Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Diğer konu sistigi için burdan devam Eski konu: http://forum.paticik.com/read.php?5,2071732 Paticik ofişıl Facebook page: http://www.facebook.com/Paticikforumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,2071732,6266845,page=238#msg-6266845 arşiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Heh tam ben bişi sordum ya öteki başlıkta kapat tabi :X Facebookta attığımız tüm mesajları ve yaptığımız konuşmaları nasıl kolayca silebiliriz?Bütün mesajlara tek tek girip silmek ölüm gibi geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yazmıstım cevabını sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Tek kişiyle olan tüm mesajları silmeyi istiyorsan kozalak yazmış olanların tamamını silmek istiyorsan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ya yeni eklediğim insanların bildirmlerinin yayınlanmamasını istiyorum her eklediğim insan bok var gibi "şunu ekledi bunu ekledi" diye çıkıyo yokmudur bir yolu acilen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Black_Lupin said: ya yeni eklediğim insanların bildirmlerinin yayınlanmamasını istiyorum her eklediğim insan bok var gibi "şunu ekledi bunu ekledi" diye çıkıyo yokmudur bir yolu acilen lazım var, duvarında xx yy ile arkadaş oldu yazısını bul.. sağ tarafında seçenekleri görmek için tıklanan yerde bu tür eylemleri bir daha göstermeyi seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iyide gösterme dediğimde bende gösterme gibi algılıyor galiba alet diğer elemanlarda özellikle şu log penceresi var sağ üst köşede orada görünüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 valla bilemedim, bendede çıkıp duruyordu 1 kere kapadım sonra profili başkasının gözünden gör diyip bakınca görünmüyor. Ama şu an benimki zaman tüneline geçmedi henüz o yüzdense bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bu aralar mode, bir yerde video izliyorsun. diyor ki "festival biraz önce şu videoyu izledi." Yok mu kurtuluşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ilgilemeyerek kurtuluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Log out ol gizli video izliyceksen ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 eskiden msnde vardı böyle bişi ne dinlersen üstte yazıyordu tam arda ile konuşacaksın arda - rus_çıtırlar_foursome_xxx.avi dinliyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sol taraftaki menüde Uygulamalar tarafın Games Feed diye bişey çıktı onu ordan nasıl kaldırabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 şu sağdaki tickerde nelerin görünüp nelerin görünemeyeceği ile ilgili ufak bi yazı yazıcam. hepiniz rahat edin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 copry said: Log out ol gizli video izliyceksen ^_- Vaay. İsin ustası tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hahahaayt ayibsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yaklaşın gençler anlatıyorum ticker muhabbetini. şimdi arkadaşlarınızın ticker'ında bu görünmesin şu görünmesin dediğiniz şeyler varsa bazılarını gizleyebiliyoruz. "şunla arkadaş oldu" olayı için kendi profilinizde ilgili şeyi bulup kaldırıyosunuz ama kaldırırken bütün aktiviteleri kaldır/gizle demeneiz lazım. tabi kendi profilinizde de bu olayı görmüyorsunuz ama çok da sorun değil açın bakın arkadaş listenize. buna benzer diğer şeyleri de aynı yöntemle gizleyebiliyorsunuz ama özellikle "x şunu beğendi" muhabbeti maalesef yemiyor bunda. çünkü beğendiğiniz şey public ise bu arkadaşlarınızın tickerında görünüyor. public olmayanlar görünmeyebilir. o yüzden bişe beğenirken dikkat edin. bu mantık diğer aktivilere için de geçerli bildiğim kadarıyla. malesef ticker da böyle bir mallık ya da bug var. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 public değilse de çıkıyor ticker'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ney public değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 site mi sıçtı yoksa benim bağlantı mı? 56k günleri yaşıyorum şu an. edit: geri geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kozalak said: yazmıstım cevabını sorunun. evet teşekkür ederim , ama cthulhu'nun dediği gibi yapmak istiyorum.demiştim zaten zibilyon tane insanla konuşmuşum kolay bi yolu yok mu hepsini silmenin diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 valla browser uzerinde amelelik oluyor ama androiddeki facebook messenger uygulamasından silmek cok hızlı.kokusmaya basılı tutup delete diyosun hepsi o kadar... browserda konusmanın icine grip aksiyonlara tıklayıp vs vs uzun suruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hay yaa , dün facebooku güncelledim messenger olayı gitti telefonumdan böyle şanssızlık olmaz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar