Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizimag troll

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Degerli Dizimag takipçileri,
13 Ekim itibariyla yogun bir saldiriya maruz kaldik.
Yasadigimiz her saldirida servis saglayicimizin "Firewall satalim" tekliflerinden gina geldi artik.

Aylik £3000 degerinde (Sterlin, 8670 TL) olan bu alet için, 12 aylik pesin ödeme talep ediyorlar (104.040 TL) :)).
Tabii ki buna ne gücümüz yeter ne de degil 12 ay sonra, 6 ay sonra bile ne olacagi belli degil...
Ama haklarini da yemeyelim %15 indirim de teklif ettiler :)

Nitekim, sakin kafayla yapilabilecekleri (servis degistirmek dahil) düsünmek için 1-2 gün izninizi istiyoruz.

Site hayatina daha devam edecek, bir yere gittigimiz yok;)
Mesaj tarihi:
dizimag dediğiniz site illegal bir site sonuçta illegal siteyi burda verebiliyorsak yazayim ? eğer yasaksa halen bu konu nası burda duruyor ayrı bir olay da o...
Mesaj tarihi:
Editor said:

dizimag dediğiniz site illegal bir site sonuçta illegal siteyi burda verebiliyorsak yazayim ? eğer yasaksa halen bu konu nası burda duruyor ayrı bir olay da o...

diziler hep facebook, youtube gibi yerlerde barındığı, onlar sadece embed olduğu için yırtmıyor mu zaten olayı o değil mi ben mi yanlış biliyorum
Mesaj tarihi:
Dynun said:

Editor said:

diziler hep facebook, youtube gibi yerlerde barındığı, onlar sadece embed olduğu için yırtmıyor mu zaten olayı o değil mi ben mi yanlış biliyorum

Böylelikle sadece BW den yırtıyorlar ve Kendi hostunda barındırmadığı için yakalanma riski azalıyor böylelikle duruyorlar ama still illegal..

Yani şikayet edilse engellenir.
Mesaj tarihi:
sabahtan beri chromedan giremiyorum dns flm denedim her şeyi bir kere girdim videolar yüklenmedi vs.

sub-domaini varmış salak sitenin oradan girdim sonunda mutluyum ahah.

Here
  • Yeni Oluştur...