Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

ben samsarayı izledim iyi baya da. bakara bundan daha iyi mi diye tereddüte düştüm. izlsesem mi?

Bakara hepsinden iyi.Özellikle Bakara suresi nefis.
Mesaj tarihi:
http://www.hdwallpapers.in/walls/red_dawn_movie-wide.jpg

MURRICA/10

meeeh.

Thor yerine Matt öleydi keşke. Bütün film o kapatamadığı azına vurmadıya bi tane Thor en çok ona üzüldüm

Mesaj tarihi:

bizim topraklardan bir aşk hikayesi izlemenizi tavsiye ederim...

Kuran merkezli bir aşkın hikayesi... Ferhat, savaşta gözlerinden yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hastanede, Şeyda isimli hemşire her akşam Ferhatın odasına gelip, iyileşmesi için Kuran-ı Kerimden Müzzemmil Suresini okur. Ferhat, Şeydayı göremeden iyileşir. Çünkü Şeyda hastaneden ayrılmıştır. Fakat Ferhatın içine Şeydanın aşkı düşmüştür. Onu bulmak için elindeki tek iz, tek bilgi Şeydanın Kuran okurken ki sesidir.

buda uğur ışılak-muamma,şeyda filminden alıntılarla oluşturulmuş traile gibi birşey işte pff

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Aluriel ve Rave, Çipetpet'i yakın markaja aldılar, gol attırmayacaklar adama.

alakası yok dostum, sadece izlediğim bir film hakkındaki görüşlerimi belirtiyorum ben
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

onun ağababalarına bastım şikayeti,onlar kulağını çekerler merak etme

ne oldu arkadaşım, zoruna mı gitti? izledim ben de. taş gibiymdi şeyda, kütür kütürdü maşallah. bi sorunun mu var bununla?
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Cipetpet said:

onun ağababalarına bastım şikayeti,onlar kulağını çekerler merak etme

ne oldu arkadaşım, zoruna mı gitti? izledim ben de. taş gibiymdi şeyda, kütür kütürdü maşallah. bi sorunun mu var bununla?

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...