arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu topikte dönenleri yanlış anlamadıysam: rus'un üzerine eng oluyor ama premium'u kurmadan önce o eng yamasını da kurman gerekiyor. oyunu premiumsuz düşünemiyorum bile. hala 1 exp daha gelecek. bir sonraki BF oyunu çıkana kadar premium alınır :) BalisticGel said: Valla taktik o yaptığın, şansın varsa sofloamla biri hedef alır o gürültüde farketmez adam vurursun anca öyle.. soflam pek popüler değil galiba. ölmeden kullanması özellikle yeni haritalarda çok zor. mortar neden spot edilmeden minimapte gözüküyor? ve neden sınırsız mermi? çok saçma bir dengeleme yöntemi olmuş. keşke onun yerine sadece 2 atışlık mermi olsaymış. en azından built-in cooldown olurmuş tekrar mermi dolana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 1 gblık ingilizce paketini yükleyince düzeliyor.dün oynadım baya premium en sağlıklısı premium aldıgınız zaman en baştan kurmak herşeyi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 arcane said: bu topikte dönenleri yanlış anlamadıysam: rus'un üzerine eng oluyor ama premium'u kurmadan önce o eng yamasını da kurman gerekiyor. oyunu premiumsuz düşünemiyorum bile. hala 1 exp daha gelecek. bir sonraki BF oyunu çıkana kadar premium alınır :) BalisticGel said: Valla taktik o yaptığın, şansın varsa sofloamla biri hedef alır o gürültüde farketmez adam vurursun anca öyle.. soflam pek popüler değil galiba. ölmeden kullanması özellikle yeni haritalarda çok zor. mortar neden spot edilmeden minimapte gözüküyor? ve neden sınırsız mermi? çok saçma bir dengeleme yöntemi olmuş. keşke onun yerine sadece 2 atışlık mermi olsaymış. en azından built-in cooldown olurmuş tekrar mermi dolana kadar. tank superiorityde çok popüler uçaklı helili conquest haritalarında çok kullanmıyorlar bi noktada uzun süre kamp kurmak sıkıcı geliyor insanlara doğru düzgün puanda almıyorsun. mortar olayı mini mapteki gibi biri ateş ettiğinde eğer susturucu yada alev gizleyen kullanmadığından mini mapte nasıl gözüküyorsa mortarda atış yaptığında gözüküyor.Mortarla tutturmak zor normalde bir asker 4 5 havan mermisi taşıyabilir herhalde oyundada böyle olursa mortar kullanan pek olmazdı herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 (tu) http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/01/29/air-superiority-mode-coming-to-battlefield-3.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aftermath mapleri çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 oyunda quit atınca statlar gidiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 önceleri tamamen gidiyodu map bitmeden çıkarsan oyundan ama sonradan düzeltmişlerdi onu, map bitince güncelleniyodu statlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yeni ekran kartıyla bambaşka oldu lan oyun, zaten üzüyordum şimdi tatsız oynuyorum artık. GET REKT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ha iyi.hayvani ticketlar var tabi.baktım lag başladı 500 ticket vardı daha çıktım puanımda 10k falandı sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Battlelogda veteran status olayını bilen var mı? Bende bf2 bf vietnamda var onların veteran hödöbötlerini nasıl eklicem? Origine product codelarını girince kabul etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Red said: aftermath mapleri çok iyiymiş ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BalisticGel said: Battlelogda veteran status olayını bilen var mı? Bende bf2 bf vietnamda var onların veteran hödöbötlerini nasıl eklicem? Origine product codelarını girince kabul etmiyor.. BF F2P ve bf heros'a da battlelog account un ile üye ol. 1 saate kadar bf3 profil resminin altında oyunları göreceksin. o zaman veteran silahları açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben başkasının accountundan oynayıp baya kasmıştım karakteride baştan mı alsam oyunu ne dionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 lord_gorthaur said: BalisticGel said: Battlelogda veteran status olayını bilen var mı? Bende bf2 bf vietnamda var onların veteran hödöbötlerini nasıl eklicem? Origine product codelarını girince kabul etmiyor.. BF F2P ve bf heros'a da battlelog account un ile üye ol. 1 saate kadar bf3 profil resminin altında oyunları göreceksin. o zaman veteran silahları açılacak.Onlar var zaten Battlefield 2 ve Vietnam nasıl gözüküyor onu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bende 6 tane varmış, ne işe yarıyoki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ilerleyen saatlerde squada +2 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 arcane said: ilerleyen saatlerde squada +2 lazım premium mu oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Silphatos said: bende 6 tane varmış, ne işe yarıyoki onlardog tag açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Oynayanlar eklesin beni: LathspLL ("e" yok spell'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 oyunu aldıgım zamankinden daha keyifli ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 e iyi, BF4'u 2014 den once cikarmicaklarmismismis..1 sene daha gider gayet guzel.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya arkadaşın accountu var. ben sıfırdan yeni bi nickle yeni bi asker yaratmak istiyorum diğerine dokunmadan. yapabiliyo muyuz bf2 deki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yapaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oynayacak var mı ya gelin helikopter sürelim. bi silahçı bi pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sunucularda Fast vehicle respawn yazisini gorunce omrumden omur gidiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar