dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 snn be slk gibi bişiolmuş en sonunda. adam tepki vermiş!!!
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 imamizer said: anahtar deliğinden başlığı dikizliyorum ama çıkmıyor birşey. elime ters bişi verirsen seni mahkemelerde süründürürüm haberin olsun :?
Trans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aynen haa neyine kızdı bu kadar anlamadım :D
Trans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Trans said: o fotoğraftan ban bile çıkabilir hacı.elin açısı falan avuç için sakata gelebilir :D ben dedim bu kanıt burda dursun bari
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 üff boş ver o kadar da önemli değil zaten! (ÇOK ÖNEMLİ ASLINDA! YAPTIĞIN İŞİ ANLAMANI VE BANA DEĞER VERMENİ BEKLİYORUM!)
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Adam içip içip ticari bekleme yapma, devam et diyor siz neyden bahsediyorsunuz.
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dasaaa said: üff boş ver o kadar da önemli değil zaten! (ÇOK ÖNEMLİ ASLINDA! YAPTIĞIN İŞİ ANLAMANI VE BANA DEĞER VERMENİ BEKLİYORUM!) yaptığım işin senin tarafından değer verilmesi bana bişi katmıyor çok da siklemiyorum açıkcası
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 olm birbirinizn işlerine değer verin lan ne saygısız insanlarsınız. kimse saksı değil.
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Karea said: hadi ben içiyom size noluyo lan "içtiğimden öyle çıktı ağzımdan özür dilirim dasaaacmm"
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi biz de içiyoruz. tek stres sende mi lan.. ama editle onları da boşu boşuna uçma bebeğim. hem işine değer veriyoruz. bütün gün milyonlarca çocuk aptal kutularına, ekranlara boş boş bakıyor. onlar büyüdüklerinde ne iş yapıcaklar? elbette ki çok önemlisiniz bizim için. şimdi sevişelim bence
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 moda yalakalık yapmam asla ağzımı bozdurmayın
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dasaaa said: abi biz de içiyoruz. tek stres sende mi lan.. ama editle onları da boşu boşuna uçma bebeğim. hem işine değer veriyoruz. bütün gün milyonlarca çocuk aptal kutularına, ekranlara boş boş bakıyor. onlar büyüdüklerinde ne iş yapıcaklar? elbette ki çok önemlisiniz bizim için. şimdi sevişelim bence benim bu aralar stress dış kaynaklı senle bi sorununum yok
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 nasır mı vuruyor? bi de abi benle bir sorunun yoksa ve sorun dış kaynaklı ise BEN İÇİNDEYİM DEMEKTİR! fight club olduk o zaman. sen kendinle yazıyorsun!
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dış kaynaklı diyor ya, un yardım mı etmiyo? nato askerlerini mi çekti? rusya gazını mı kesti? ne oldu?
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet nasır vuruyor diyelim kapatalım drama için yaşlıyım ya kaldırmaz kalbim falan ölür giderim buralarda arkamdan fatiha okursunuz yazık banada
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Laorx said: dış kaynaklı diyor ya, un yardım mı etmiyo? nato askerlerini mi çekti? rusya gazını mı kesti? ne oldu? ahahahahahahha gülgüüüüül öldüüüük!! ismail türüt müsün sen?
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 çok baskı altındayım. adam sarhoş. fotoşap yapınca ya atar yapıcak, ya küfredicek, ya da mahkemeye verecek. beğenirse de öpüjem diye üstüme gelecek. cık. bu şartlar altında çalışamam kusura bakmayın.
Karea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Laorx said: dış kaynaklı diyor ya, un yardım mı etmiyo? nato askerlerini mi çekti? rusya gazını mı kesti? ne oldu? kız vermeyi kesti evet çok feci durumum napcaz bilmiyorum
Öne çıkan mesajlar