mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 fede said: dünden beri düşünüyorum bunun neresi troll diye bi türlü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Adam para kazanmasa o kadar cetrefilli işle uğraşır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 2 gündür açılmıyor ben de site, sunucu bulunamadı diyor. Kapandı mı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 saldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Degerli Dizimag takipçileri, 13 Ekim itibariyla yogun bir saldiriya maruz kaldik. Yasadigimiz her saldirida servis saglayicimizin "Firewall satalim" tekliflerinden gina geldi artik. Aylik £3000 degerinde (Sterlin, 8670 TL) olan bu alet için, 12 aylik pesin ödeme talep ediyorlar (104.040 TL) :)). Tabii ki buna ne gücümüz yeter ne de degil 12 ay sonra, 6 ay sonra bile ne olacagi belli degil... Ama haklarini da yemeyelim %15 indirim de teklif ettiler :) Nitekim, sakin kafayla yapilabilecekleri (servis degistirmek dahil) düsünmek için 1-2 gün izninizi istiyoruz. Site hayatina daha devam edecek, bir yere gittigimiz yok;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Zuckerberg trollemis bu sefer de. Yersen. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 3bin sterline firewall mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Yazık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Dizimag yerine dizimag'a yakın kalitede site var mıdır ? İki, üç gün bekleyemem, sıkıntıdan ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tam da the walking dead başlamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ingilizce izleriz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dizimag dediğiniz site illegal bir site sonuçta illegal siteyi burda verebiliyorsak yazayim ? eğer yasaksa halen bu konu nası burda duruyor ayrı bir olay da o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 herhalde firewall lisanslarını falan da saydıkları için direkt olarak aylık ücret söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Editor said: dizimag dediğiniz site illegal bir site sonuçta illegal siteyi burda verebiliyorsak yazayim ? eğer yasaksa halen bu konu nası burda duruyor ayrı bir olay da o... diziler hep facebook, youtube gibi yerlerde barındığı, onlar sadece embed olduğu için yırtmıyor mu zaten olayı o değil mi ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 firewall satan firmanın saldırıyı düzenlediğini kaç kişi düşündük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yav said: firewall satan firmanın saldırıyı düzenlediğini kaç kişi düşündük? ahahah ilk saldırıdan sonra ben düşünmüştüm bunu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 DC'de lazim olan cihazdan ya da cihazin bosta olanindan yoktur, cihaz parasini direkt client'a gecirmislerdir setup parasi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 dizimag çok verimliydi prison break için saolsunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Dynun said: Editor said: dizimag dediğiniz site illegal bir site sonuçta illegal siteyi burda verebiliyorsak yazayim ? eğer yasaksa halen bu konu nası burda duruyor ayrı bir olay da o... diziler hep facebook, youtube gibi yerlerde barındığı, onlar sadece embed olduğu için yırtmıyor mu zaten olayı o değil mi ben mi yanlış biliyorum Böylelikle sadece BW den yırtıyorlar ve Kendi hostunda barındırmadığı için yakalanma riski azalıyor böylelikle duruyorlar ama still illegal.. Yani şikayet edilse engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 koş hemen şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Hulu gibi netflix gibi bir olay açarsam türkiyede afedersin ama ederim tabi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 gelmiş galiba geri, en azından şuan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sabahtan beri chromedan giremiyorum dns flm denedim her şeyi bir kere girdim videolar yüklenmedi vs. sub-domaini varmış salak sitenin oradan girdim sonunda mutluyum ahah. Here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 2 saattir siteye girmenin yollarını arıyordum.. valla büyük sevap işledin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar