Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 lan arkadaşlar, ben yarın avengers'a gitmeyi filan düşünüyorum ama 3d bokuna sıvanmak istemiyorum artık adam gibi 2d izlemek istiyorum, hatta afedersiniz sokarım 3d'sine LAN demek istiyorum istanbul'da mümkünse taksim civarında tavsiye edebileceğiniz güzel bi 2d sinema var mıdır yahu? teşekkürler hayırlı işler
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 4 kişi daha affetmezse editlerim orayı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çok ağır küfür var hemide tw adamdan, olmaz affetmemek lazım
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yalniz adam resmen hakli :D 3d lerin en elle tutulur olani capitol daki valla :) onda 2d opsiyonu da var sanirim, ama taksim dedigin icin yattara :D
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sae, ozellikle cinebonuslarda cogu zaman hem 2d hem 3d gosterim yapiliyor. buradan yarin cok rahat gorebilirsin nerede 2d olarak oynayip oynamadigini. mesela loraks filminden 3 tane secenek var, loraks, loraks xpand 3d, loraks 3d diye. ilki 2d gosterim.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Disappear said: sae, ozellikle cinebonuslarda cogu zaman hem 2d hem 3d gosterim yapiliyor. buradan yarin cok rahat gorebilirsin nerede 2d olarak oynayip oynamadigini. mesela loraks filminden 3 tane secenek var, loraks, loraks xpand 3d, loraks 3d diye. ilki 2d gosterim. sağol link için ama anlaşılan yine 3d kazığını yiyecez güzel güzel
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Saeros said: lan arkadaşlar, ben yarın avengers'a gitmeyi filan düşünüyorum ama 3d bokuna sıvanmak istemiyorum artık adam gibi 2d izlemek istiyorum, hatta afedersiniz sokarım 3d'sine LAN demek istiyorum istanbul'da mümkünse taksim civarında tavsiye edebileceğiniz güzel bi 2d sinema var mıdır yahu? teşekkürler hayırlı işler afm fitaş ? istiklaldeki, orda 2d olur gösterim
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 vay anasini arkadas bir tek florya'da vizyona girmis 2d.
Öne çıkan mesajlar