cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Gece yarısı dönüyorum İran'dan. Var mı bir isteği olan?
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 irandan dan dönme mi istiyorsun anlamadım
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Nefret iyi bir şey değil.
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 :) Geldiğimde konuşuruz. Dur bakalım, şimdi bedduayı da yedik. Uçak düşerse şaşmayın.
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 var.döndüğün zaman iran izlenimlerini detaylı bi wot'a dökersen güzel olur.hangi şehirlerdeydin,ne yapılır,ne edilir,nerelere gidilir,ne alınır,insanı nasıl vs işte.gidecek biri olursa faydası olur.aslında ben de oralara gitmeyi çok istiyorum,tabi mümkünse israil vurmadan önce.
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yazacağım, geçen Bangladeş'i yazmıştım, burayı da yazacağım gezelim-görelim bölümüne. Yalnız şimdiden şunu söyleyebilirim, görülmesi gereken bir ülke.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Oglum iran diyip gecmeyin, o topraklarin cok eski bir tarihi var... Omer hayyamlarla inanilmaz rubailerle dolu iran edebiyati... Adeta bir derya!...
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hurma getir. adresi özelden yollarım kargolarsın kardeş
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 İran'a giderken pasaporta damga vuruyorlar mı ? 2. bi pasaport veriyorlar , orjinalini safe a alıyorlar diye bir efsane var ama , olayı bir anlatabilir misin ? İstersen ÖM den de anlatabilirsin
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 wastyrx said: OFFFFFFFFFF Canım çekti şimdi =/ Hahahaha gel yılmazın stoğu var dolapta da zemzemi var hmmmmfs
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 iram devrimci iranmuhafızı olarak döncek cheto
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bi hurma için yılmaz çekilmez ya hemen yakında bim var gider bakarım vardır belki sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 detayları söle abi cidden. bi sorun olmuyorsa pasaportla falan, pasaportu geri alır almaz bi haftasonu kaçıcam sanırım.
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Damga vuruyorlar sadece girişte o kadar. Bir problem olmuyor.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 pazar alanında santur isteyen bi nerd mühendis vardı, istersen özelden sor ona
Öne çıkan mesajlar