Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 03.05.2012 - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş yatar. Zaten borçları var paraya muhtaçlar, demirören ortayı açtı. E diğer takım şikeden mimlendi zaten, verirler parayı. Güzel alışveriş olur sdf.
Mesaj tarihi:
demirören "bu parayı hibe ederim ama benden sonra gelen başkan da fedakarlık yaparsa" derken bu yatışlardan bahsediyormuş meğer

hiç aklıma gelmemişti yahu, süper ileri görüşlü adam, geleceğe dönük legit şike, temiz, fenerbahçemizzz
Mesaj tarihi:
top yuvarlak değil, allah fenerbahçeli. sen rahat ol
beşiktaştan da bi bok olmaz beşiktaşın şöle fark yemesini istiyorum ama feneri tuttuğum falan anlaşılmasın burda... şimdi beşiktaş hakkında bişiler daha dicem burda içimden geleni ama yine banlanıcm burdan
Mesaj tarihi:
beşiktaş fenere yatacak diyenler gerçekten ayrı bi dünyalar,

biz çıkar ilk maçta olduğu gibi delikanlı gibi oynarız, 16 maçta 2 galibiyet almış takım, neyin hesabını yapıyorsunuz daha , karıştırmayın beşiktaşı kendi işlerinize.

beşiktaşa gelene kadar, gs ın fenere yatıyor olma ıhtımalı daha yuksek :) necati satıyor sizi haberiniz yok, siz ilk maçta fenere karşı onlarca pozisyon yakala, bomboş kaleye gol atama, ondan sonra beşiktaş yatacak, o golleri kaçıranlar yatmış fenere siz önce onlara bakın.
Mesaj tarihi:
ya bu macta ya da trabzon macinda puan kaybedecez gibi geliyor bana. bugun kazanmamiz tamamen stoch, alex ve emre uclusunun oyununa bakacak. bu ucu verimli oynarsa kazaniriz diye umuyorum.
  • Yeni Oluştur...