ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 meet your match'i bulamadım oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Daha gelmemiş güncelleme. Silah sınırlaması klas sınırlaması hiçbir şey yok. Güncellemeyle pek çok rebalance yapılacakmışmış. 6v6 pub gibi maçlar genelde. Eğlenceli klas dizilimleri oluyor.Arada bir de kendi kendine 2solly 2scout 1demo 1 medic dizilimli takım oluyor. Rank sistemini düzgün yaparlarsa belki oynanabilir. Edit:Geldi update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 overwatch comp mm fakir edition asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 60€ vermedikten sonra zevk alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Tridz said: Daha gelmemiş güncelleme. Silah sınırlaması klas sınırlaması hiçbir şey yok. Güncellemeyle pek çok rebalance yapılacakmışmış. 6v6 pub gibi maçlar genelde. Eğlenceli klas dizilimleri oluyor.Arada bir de kendi kendine 2solly 2scout 1demo 1 medic dizilimli takım oluyor. Rank sistemini düzgün yaparlarsa belki oynanabilir. Edit:Geldi update match making pass ne? 29 TL'ye satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Normalde FAQ'da ya telefon numarası vericen ya da pass'i alacan diyordu, ama hiç bir şey yapmadan oynayabildim. Acaba daha önce Steam guard'a telefon numarası girdiğim için mi sorun olmadı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 orange boxlı değil miydin? ağaya beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 tf 2 oynamaya basladım. kullanmadıgınız silahlar hayrına alınır steam id http://steamcommunity.com/profiles/76561198031001135/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sattık key aldık hep zamanında itemlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 tf 2 kutularını acmak icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yok acmadık, o keylerle oyun fln takasladık sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar