Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 düzenli oynayan kaldı mı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adam gibi squad bulsam ben düzenli oynayacamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 en son 5 ay önce oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Arkadas yolladi daha denemedim ama rus fix i https://www.dropbox.com/s/gxtp8w93lcyd95a/BF3%20Corrupted%20Data%20Files%20Fix%20(RU%20User%20fix).zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bende oynuyorum da. harbi adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BallisticGell ekleyin abi 4 kişi olursak squad olarak takılırız komünikasyon iyi olunca daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 romslayer said: Arkadas yolladi daha denemedim ama rus fix i https://www.dropbox.com/s/gxtp8w93lcyd95a/BF3%20Corrupted%20Data%20Files%20Fix%20(RU%20User%20fix).zip çalışıyor mu ? beraber oynayalım varsa devam eden bi squad çıksa iyidir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Oyun calisiyor ancak Aftermath yok... dun yaptim 4 gb patchi scavengerlara giremiyorum Origin de game detailsde de yok edit-update: Battlelog a uyari gelmis: UPDATE: Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya şu symthic sitesi abartmış olayı iyice. heavy barrel şart di mi şimdi ARlara bayağıdır oynamıyodum silah seçmeye kasıyorum da. m416 veya m16 dışında iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 haritaya ve menzile göre değişir. 250-300m uzaktaki adamı vurmak istiyorsan heavy barrel şart. medium ve kısa mesafede flash suppressor kullanmak daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 g3 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya g3 de çok kullandım hakkaten akıyor. aslında g3 her mesafe için net ama biraz da yüksek rof bi silah daha bakınıyorum. bi de ARlar arasından suppressor takınca net olan silah yok mu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 g3 ek paketle gelen silahlardan mı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yok yav cooptan açmıştık zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 g3e alıştın mı başka silah kullanası gelmiyor insanın http://www.seaslugteam.com/wp-content/uploads/2012/04/Upotte1-03.jpg?9d7bd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hiç arkadaşım yok co-op yapamıyorum :/ edit : öm bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kaede said: g3e alıştın mı başka silah kullanası gelmiyor insanın http://www.seaslugteam.com/wp-content/uploads/2012/04/Upotte1-03.jpg?9d7bd4 upottede sg550 ile beraber en iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 vay arkadaş daha geçen gün 3.8 gblık patch yaptı şimdi aftermath için gene yapıyor nasıl iştir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 romslayer said: Arkadas yolladi daha denemedim ama rus fix i https://www.dropbox.com/s/gxtp8w93lcyd95a/BF3%20Corrupted%20Data%20Files%20Fix%20(RU%20User%20fix).zip şu fixi yaptım da, artık bundan mı bilmiyorum ama oyuna girince silahlar falan her şey kayıp, ateş edemiyorum bir şey yapamıyorum. bir çözüm de bulamadım var mı başına böyle bir şey gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben yaptim calisiyor bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aynen bende de yok sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 expansion çıkmış, almayı düşünen yeni oyuncu varsa kenarda yatan hesabı satıyorum. Pazar alanına konu açtım, burayada link bırakayım. hazır kasılmış hesap, sitesine göre çok daha hesaplı sanırım. (rus hesabı değil. Eu dan alındı herşey) bf3+premium+rank 56 (yamulmuyorsam) http://forum.paticik.com/read.php?27,6633625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aftermath çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 rus key ile oynyuodum eng patch ile şimdi girmeye calistiğimde data corrupted diyor , 4-5gb lık bir patch yaptım en son hala sorun aynı ne yapmam gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu arada k/d rate im değişti resmen g3 kullanmaya başladığımdan beri ..oyundaki en iyi silah net... alışınca yargılıyosun özellikle irnv nin doğru düzgün çalıştığı maplerde (Ziba Tower gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar