Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Rusçudan aldıydım üstüne Meksika'dan Premium aldım iyice karıştı nasıl İngilizce yapacaz lan bunu şimdi? cimriliğim batsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 3.7 gb update yapıyor. daha yeni 2.5 gb yaptı nedir bu bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi adamlar dalga mı geçiyor acaba, TV Missile ile öldüm yine bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 LathspeLL said: Abi adamlar dalga mı geçiyor acaba, TV Missile ile öldüm yine bugün. Su TV missile ve camo reset olayinin fixlenmemesi baya bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 tv missile nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu arada sp'si nasıl oyunun? hazır yüklü bi el atsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kısa ve klişe ama eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Suark said: tv missile nedir launch sonrasi yonlendirmesini kendin yaptigin bi' fuze. helikopter'de son perklerden bi' tanesi. cod oynamaya daha alisiksan, valkyrie rocket gibi dusunebilirsin killstreak'lerdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 asıl şu cheaterlar neden engellenmiyor bir türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 moonfall said: asıl şu cheaterlar neden engellenmiyor bir türlü? DirectX uzerinden yazildigi icin cheatler; wallhack/aimbot engelliyemiyorlar benim anladigim. DirectX'e anti-cheat measure eklenmesi lazm ilk etapta, bunun harici client tarafindan calistirilcak programin (bkz. punkbuster) daha hizli update edilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Artillery roketlerinin indigi noktalar minimapten gozukuyor. Scout helikopterin 4.seatinin 2.weapon slotuna laser designator eklemisler tanklardaki CITV gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yeni başladı dl 3.7 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 da ak sunucuları aşırı laglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 çıktı mı şimdi satışa? 2 tozunu atayım savaş meydanlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 moriQ said: da ak sunucuları aşırı laglı hepsi diil yau, bazilari baya duzgun, bazilarinda direk server lag var pingden bagimsiz olarak, kara kare ilerlemeye baslayinca spotlanmis uniteler server degistirme vaktinin geldigini anliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya ööööööööööö nolmuş bu oyuna bi gireyim dedim bilgisayar acaip kasıyor, bakıyorum low da settings eee nolmuş buna detaylar bişiler artmış fps 3 falan helpppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 gelin oyundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 biri yardım etsin ya help, saçma sapan yüksek detaylı gözükğüyor oyun oynayamıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Son yamalardan sonra TR nasıl yapacaz? link falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ööö balanced powerdaymış pc -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Biraz daha fazla adam olursa oynayan çok daha keyifli olacak AK. Bazen 6 kişi falan toplanınca gerçekten çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 toplu giriyorsaniz gelirim ben de. girmeden once mesaj atin buradan. veya origin --> genesandmemes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 İNG nasıl yaptınız millet son paketlerden yamalardan sonra? Rusçunun sitesindeki şeyler hala işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ing patch'i var. google'latirsan cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 herhangi bir ek paketim yok,patch sonrası oyuna girmeye çalıştım fakat radyo sesleri gelmesine rağmen siyah ekran geliyor,rusçu muhabbetinden mi oluyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar