kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 saçmalamaya başladı yine bu site ya. unsubscribe comments and likes diyorum hala gösteriyor. gırdın zuckerberg!
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi friend suggestion sıçtı öyle çok samimi olmadığım birini ekledim son arkadaşım diyemidir nedir 5 sayfa 1 mutuallı adamın bütün arkadaşlarını öneriyor lol.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 o öyle çalışıyor ya. son zamanlarda birini eklediysen onun arkadşalarını suggest ediyor bi süre boyunca. sonra normale dönüyor.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Soru: facebook sayfasında paylaştığım girdiler bağladığım twitter hesabında otomatik çıkıyorlar fakat twitter'da çıkan link facebook'ta verdiğim linki direkt açıyor; ben facebook girdisine yönlendirmesini istiyorum (böylece fb sayfasının görünürlüğü/bilinirliği artsın derdim) napmam lazım acaba
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 paylastıgın şeyde link varsa o da öyle gider twitter a. nasıl engelleyeceksin ki? direk linke gitmeleri normal.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sen kaybedersin Zaman tünelini şimdi gör ve 7 Ağustos itibariyle diğer insanlar da görmeden önce istediğin değişiklikleri yap.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hala çıkmadı demi şu toplu msj silme olayı
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 forgiver said: sen kaybedersin Zaman tünelini şimdi gör ve 7 Ağustos itibariyle diğer insanlar da görmeden önce istediğin değişiklikleri yap. aynen 4 sene önce tam anlamıyla dünyanın en gereksiz egolu insanıymışım, nuke attım geçmişime. kendimi dövmek istedim resmen
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi kızma ama bence hala ego problemin var.. geçen gece yaptıklarını herkes hatırlıyor belki sen unuttun ama. kızı orda bok gibi bıraktın gittin biz de olmasak gece gece kim bilir başına neler gelicekti hem de hepsi küçücük bi tartışma yüzünden. orda "tamam sevgilim senin dediğin gibi olsun" deyip alttan alsaydın bunlar olmazdı ama yine egona yenik düştün malesef
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yavuz mezun olunca tayfun güneyerle mi çalışcan
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 tayfun güneyer büyük bir üstad bence
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Llama said: hala çıkmadı demi şu toplu msj silme olayı chrome için eklentisi var onun.
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.addictivetips.com/internet-tips/delete-individual-or-all-facebook-messages-with-one-click-chrome/
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fotoğrafları açınca sağdaki boş beyaz alanda reklam çıkıyor, yorumların üzerinde. daha önce yoktu bu ne ki şimdi?
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Feci merak ettiğim bir konu var arkadaş listemdeki kişinin resmine ne yorum yapabiliyorum nede beğenebiliyorum sadece paylaş var oda bilmiyor nasıl olduğunu bu mümkün mü ?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 security ayarlarıyla oynayıp eline yüzüne bulaştırmıştır
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 aramil said: fotoğrafları açınca sağdaki boş beyaz alanda reklam çıkıyor, yorumların üzerinde. daha önce yoktu bu ne ki şimdi? bilgisayarına malware gibi bi mallık bulaşmış olabilir yüksek ihtimal. Tarama yaptır, bi de browserının eklentilerini kontrol et. Mesela ben chrome için dandik bi youtube video downloader eklentisi indirdim, facebook ve wikipedia reklamla doldu. Ondan kaynaklandığını bulana kadar da imanım gevremişti.
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 çok tarattım birşey bulamadım, eklentileri de inceleyim bari. illet birşey ya.
Öne çıkan mesajlar