Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan atmisin verileri. koca listeden 3 tane veri secip kontrol etmisin. veri aktarimi tamam. hersey yolunda. müsteriye birde sen kontrol et demisim. aradan 2 hafta gecmis bir kac veride eksik olan bilgiler cikmis. Ortak email hesabina isim vermeden, herkez benim oldugumu biliyorken. hayvan gibi 24 Font büyüklügü ile kirmizi renkle niye firca kayiyorsun be adam. Birgün cok pis kafa atacam ben bu adama.
Mesaj tarihi:
Sean Penn, lan adam kan film festivaline sigarayla girdi. laf atanlarada jüri benim. isteigim yerde sigara icerim istedigim adamada ödülü veiririm. diyerekten post koymustu. gözlerim yasardi.
Mesaj tarihi:
Seele günlük değil bu arada burası. Adet sıkıntısı mesajlarını http://forum.paticik.com/read.php?20,6338139 topiğine atabilirsin. Ama benim tercihim az daha uzaklaş, kadınlar klubü forumlarına git.
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Havenless said:

Abi Didem harbi iyi, güzel de midesiz kız ya.

Kızlar sizi reddedince böyle midesiz tepkiler vermeyin çocuklar.

http://i.imgur.com/Hk5bp.jpg

Benim söylemem kızın zevkini değiştirmeyecek Ahmet bey, zaten umrumda değil gibi. Ne yazık ki onun aradığı doğru kişi ben değilmişim.
Ama ilk reddedildiğim kız olduğundan yeri hala ayrı, açılıp reddedildiğim demek daha doğru aslında.

Neyse s.ktir et, mutlu gördükçe mal gibi ben de mutlu oluyorum hala.
Mesaj tarihi:

özeli genele açmak bir tek bana mı salakça geliyor?

olan olmuş, biten bitmiş.

kırılmış kumbara gibi içinizdekileri sağa sola saçmanın manası nedir a beni küçük domuzcuklarım?

isim kullanma olayı da ayrı bi gariplik zaten.

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

özeli genele açmak bir tek bana mı salakça geliyor?

olan olmuş, biten bitmiş.

kırılmış kumbara gibi içinizdekileri sağa sola saçmanın manası nedir a beni küçük domuzcuklarım?

isim kullanma olayı da ayrı bi gariplik zaten.

Özelini açmayayım.

Sakallarını tasvir etmeye başlarsam thread kırılır Dasasaaa
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Benim söylemem kızın zevkini değiştirmeyecek Ahmet bey, zaten umrumda değil gibi. Ne yazık ki onun aradığı doğru kişi ben değilmişim.
Ama ilk reddedildiğim kız olduğundan yeri hala ayrı, açılıp reddedildiğim demek daha doğru aslında.

Neyse s.ktir et, mutlu gördükçe mal gibi ben de mutlu oluyorum hala.

Ah canıms ya, ahmet çocuğun elinden ilk çıkma teklif ettiğini mi aldın? Bide mutlu oluyorum falan demiş tatlılığa bak :) :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...