu 69/79 lira, 2 yıl. Asus tablet hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 toggie said: 50mbit/s superonline var, kafam rahat. Taahutlu 69/79 lira, 2 yıl. Asus tablet hediye. ben daha 2hafta önce geçtim, 2 yıl yaptım ama tablet veren olmadı,turkcelltv-25fiber var/75akk/ ve aylık 60tl ödeyecekmişim. uydunetten geçtigim için 400tl ödedim kapattırdım ve 6 ay fatura gelmiyecekmiş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 uydunet fena cakmıs sana sanki. 150gb akk var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Yeni hg253s modem bir efsane http://i.hizliresim.com/AYgJqQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 internet bende son 1 saattir nanay, packet loss lar basladi, uydunet istanbul ulus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 uydunet merkezi aradım, gayrettepe merkezinde sorun varmış ileriki saatlerde düzeltilecekmiş. tam da ayarlama deneyecektim modeme, lag spike sorununu giderebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 uydunet nostalji yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Arıza ID : 332836 Başlangıç Tarihi : 24.09.2014 17:13:33 Arıza Tipi : Kapsamlı Arıza Arıza Departmanı : GÜVENAY TELEKOMÜNİKASYON Hizmet Türü : UYDUNET Lokasyon : ANKARA / YENİMAHALLE / ÇAMLICA MAH. / Tahmini Süre : 10 Açıklama : Taşeron Belirtilen Süre İçinde Arızayı Gidermek Zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Tırı vırı. Böyle bir şey olacaksa ilk SOL yapacaktır zaten. Min fiber hızı SOL'da 25mbit. 30 için hazırlanıyorlar Türk Telekom Teknoloji Grup Başkanı Coşkun Şahin çarpıcı bilgiler aktardı. Eğer fiber İnternet bağlantısının kapınıza gelmesini bekliyor ve bu teknolojiye kavuşmak için sabırsızlanıyorsanız haberimiz sizler için. Coşkun Şahin öncelikle 1-2 yıl içerisinde tüm Türkiye’nin fiber altyapısına kavuşacağını söyledi. Fiber İnternet konusunda hızlı attıklarını belirten Şahin, hedefledikleri hızın daire başı 300Mbit olduğunu belirtti. Bu hedef için Koreli bir firmayla ortak ar-ge çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen Şahin firma ismini söylemedi. 5G İnternet altyapısını fiber hatlar yardımıyla sağlayacaklarını vurgulayan Coşkun Şahin, mobiliteyle sabit İnternet hatlarının gelişiminin ilişkili olduğu gerçeğinin altını çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 internet yine kağnı hızında. neleroloyor? http://i.imgur.com/mewqUh5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 İstanbul genelinde bir yavaşlık söz konusu şu anda. 2-3 saate düzelecek dediler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 internet öldü, helvasını yiyoruz şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Suyla beraber internette bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 25mbps internet paketi var. 2,3-2,8 arası indirme yapıyordum. Bugün hız 8,9-9,8 arası. Hemen baktım haberim olmadan üyeliği değiştirip faturayı geçirmesinler diye. Üyeliğim hala 25mbps duruyor. Ne içmiş bu superonline tayfası da internet indirme hız 3 katına çıkmış ? Edit: Bayram hediyesiymiş aradım sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Yurtdışı çıkışlarının fişini çektiler 10 dakika edit: M.Hizmetler; Istanbul genelinde yurtdısı çıkıslarında sorun var. (SOL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 izmir'de de sol patladı sanırım. bircok siteye giremiyorum. wow'dan da dustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 0850 222 0 222 aradığın gibi "Yurtdışı çıkışları sorunlu" mesajı karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ulan yarın tatilim tam da bugunu buldular yani, sigeyim boyle ulkeyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar