reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 haftasonu cilingir sofrasi kurcam sigara icmedigim icin raki ile iyi gidebilecek puro ariyorum, bide saglam bisi olsun tum gece takilabileyim bole sondurup sondurup yakabileyim mumkunse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Nargile al bence puro viskiyle olur ama rakıyla bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dansöz al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 rakıyla falan demeseydin, eğlencelik hafif olarak beckwoods derdim. tekel'in purolarından uzak dur derim, ama önerim de yok başkaca. içtiğim tüm purolar kalitesizmiş, oo içilir bu dediğim olmadı hiç onu farkettim, öneremiyorum o yüzden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Her Majesty’s Reserve – Gurkha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 stimpak said: rakıyla falan demeseydin, eğlencelik hafif olarak beckwoods derdim. tekel'in purolarından uzak dur derim, ama önerim de yok başkaca. içtiğim tüm purolar kalitesizmiş, oo içilir bu dediğim olmadı hiç onu farkettim, öneremiyorum o yüzden. :D baya guzel, markete girdim purolara bakarken, lan hicbirinide bilmiyom, aklima bu post geldi, aldim, raki falan demeni cok iyi gitti valla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Backwoods'ların vanilla ve böğürtlenlileri güzeldir. Muzluları tutunun kokusunu almasa da ağızda hoş tat bırakır.Ballıları o kadar iyi değil, overrated. Biraz daha ağır içmek için phillis öneririm. Daha uzun gider, daha ağırdır. Özellikle çikolatalısını öneririm. Kahverengi kutudadır, şahanedir. Cafe Créme'den uzak durun. Ne kıyılan paraya, ne alınan zehire değer. Markette muhtemelen mavi ve sarısı olacaktır. 2si de birbirinden leş ama zorda kalınırsa sarısı yerine mavisini almak daha iyi. Daha hafifdir ve tütünü çok kokmaz. Bunların bi de filterlisi var, olurda alacaksanız öyle alın. Sadesi leş. Sanırım italian (yeşil kutuda) olanı iyiydi bunlar içerisinde (ha kendi markasında sadece). Daha fazla söyleyebilirim de Türkiye'deki marketlerde satılan ürünler ne bilmiyorum. Duty Free'de satılan ürünlerden haberdarım genellikle. Puroya çok sarmayın, iyi değil. Azaltacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 puro içmeyin sigarayı bırakıcam diye puroya başlamıştım ölüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2 ayda 1 falan ya, cilingir sofrasi geceleri icin iciyorum bende, surekliligi olan bisi degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 backwoods çok iyi. onun dışında o fiyat civarındakilerin hepsi rezalet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 üstüne bişey içmedim diyebilirim. http://www.discount-cigarettes-store.com/images/product_details/sni/Backwoods-Honey-Berry-Cigars.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ben sunu aldim http://content.costco.com/Images/Content/Product/553166b.jpg baya memnun kaldim yani, kafayi baya hos yapiyo meret heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 backwoods çok iyi de ben bulamadım bundan yae eheh alanlar nerden aldıklarını da bi söyleyiverse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 free shop dfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ne kadara geliyor ordan şu 5liler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 5€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 iyiymiş baya giden gelen varsa söyliyeyim bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kacak geliyo bunlar ama tekellerde oluyo genelde. gecen alsancak'ta 10 tl'ye aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 online satış fiyatı 8 paket için 29$. paketi 7 liraya falan geliyor, ama gümrükten geçirirler mi, kargo ne kadar tutar bilemem. Eskişehir'de kanatlıdaki tobacco shoptan alıyordum ben 10 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Backwoods Vanilla. 2 ayda 1 bir paket gidiyor. diğer bir çoğu leş zaten. hiç önermem. Cafe creme midir nedir ondan özellikle uzak durun hiç bişeye benzemiyo. bi kere bu backwoods vanilla'yı dışarda unutmuştum, kurumuş tabi haliyle. ilk nefeste dünyam sarsıldı çok güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 montecristo no. 4 fakir değilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 googledan pahalı puro diye aratıp gelip buraya yazmayın entel dantel takılıcam diye şimdi isim verip ifşa etmek istemiyorum onlar kendilerini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 en kaliteli purolar diye aratmıştım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Cohiba Esplendido Küba'dan getirtiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dolce gavanna purolarını öneriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar