Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Densiz said:

Ben şöyle çözüyorum bu işi.
Oyunu kur diyorum origine. Sonra origini kapatıyorum. Klasörüne gidip indirdiğini siliyorum. Yerine aldığım yedeği koyuyorum. Origin açıyorum ve yedeğe kadar olan kısmı indirmiş sayıyor. Patch yapıyor üstüne.
AK indirmemiştim mesela. origin felanda yoktu. Az önce yukarıda bahsettiğim şeyi yaptım (sadece bf3 klasörünün yedeğini almıştım) ve download %86 dan başladı.

Bu oluyor, Fifa12 ve BF3 için 20gb indireceğime 6gb indiriyorum toplam
Teşekkürler(tu)
Mesaj tarihi:
df said:

boş haritaya girsem heli fln kullanmayı öğrenebilmek için oluyor mu? yoksa belli bir süre sonra mı geliyor o tarz şeyler. toplamda 3-5 saat anca oynamış noob'um. ona göre yorum yapın =) bu arada düz oyun var sadece. becerebilirsem eğer ak alabilirim denemek istiyorum başta =)

olur girersinde gerek yok elin alışıo zamanla, bide bi iki vidyo izleyebilirsin yutuptan.

en uyuz kısmıda, güzel şeylerin sonra sonra açılması helilerde :(

gunship ne bu arada yae?ak yok bende
Mesaj tarihi:
biseyler acmak istiyorsaniz eger AK Conquest 1 player start a girin gidin gunship base i capleyin. sonra diger takima gecip hava araciyla gunship i öldürün. diger araclar neutral sayiliyor ama gunship direk o takima tahsis edildiginden point veriyor.

bir alternatifte conquestlerde capturelari aracin icinden yapmak. ucakla mumkun degil(f35 haric) ama digerleriyle caplerin puanlarida araca yaziliyor.

ucaga 2-3 sey acmak icin yaptim az once. ps3 teki accountta acikti da simdi 0 dan jet kasilmiyor yani. ir flare olmadan iskence zaten jetle biseyler yapabilmek
Mesaj tarihi:
abi 1 hedef vurunca zaten flare gelio die biliorm.

uçakla tam flag alma anında geçerseniz olur bu arada :p. Onun dışında zaten 2-3 şey var güzel. Bence uçak için Flare > ecm ( javelin harici tabi ). Bide tabi alçaktan uçup radara yakalanmama olayı var ki açılmadı bende hala o :/:/:/. En güzel şeyi en sona koymuş adamlar ya.
Mesaj tarihi:
yalnız, heliyle heatskeerdan nasıl kaçıyorsunuz? yani ordamta füzenin geldiği istikamette araya koyabileceğim fiziksel bişi yoksa flare de bittiyse yiyorum kafaya.

Nedir püf noktası ?
Mesaj tarihi:
Suark said:

yalnız, heliyle heatskeerdan nasıl kaçıyorsunuz? yani ordamta füzenin geldiği istikamette araya koyabileceğim fiziksel bişi yoksa flare de bittiyse yiyorum kafaya.

Nedir püf noktası ?

Bi kere flare kullanmayacaksin, ECM kullanacaksin, gunner'da da stealth olacak. Ha olur da kitlenip heatseeker gonderirlerse alcak irtifada olman gerekiyor ki fuze yukselemesin, boylelikle fuzenin engele takilmasini saglaman baya kolaylasmis oluyor.

Bunun harici heli vs. heli'de ECM'i flare olarak kullanmak oldukca rahat, ateslenen fuzeler gelmeden bir kac saniye once burnu kaldirip geri geri gitmeye baslarsan chafflar flare etkisi de gorucektir (ayni mantigi ateslenmis fuze icin de fuzeyi arkana alarak veya oldugun yerde donerek de yapabilirsin ECM'le).

ps. Bunun harici gelen heatseekerin heliye carpmasina 5-10m kala ani manevra yapip dodgelayabilirsin, ama bunu yapmak oldukca sansa bagli oluyor, son caren diilse bunu deneme derim. Alternatif olarak 1 heatseeker ateslendiyse disable olup guvenli bir yere inip tamir de edebilirsin, heli baya seri tamir oluyor zaten.
Mesaj tarihi:
oo eyvallah, daha ecm ler açılmadı benim. flare la idare ediyorum.

hehe bu arada o şoku en çok littlebirdde yaşıorm ya dunyanın en yavaş helikopteri heralde.
Mesaj tarihi:
heli için gamepad güzel oluyor ama jet için mouse daha iyi gibi geldi bana
karacı müyendiz olaraktan cahil sayılırız, biri yazsa şu hava araçlarının kullanımını püf noktasını upgradesini falanını güzel olur
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

alçaktan çok hızlı uçuyor içim tuhaf oldu lol

Video'ya baktim biraz, ancak adam alcaktan baya yavas ucuyor :)

Heli ucururken heatseeker kullanicaksaniz tek tek atesleyin, ilkine flare/ECM attirip etkileri gectikten sonra ikinciyle disable alabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bi de her yerde bu kadar heatseeker/stinger oldugunu dusunerek flare'e switchlemeyi dusunmeye basladim, cdsi 10 sn gibi bisi, 2 stinger arasi stealthle falan idare edebilir gibi
Mesaj tarihi:
Bright said:

Bi de her yerde bu kadar heatseeker/stinger oldugunu dusunerek flare'e switchlemeyi dusunmeye basladim, cdsi 10 sn gibi bisi, 2 stinger arasi stealthle falan idare edebilir gibi

armored killde igla-mine kombosu cok fazla var cunku soflam kullanan recon cok az. Hava araclari karadakilerden daha buyuk tehlikede cunku herkes gunshipi indirme pesinde.
Mesaj tarihi:

Su videoyu begendim :)

Stingerlar bufflandigindan beri kullanan sayisi ciddi artti, bi de ECM'le engellerden uzaklasmak zor oluyor, SOFLAM ordusuna karsi oldukca etkiliyken biraz acilip strafe yapmak istediginde flare daha etkili gibi duruyor cunku ECM chafflari her zaman flare etkisi yaratmiyor.
  • Yeni Oluştur...