Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam. Niye herkes adımı biliyor? ps: Didem'in selamı var. çok alıngansın muratçım sajdfhkdaffwrwqrrr :DDD
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Kızın nesi güzel ya, sevgiliniz falansa kusura bakmayın.
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Niye herkes adımı biliyor? valla ben şimdi öğrendim ahmet.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 o değilde adamın esas adı ahmet değil.. tamamen "achmed the dead terrorist"ten çıkma bir mahya ama biz achmed oalrak sevdik ^^
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 konu benim seksiliğime geri dönebilir mi artık lütfen
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam. Niye herkes adımı biliyor? ps: Didem'in selamı var. Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak. Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de tanımadığım birinin adı değil. Sen de selam söyle O'na, Ankara'ya da beklerim. Ama zannetmiyorum bana selam söylediğini, keşke söylese. Bu bile mutluluktu abi işte. Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? İzin alındı mı buraya konulurken?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 GwindonSurion said: konu benim seksiliğime geri dönebilir mi artık lütfen biraz daha fazla foto göstermen lazım bence.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam. Niye herkes adımı biliyor? ps: Didem'in selamı var. Muarrem yapma böyle herkez taniyor seni.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 off pis atar geldi Havenless'den.
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Havenless said: PastorOfMuppets said: Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam. Niye herkes adımı biliyor? ps: Didem'in selamı var. Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak. Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de adın değil. Sen de selam söyle, Ankara'ya da beklerim. Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? oo kardeş dur hele, belli ki yaşanmış ciddi şeyler var. bunların seni daha çok olgunlaştırıp, hayata daha hazır hale getirmesi gerekirdi. en ufak şeyde fotoğrafını görüp darlanıyosun sıkıntı yaparsın kendine ilerde gereksiz. Rahat ol kafan rahat olsun, senden değerlisi yok hayatta.
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 salih ne pislik adamsın kırdın çocuğu.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://funny-pictures-blog.com/wp-content/uploads/2011/05/drama.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Havenless said: Seele said: seni secmedi peki abi kimi secti o zaman. Chosen One'ı seçti. Ama İMK'yı atmadın ya, canın sağ olsun abi. :) Chosen 0ne
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Havenless said: Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak. http://static.fjcdn.com/comments/Now%2BTHAT%2BIS%2B20%2Bcooler%2B_517827f9ac0e315681e6b1865f3ed9dc.jpg said: Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de adın değil. http://chzbronies.files.wordpress.com/2011/12/my-little-pony-friendship-is-magic-brony-cant-blind-him-with-science.jpg
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Çocuklar sakin. Havenless said: PastorOfMuppets said: Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam. Niye herkes adımı biliyor? ps: Didem'in selamı var. Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak. Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de tanımadığım birinin adı değil. Sen de selam söyle O'na, Ankara'ya da beklerim. Ama zannetmiyorum bana selam söylediğini, keşke söylese. Bu bile mutluluktu abi işte. Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? İzin alındı mı buraya konulurken? Sinirlenmene gerek yoktu bu kadar, oluyor böyle şeyler. http://i.imgur.com/84yFc.jpg İnternette birilerinin fotografını koyarken izin alma gibi bir kural yok. O forum üyeleri için geçerli. Bu arada uzatırsan, attention whore zırt pırt orta okul hareketlerine devam edeceksen ya şikayet edeyim yada çirkinleşeyim ben de. Ve bu forumda sanırım en çirkin benim, çıkarırım yani eldivenleri boşu boşuna tanımadıgım adamı rencide etmiş olurum. Gerek yok. Hani gerzek bir hatun gelir aptal aptal attention whore'lar ona çok güzel girerim de, sana böyle bir patlama geregi görmüyorum şimdilik, ama bu hakaret ayaklarına devam edeceksen bu eglecem senin yörüngeye oturmanla biter yani.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kız çirkinmiş ikiniz de haksızsınız
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bu acidan foto degerlendirmek icin uygun degil. ama zunun poz veriim diye kas goz agiz burun yapmasi tam bir fail. ildo hakkinda yorum yapamiyorum, korktum.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aquila said: bu acidan foto degerlendirmek icin uygun degil. Kız çok tatlı, çok güzel değil, fotoda progeria'lı gibi çıkmış.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 evet fotoğraftan olabilir haklısın mutluluklar kardeşim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Oha olay gerçek miymiş sdfsdg
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Abi artık kendi ayaklarınız üzerinde durun, zeki çocuklarsınız.
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yetemeyeceğiniz adamla ugrasmayın.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben baya zakasizim ya, bunun testi filan var mi, yapsam da sonucu boynuma assam, milletle ugrasmasam sonra.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dün maç yayını sırasında habire çıkıyordu. iq test! falan diye. ama kalanı rusça. onu çözelim bence.
Öne çıkan mesajlar