WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Brazzers Kanalı açık .. Server fra01.bargainvoice.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lanet gelsin aim-botlara http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/57939352/764857034/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 SKS+holo, delikanlı reconun tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 harbi delikanlı recon jng-90 kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yalnız bu oyunda istisnasız her 10 oyunun 4ünde hileci oluyor. Birde BlackOps için hile kaynıyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/unauffaellig/stats/859055199/pc/ işte bir haxer'ın profili adam 6 kişi indirdi bir tabanca ile. beni de 200m'den tabanca ile indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Time played 76h 13m 1 tane hileci görmedim. 2-3 tane şüphelendiğim adam oldu ama. hep aynı sunucularda oynuyorum ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 lord_gorthaur said: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/unauffaellig/stats/859055199/pc/ işte bir haxer'ın profili adam 6 kişi indirdi bir tabanca ile. beni de 200m'den tabanca ile indirdiAvg. Weapon Accuracy 21.9% zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 binlerce kez sorulmuştur da tekrar sorayim problem olmazsa :) Ben sanirim bi BF3'ü aldım üstüne bi sürü DLC cıkmıs. Sırasıyla DLC'ler nedir? bir de Bu premium hangilerini kapsıyor? %50 indirim var sanırım. Alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 premium hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 squad zamanı beyler. gogoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oyunu güncelledim. Single player oynayayim dedim. Oyun yükleniyor. Siyah bi oda gibi bi yerdeyim. 2 boyutlu tank figürleri var. Öyle duruyo oyun. Probleme bi isim de veremedim googlelayamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 end game in cikisiyla birlikte sizde loading timelar(end game olmayan mapler de dahil) artti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hayır. bu adamların yaması bazen çalışan şeyleri bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abv bf. gittim 6 gb 6 gb patch çektim, ama dlc ler yok, normal oyun mapi serverı bulana kadar canım çıktı. BENDE OLMAYAN DLC Yİ NİYE ÇEKTİRİYORSUN diye de bağırdım da duyan olmadı elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ulan o kadar dl yaptik 3 kurus veriyim de oynuyum dersin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Nerdesin lan Baran! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yunusemre said: Ulan o kadar dl yaptik 3 kurus veriyim de oynuyum dersin diye :) vermiyorum!!11!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Guild vorsa daldım ben :) dün akşam baktım yoktunuz ki be yauu.. Akşam bakarım yine görürsem sizi akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yahu hacıt, origin'den ya da steam'den mesaj çak bana, her türlü gelirim. edit: gült vors ne ya! yaşandı bitti saygısızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oyunu yükledim lang pack falan her şeyi yaptım düzelmiyor black screen sapıtacam illa ne zaman oynayim desem black screen verecek lanet ettim rusçudan aldığım güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 alakası var mıdır bilmiyorum da yine de bi dene, teamviewer açıkken sorun çıkarıyor oyun. bende windowed çalışıyordu mesela inatla. belki black screenle de alakası vardır bilemedim. ufak da olsa bi umut veriyorum sana bence değerini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yüklü bile değil bilgisayarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 peki dil paketinin son yamasını indirdiğinden emin misin?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 selam, benim cd key rustu, oyun sürekli damaged hatası veriyordu bende silip tekrar yükledim, fakir versiyonu benimki sadeceoyun varhiçbir exp. yok. dil paketini nerden bulabilirim help ltüfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar