Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mobil uygulamada bakıyosan yok.normal websltesinde var. timeline a gectigini dusunerek cevaplayayım, kendi profiline girdiginde cover photonun sag alt tarafında bi yerde buton var ona tıklayınca view as cıkıyor..
Mesaj tarihi:
Facebook Paralı oluyor şuraya üye olun filan demiyeceğim :)

CNN US de haberleri izlerken birden Facebook Premium Status Update diye bişi duydum ama sonunu yakalayabildim anladğım kadarıyla Facebook status updatelerini parali bir olayla değiştirmeyi düşünüyor.

Haberi olan varmı bu olaydan ?
Mesaj tarihi:
bu mesajlardaki görüldü olayı nolcak ya, ne güzel salak yapıyordum pc başında değildim filan diye.mesajlara cevap vermek zorunda kaldım gün boyunca, ayar etti bu olay.
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda zayıflık testi furyası başladı duvarlar böyle saçma sapan yazılarla doldu taştı neyseki insanlar duvarıma post atamıyor uzun süredir dışarıya kapalı.
Mesaj tarihi:
highlight olayi ?

para vererek daha bir milletin gozune sokabiliyorsunuz guncelleme ivir zivirlarinizi
sebep olarak da tonla update alanlar kaciriyor bunlari, sizinki ustte duracak ik bik
Mesaj tarihi:
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/120518zucker.hlarge.jpg
Halka açıldı şirket, herif daha 28 yaşında 20 milyar dolar sahibi oldu, eğer beklendiği gibi hisse fiyatı patlarsa 40 milyar bile olabilir diyorlar serveti
  • Admin
Mesaj tarihi:
bu arada paticik fb sayfasi icin (tu) yapmayi unutmayin. forum gocerse falan (hani gocmuyor hic de olur da gocerse) facebook dan duyuru yapiyoruz. evde merakla kivranmaktansa erkenden haber almak iyidir. ;)
  • Yeni Oluştur...