0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Biraz et biraz yagin nesi bu ladar onemli dasaaa. Sirf memeleri icin evlendigin insan kanser olsa ve o bolge alinmak zorunda kalsa.... Gerci nefes alabildigi icin sorun olmaz diye dusunuyorum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 One sen ne diyosun ya asdkajsd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yine bir pati klasiği yaşanmış. Şakayla karışık yazma...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 allah ölümle ayırmasın. elbette nefes bedenden gitmediği sürece sorun olmaz. ama bunu şaka konusu yapmak kadar rezilce bir şey olamaz sanıyorum. hele ki severek evlendiğin birisinin sağlığını kaybetmesinden bahsediyorsun ve sen ne kadar aşağılık bir yaklaşım gösteriyorsun ki bunun üstüne espri yapabiliyorsun? yaptığın çocukluktan öte, kötü şakadan öte bir şey. insanların sağlıkları, hayatları konusunda atıp tutmak, espri konusu yapmak bu kadar kolay olmamalı 0ne efendi. şimdi başını ellerinin arasına al ve düşün "ben neden insanlara böyle kötü davranıyorum? neden yazmadan önce düşünmüyorum?" düşün bunları.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Dasaa benim dedigim sey memesi icin sevicegin insanin memeleri olmayinca naparsin di. Ama sizin karakterinizdekiler pek bisey yapmaz.kalbi atiyosa sorun etmezdi. Gercekler suratinuza carpinca acitasyona baglamayin be.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi bak hâlâ devam ediyorsun utanmadan! evlilikten, yani bağlılıktan bahsediyorsun. evli ol, olma hayatı paylaşacağın birisinden bahsediyorsun. ve sonra, hâlâ utanmadan kalbi atsa yeter sizin için muamelesi çekiyorsun. yo adamım yo. bu gibi bir alçaklıkla bi yere varamazsın.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 One sana çok kızdım. Çünkü dasaaa gibi bir adamı kendine muhattap edip zamanını çöpe atmasına sebep oldun.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Dimi halbuki o calinan zamanda memelerin boyutlarina gore gram hesaplamasini gelistirebilirdi. Evet zaman kaybi
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hacu burası paticik sen siteleri mi karıştırdın? Hassas, anlayış erkek rp si ile buralardan hatun kaldırmaya çalışmak falan... kadınlarkulubü şu tarafta.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Archimedes??? abi yapma etme. lisede anlatmadılar mı?
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sipeyskeyk said: Yine bir pati klasiği yaşanmış. Şakayla karışık yazma... pati elitizmi memeyi görene kadardır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 gençler "supergirl ve drummnbass" unutmayın unutturmayın
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 resim göremedim bayadır buralarda o halde buyurun . zaaa xD
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 geç kaldım işe coco yüzünden
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 vay anasını harun abi harun abi dedik orijinal hatun çıktı. edik: bi dakka lan halen harun abi olabilir.
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 su böreğiyle çayım yanında son 10 sayfa iyi gitti hani sabah sabah, emeği geçenleri duduşla yanak arasından öpüyorum
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 patatespresi said: geç kaldım işe coco yüzünden gittin gecenin bilmem kaçında foruma seksi foto koyan kızla buluştun, bi şeyler içerken foto çekildin ve gelip buraya sadece bunu mu yazıyorsun? piii
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Cons'la fotosunu koymadan inanmam. hayır direnmeliyim.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fuck buddy olayı donmus iste. Normal seyler bunlar.
Öne çıkan mesajlar