Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz et biraz yagin nesi bu ladar onemli dasaaa. Sirf memeleri icin evlendigin insan kanser olsa ve o bolge alinmak zorunda kalsa.... Gerci nefes alabildigi icin sorun olmaz diye dusunuyorum
Mesaj tarihi:
allah ölümle ayırmasın. elbette nefes bedenden gitmediği sürece sorun olmaz. ama bunu şaka konusu yapmak kadar rezilce bir şey olamaz sanıyorum.

hele ki severek evlendiğin birisinin sağlığını kaybetmesinden bahsediyorsun ve sen ne kadar aşağılık bir yaklaşım gösteriyorsun ki bunun üstüne espri yapabiliyorsun?

yaptığın çocukluktan öte, kötü şakadan öte bir şey. insanların sağlıkları, hayatları konusunda atıp tutmak, espri konusu yapmak bu kadar kolay olmamalı 0ne efendi.

şimdi başını ellerinin arasına al ve düşün "ben neden insanlara böyle kötü davranıyorum? neden yazmadan önce düşünmüyorum?"

düşün bunları.
Mesaj tarihi:
Dasaa benim dedigim sey memesi icin sevicegin insanin memeleri olmayinca naparsin di. Ama sizin karakterinizdekiler pek bisey yapmaz.kalbi atiyosa sorun etmezdi. Gercekler suratinuza carpinca acitasyona baglamayin be.
Mesaj tarihi:
abi bak hâlâ devam ediyorsun utanmadan!
evlilikten, yani bağlılıktan bahsediyorsun. evli ol, olma hayatı paylaşacağın birisinden bahsediyorsun. ve sonra, hâlâ utanmadan kalbi atsa yeter sizin için muamelesi çekiyorsun.

yo adamım yo. bu gibi bir alçaklıkla bi yere varamazsın.
Mesaj tarihi:
patatespresi said:

geç kaldım işe coco yüzünden

gittin gecenin bilmem kaçında foruma seksi foto koyan kızla buluştun, bi şeyler içerken foto çekildin ve gelip buraya sadece bunu mu yazıyorsun? piii
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...