copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 axedice said: Dasaa sen koyarsan seni de öveceğiz. Söz. Kedi boku gibi saklamayin kendinizi ayrica , koyun fotolarinizi.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Laorx said: Fin said: döver 35k kalori sfd nere yapıyo bunu? elit iskenderun kebabçıları payas nur kebab orası bilmiyorum izmir'de istanbul'da çok yere gittim hep böyle meeeeeeh kebablar var bu tierde değil o yüzden tarif edemicem bi yer oralarda.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 adana kebapçıları, döverim iskenderun kebapçısı diyeni yok lan bizimkilerde bu şekil yapanı görmedim dövmem
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İzmirde gerçekten adam gibi kebapçı yok. Acaba güzel kebap insanı daha bi çirkin mi yapıyor?
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kolcuoğlu açıcaktı bi ara izmirde ama yer bulamadık adamlara.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 copry said: axedice said: Dasaa sen koyarsan seni de öveceğiz. Söz. Kedi boku gibi saklamayin kendinizi ayrica , koyun fotolarinizi. kedi boku kendi kendini saklamıyo ki
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 axedice said: İzmirde gerçekten adam gibi kebapçı yok. Acaba güzel kebap insanı daha bi çirkin mi yapıyor? evet.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 istanbulda beşiktaşta Hanedan var, onla aynı şeyde kebapçı var istanbulda en iyi kebabı orda yedim dayım da adanalıymış zaten çok iyi kebap deneyin derim
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 axedice said: İzmirde gerçekten adam gibi kebapçı yok. Acaba güzel kebap insanı daha bi çirkin mi yapıyor? Var. Boğaziçi restoran ve 27 (27 yeni açıldı bu sene.)
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 axedice said: İzmirde gerçekten adam gibi kebapçı yok. Acaba güzel kebap insanı daha bi çirkin mi yapıyor? EnBordo Ali usta oltu kebap bi de kirmizhan'in lahmacunu meshur, ama ben sevmiyordum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Flassh said: kanuninin kapısını mı açıyorsun napıyorsun abi sen İstanbul'dan İzmit'e özel arabayla götürülüyorum naptın abi :(
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sanssizsansli said: peki o zaman AHAHAH
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sanssizsansli said: peki o zaman muhtesem lan haha
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 babylon soundgarden otoparkta piizlenmeç
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 emektar bilekbörim cepte, duman avcısıyım. ama bagajda bolcana vodka ve fişna suyu var istersen balam
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dasaaadan inciler Foto eski olmasaymış iyiymiş ama sdf
Öne çıkan mesajlar