Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi friend suggestion sıçtı öyle çok samimi olmadığım birini ekledim son arkadaşım diyemidir nedir 5 sayfa 1 mutuallı adamın bütün arkadaşlarını öneriyor lol.
Mesaj tarihi:
Soru:
facebook sayfasında paylaştığım girdiler bağladığım twitter hesabında otomatik çıkıyorlar fakat twitter'da çıkan link facebook'ta verdiğim linki direkt açıyor; ben facebook girdisine yönlendirmesini istiyorum (böylece fb sayfasının görünürlüğü/bilinirliği artsın derdim)

napmam lazım acaba
Mesaj tarihi:
forgiver said:

sen kaybedersin
Zaman tünelini şimdi gör ve 7 Ağustos itibariyle diğer insanlar da görmeden önce istediğin değişiklikleri yap.

aynen 4 sene önce tam anlamıyla dünyanın en gereksiz egolu insanıymışım, nuke attım geçmişime. kendimi dövmek istedim resmen
Mesaj tarihi:
abi kızma ama bence hala ego problemin var.. geçen gece yaptıklarını herkes hatırlıyor belki sen unuttun ama. kızı orda bok gibi bıraktın gittin biz de olmasak gece gece kim bilir başına neler gelicekti hem de hepsi küçücük bi tartışma yüzünden. orda "tamam sevgilim senin dediğin gibi olsun" deyip alttan alsaydın bunlar olmazdı ama yine egona yenik düştün malesef
Mesaj tarihi:
Feci merak ettiğim bir konu var arkadaş listemdeki kişinin resmine ne yorum yapabiliyorum nede beğenebiliyorum sadece paylaş var oda bilmiyor nasıl olduğunu bu mümkün mü ?
Mesaj tarihi:
aramil said:

fotoğrafları açınca sağdaki boş beyaz alanda reklam çıkıyor, yorumların üzerinde. daha önce yoktu bu ne ki şimdi?

bilgisayarına malware gibi bi mallık bulaşmış olabilir yüksek ihtimal. Tarama yaptır, bi de browserının eklentilerini kontrol et. Mesela ben chrome için dandik bi youtube video downloader eklentisi indirdim, facebook ve wikipedia reklamla doldu. Ondan kaynaklandığını bulana kadar da imanım gevremişti.
  • Yeni Oluştur...