Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam.

Niye herkes adımı biliyor?

ps: Didem'in selamı var.

çok alıngansın muratçım
sajdfhkdaffwrwqrrr :DDD
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak.

Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de tanımadığım birinin adı değil.

Sen de selam söyle O'na, Ankara'ya da beklerim. Ama zannetmiyorum bana selam söylediğini, keşke söylese. Bu bile mutluluktu abi işte.

Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? İzin alındı mı buraya konulurken?
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Muarrem yapma böyle herkez taniyor seni.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

PastorOfMuppets said:

Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak.

Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de adın değil.

Sen de selam söyle, Ankara'ya da beklerim.

Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden?

oo kardeş dur hele, belli ki yaşanmış ciddi şeyler var. bunların seni daha çok olgunlaştırıp, hayata daha hazır hale getirmesi gerekirdi. en ufak şeyde fotoğrafını görüp darlanıyosun sıkıntı yaparsın kendine ilerde gereksiz. Rahat ol kafan rahat olsun, senden değerlisi yok hayatta.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak.

http://static.fjcdn.com/comments/Now%2BTHAT%2BIS%2B20%2Bcooler%2B_517827f9ac0e315681e6b1865f3ed9dc.jpg

said:
Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de adın değil.

http://chzbronies.files.wordpress.com/2011/12/my-little-pony-friendship-is-magic-brony-cant-blind-him-with-science.jpg
Mesaj tarihi:
Çocuklar sakin.

Havenless said:

PastorOfMuppets said:

Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de tanımadığım birinin adı değil.

Sen de selam söyle O'na, Ankara'ya da beklerim. Ama zannetmiyorum bana selam söylediğini, keşke söylese. Bu bile mutluluktu abi işte.

Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? İzin alındı mı buraya konulurken?

Sinirlenmene gerek yoktu bu kadar, oluyor böyle şeyler.

http://i.imgur.com/84yFc.jpg

İnternette birilerinin fotografını koyarken izin alma gibi bir kural yok. O forum üyeleri için geçerli.

Bu arada uzatırsan, attention whore zırt pırt orta okul hareketlerine devam edeceksen ya şikayet edeyim yada çirkinleşeyim ben de.

Ve bu forumda sanırım en çirkin benim, çıkarırım yani eldivenleri boşu boşuna tanımadıgım adamı rencide etmiş olurum.

Gerek yok. Hani gerzek bir hatun gelir aptal aptal attention whore'lar ona çok güzel girerim de, sana böyle bir patlama geregi görmüyorum şimdilik, ama bu hakaret ayaklarına devam edeceksen bu eglecem senin yörüngeye oturmanla biter yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...