Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puro onerin

reyou

Öne çıkan mesajlar

stimpak said:

rakıyla falan demeseydin, eğlencelik hafif olarak beckwoods derdim.

tekel'in purolarından uzak dur derim, ama önerim de yok başkaca. içtiğim tüm purolar kalitesizmiş, oo içilir bu dediğim olmadı hiç onu farkettim, öneremiyorum o yüzden. :D

baya guzel, markete girdim purolara bakarken,
lan hicbirinide bilmiyom, aklima bu post geldi,

aldim, raki falan demeni cok iyi gitti valla.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Backwoods'ların vanilla ve böğürtlenlileri güzeldir. Muzluları tutunun kokusunu almasa da ağızda hoş tat bırakır.Ballıları o kadar iyi değil, overrated.

Biraz daha ağır içmek için phillis öneririm. Daha uzun gider, daha ağırdır. Özellikle çikolatalısını öneririm. Kahverengi kutudadır, şahanedir.

Cafe Créme'den uzak durun. Ne kıyılan paraya, ne alınan zehire değer. Markette muhtemelen mavi ve sarısı olacaktır. 2si de birbirinden leş ama zorda kalınırsa sarısı yerine mavisini almak daha iyi. Daha hafifdir ve tütünü çok kokmaz. Bunların bi de filterlisi var, olurda alacaksanız öyle alın. Sadesi leş. Sanırım italian (yeşil kutuda) olanı iyiydi bunlar içerisinde (ha kendi markasında sadece).

Daha fazla söyleyebilirim de Türkiye'deki marketlerde satılan ürünler ne bilmiyorum. Duty Free'de satılan ürünlerden haberdarım genellikle.

Puroya çok sarmayın, iyi değil. Azaltacağım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...