Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yanlış oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 goldbären said: ben samsarayı izledim iyi baya da. bakara bundan daha iyi mi diye tereddüte düştüm. izlsesem mi? Bakara hepsinden iyi.Özellikle Bakara suresi nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben de hep bakara yazıyorum bu filmden bahsederken. bence filmin adı bakara olmalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 adsffg bakara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.hdwallpapers.in/walls/red_dawn_movie-wide.jpg MURRICA/10 meeeh. Thor yerine Matt öleydi keşke. Bütün film o kapatamadığı azına vurmadıya bi tane Thor en çok ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ağzıma sıçtı/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Gecmis olsun. Salya sümük akti mi kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Yok salya sümük ağlamadım da göğsüme biri yumruk atmış gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://gorillaofthegasbags.com/wp-content/uploads/2012/11/goldeneye-poster.jpg 6/10 bu bond olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hadi az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 achievement kastı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bizim topraklardan bir aşk hikayesi izlemenizi tavsiye ederim... Kuran merkezli bir aşkın hikayesi... Ferhat, savaşta gözlerinden yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hastanede, Şeyda isimli hemşire her akşam Ferhatın odasına gelip, iyileşmesi için Kuran-ı Kerimden Müzzemmil Suresini okur. Ferhat, Şeydayı göremeden iyileşir. Çünkü Şeyda hastaneden ayrılmıştır. Fakat Ferhatın içine Şeydanın aşkı düşmüştür. Onu bulmak için elindeki tek iz, tek bilgi Şeydanın Kuran okurken ki sesidir. buda uğur ışılak-muamma,şeyda filminden alıntılarla oluşturulmuş traile gibi birşey işte pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 mükemmel film, ben de tavsiye ederim. şeyda özellikle çok ateşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ismi bile haber veriyor içeriği.. Şey Da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 İşin içinde Allah olunca puan vermek günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aluriel ve Rave, Çipetpet'i yakın markaja aldılar, gol attırmayacaklar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Allahın izni olmadan golde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 onun ağababalarına bastım şikayeti,onlar kulağını çekerler merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yildirimokur said: Aluriel ve Rave, Çipetpet'i yakın markaja aldılar, gol attırmayacaklar adama. alakası yok dostum, sadece izlediğim bir film hakkındaki görüşlerimi belirtiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Cipetpet said: onun ağababalarına bastım şikayeti,onlar kulağını çekerler merak etme ne oldu arkadaşım, zoruna mı gitti? izledim ben de. taş gibiymdi şeyda, kütür kütürdü maşallah. bi sorunun mu var bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 _Rave said: Allahın izni olmadan golde olmaz. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kzpmaza said: _Rave said: Allahın izni olmadan golde olmaz. de Allah birleşik yazdırtmış kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aluriel said: Cipetpet said: onun ağababalarına bastım şikayeti,onlar kulağını çekerler merak etme ne oldu arkadaşım, zoruna mı gitti? izledim ben de. taş gibiymdi şeyda, kütür kütürdü maşallah. bi sorunun mu var bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://pbfiles.cixx6.com/tnd/tnd-poster-US-1.jpg 6.6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Trias said: fransız filmleri sevenlere. gerçek olay 6.5 /10 bunasıl bir şey afiş güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar