benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Haydi bismillah.3 puanı alalım, trabzon'da kafamız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 trabzon yatacak diyip hala foruma yazma yüzü bulanları görelim tez elden, görelim ki fenerbjkmisss nasıl yatacak ona bir açıklık getirsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 lan olm ben açaydım, çok büyük maçları çevirmişliğim var bak bu mübarek elimlen, TS maçını beraber açalım bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 beşiktaş yatacak her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 son başlıklarıma bak, kazandık hepsini.bozmayın serimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gene kendi kalelerine gol filan atarlar, cok ugrastirmazlar fenerbahcelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Beşiktaş yatar. Zaten borçları var paraya muhtaçlar, demirören ortayı açtı. E diğer takım şikeden mimlendi zaten, verirler parayı. Güzel alışveriş olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 demirören "bu parayı hibe ederim ama benden sonra gelen başkan da fedakarlık yaparsa" derken bu yatışlardan bahsediyormuş meğer hiç aklıma gelmemişti yahu, süper ileri görüşlü adam, geleceğe dönük legit şike, temiz, fenerbahçemizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hadi bakalım delikanlı beşiktaş... yarın beşiktaşı tutan galatasaray taraftarına da çok cicikli laflar hazırladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 BESIKTASIIIM OLEEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Beşiktaş delikanlı da top yuvarlak kardeş asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 top yuvarlak da, besiktas yeto tisisisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şu yatış muhabbeti futbolu ne iğrenç bi hale getirdi abo çabuk bitse şu ızdırapta fenerle gs cl ye gitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 top yuvarlak değil, allah fenerbahçeli. sen rahat ol beşiktaştan da bi bok olmaz beşiktaşın şöle fark yemesini istiyorum ama feneri tuttuğum falan anlaşılmasın burda... şimdi beşiktaş hakkında bişiler daha dicem burda içimden geleni ama yine banlanıcm burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 benjani said: Haydi bismillah.3 puanı alalım, trabzon'da kafamız rahat olsun. Hacu 4. hafta yerine 3. hafta yazmışın şansımız dönmesin düzeltiver onu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 düzelttim hacım, dikkat etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 trabzon yatar diyodum gs yatmis zaa.. neyse yarin kazanirsak %80sampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 beşiktaş fenere yatacak diyenler gerçekten ayrı bi dünyalar, biz çıkar ilk maçta olduğu gibi delikanlı gibi oynarız, 16 maçta 2 galibiyet almış takım, neyin hesabını yapıyorsunuz daha , karıştırmayın beşiktaşı kendi işlerinize. beşiktaşa gelene kadar, gs ın fenere yatıyor olma ıhtımalı daha yuksek :) necati satıyor sizi haberiniz yok, siz ilk maçta fenere karşı onlarca pozisyon yakala, bomboş kaleye gol atama, ondan sonra beşiktaş yatacak, o golleri kaçıranlar yatmış fenere siz önce onlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fenere yenilelim de su tayfur gitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Fener bu maci da alir sonra biz trabzon ve gs ye yaslariz bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yatmasak ne yazar lol. Ciyaklamalar eşliğinde 2-1 yeniliriz. Fix menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ya bu macta ya da trabzon macinda puan kaybedecez gibi geliyor bana. bugun kazanmamiz tamamen stoch, alex ve emre uclusunun oyununa bakacak. bu ucu verimli oynarsa kazaniriz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2-0 bjk alacak. gollerin biri quaresmadan biri surpriz bi isimden gelecek. fenerin bi tane aglara giden ama sayilmayan golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ağlara gidip sayılmazsa ağlar ağlar dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 alex ilk 11de. kalede mert var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar