kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 facebook messenger ayrı uygulama olarak var markette.kend icindeki chat duruyor, sadece kısayolu kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 vuhhuu evet indirdim google playden , hızlıca silebiliyorum mesajları oh yaw :D saolasın =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 eskinden X kisisi seni söyle görüyor vardi duruyormu o hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 var hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 nerde bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 mobil uygulamada bakıyosan yok.normal websltesinde var. timeline a gectigini dusunerek cevaplayayım, kendi profiline girdiginde cover photonun sag alt tarafında bi yerde buton var ona tıklayınca view as cıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 tanımadığımız birini ekliyemiyor muyuz arkadaş olarak? ne mesaj ne poke alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 privacy den ayarlanıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kapatmıştır o özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Facebook Paralı oluyor şuraya üye olun filan demiyeceğim :) CNN US de haberleri izlerken birden Facebook Premium Status Update diye bişi duydum ama sonunu yakalayabildim anladğım kadarıyla Facebook status updatelerini parali bir olayla değiştirmeyi düşünüyor. Haberi olan varmı bu olaydan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 istediğin hesabı stalklayabilme gelmedikten sonra premium fb iş görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://www.elitetechnologygroup.com/welcome//images/stories/facebook-gold.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 aklıma gelen sey su bankalar, firmalar vs reklmlarını yapmak icin status update yapıcaklar, bu da paralı olacak. reklam isini status update e tasıyacaklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu mesajlardaki görüldü olayı nolcak ya, ne güzel salak yapıyordum pc başında değildim filan diye.mesajlara cevap vermek zorunda kaldım gün boyunca, ayar etti bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 cok iyi oldu, cok da guzel iyi oldu tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Son zamanlarda zayıflık testi furyası başladı duvarlar böyle saçma sapan yazılarla doldu taştı neyseki insanlar duvarıma post atamıyor uzun süredir dışarıya kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 çok şükür benim de öyle mal pek arkadaşım yok. duvarım genelde temiz. bu arada paralı muhabbeti de açıklığa kavuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 highlight olayi ? para vererek daha bir milletin gozune sokabiliyorsunuz guncelleme ivir zivirlarinizi sebep olarak da tonla update alanlar kaciriyor bunlari, sizinki ustte duracak ik bik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/120518zucker.hlarge.jpg Halka açıldı şirket, herif daha 28 yaşında 20 milyar dolar sahibi oldu, eğer beklendiği gibi hisse fiyatı patlarsa 40 milyar bile olabilir diyorlar serveti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 gönderilerimi sadece profilimde görüyorum ana sayfada çıkmıyor. sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 arkadas teklifini sil dedigimde karsidaki bir daha göndermesimi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 evet tekrar göndermesi gerekir. eğer blocklamadıysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu arada paticik fb sayfasi icin (tu) yapmayi unutmayin. forum gocerse falan (hani gocmuyor hic de olur da gocerse) facebook dan duyuru yapiyoruz. evde merakla kivranmaktansa erkenden haber almak iyidir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hahahah +gugılın ahı tuttu facebook un değeri 3 günde 20 milyar dolar azaldı.umarım batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar