Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola nın dibi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sheref, 24 Ekim 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
I LOVE ACIT

eheh ACIT degil ACID olacak rezil :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
Şöle bi seçenekde olabilir.Cunku arada bende aynı sorunla karsı karsıya kalıorum.Mesela gazı kaçmış coladan 1/4 ölçekde bardağa koyarsın geri kalanıda yeni kolayla doldurursun.Bölelikle sorun ortadan kalkmış olur :)[signature][hline]..:: Respect ::..
Mesaj tarihi:
o asitsin olan kolayı alıp asitli olan kolaya karıştırırım ben hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
abi azıcık gazsız kolayı sorun ettiniz ya, için karıştırına atın yontem mi yok ala ala

ardethe not: msn kur.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 23 Ekim 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
sende asiti biten kolayi lavaboya bosalt cope at kimse gormeden bu kadar basit neden kasiyorsun

cok mantıklı[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
2.5lt'lik eve girdigi gibi daha dolaba girmedn biter :D[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -
Mesaj tarihi:
Kolanın en sonundaki asitsiz kısmı soğukken bir yudumda hoop diye içildimi çok keyif veriyor bana. Helede evde içecek birşey kalmadı sanıp dolabın dibinde onu bulmanın keyfi bir ayrıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...